To: Nový plakát a ochutnávka ze zítřejšího traileru

To: Nový plakát a ochutnávka ze zítřejšího traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Filmaři mluví o postavách, objevily se nové fotky, Stepehn King snímek chválí. A dvojka se nejistě připravuje.

CinemaCon pokračuje, přísun trailerů taktéž. Už zítra v podvečer uvidíme trailer na To (It) hororový snímek inspirovaný polovinou slavného románu Stephena Kinga. Teď byla z traileru uvolněna krátká ochutnávka a zároveň se ven podíval nový plakát a také řada fotek (vše je dole v galerii). Vidět můžete fotky s klaunem Pennywisem. O tom jeho představitel Bill Skarsgård a režisér Andy Muschietti aktuálně prozradili, že je hodně nepředvídatelný a neukazuje, co si vlastně myslí. Láká děti do kanálů s pomocí svých červených balónků, kde je trhá na kusy obřími drápy.

Zajímavostí je, že by se démon neměl schovávat ve stínech, ale od začátku nám má být na očích. Na hromadné fotce můžete vidět právě dětské hrdiny filmu. Jsou to: Stan Uris (Wyatt Oleff), upovídaný Richie Tozier (Finn Wolfhard ze Stranger Things), fanoušek historie Mike Hanlon (Chosen Jacobs), koktající Bill Denbrough (Jaeden Lieberher), klučičí holka Beverly Marsh (Sophia Lillis) a zavalitý Ben Hanscom (Jeremy Ray Taylor). Na fotce chybí nervák Eddie Kaspbrak (Jack Dylan Grazer).

Druhá část Kingovy knihy pojednává o tom, jak hrdinové dospěli a po třiceti letech, když se klaun Pennywise vrací, se s ním rozhodnou skoncovat jednou pro vždy. Tenhle příběh má zpracovat samostatný film, který zatím ještě nebyl oficiálně schválený, ale aktuální snímek k pokračování odkazuje a Muschietti počítá s tím, že druhou půlku natočí. Záležet bude zřejmě na úspěchu „jedničky“. Pokud bychom se měli rozhodovat podle názoru Stephena Kinga, tak nejspíš skončíme v kinech všichni. Spisovatel film viděl a na Twitteru vzkázal, že předčil všechna jeho očekávání. Máme v klidu počkat a pak si snímek užít.

Románové To se odehrává ve dvou časových rovinách. V té první na sebe tajemná bytost bere podobu klauna a terorizuje skupinku dospívajících dětí, v malém americkém městečku. Ve druhé jsou už postavy dospělé a rozhodnou se své dětské noční můře konečně postavit.

V hlavních rolích hrají Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff,Chosen Jacobs a Jeremy Ray Taylor. Režíruje Andy Muschietti, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 7.9. 2017.

Zdroje: Empire, Stephen King, USA Today

To

05.09.2017 | USA
Dobrodružný, Drama, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 6

To: Nový plakát a ochutnávka ze zítřejšího traileru | Fandíme filmu To: Nový plakát a ochutnávka ze zítřejšího traileru | Fandíme filmu To: Nový plakát a ochutnávka ze zítřejšího traileru | Fandíme filmu To: Nový plakát a ochutnávka ze zítřejšího traileru | Fandíme filmu To: Nový plakát a ochutnávka ze zítřejšího traileru | Fandíme filmu To: Nový plakát a ochutnávka ze zítřejšího traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu