Ted: Medvídek sprosťák v necenzurovaném traileru

Ted: Medvídek sprosťák v necenzurovaném traileru | Fandíme filmu
Mark Wahlberg má obživlého plyšového medvídka, co chlastá, hulí a mluví sprostě. Pusťte si dva trailery.

Čas od času se má objevit film, který už podle námětu vypadá jednoduše divně. V takovém případě můžeme čekat buď naprostou odpornost, kterou nikdy v životě nebudeme chtít vidět (poslední filmy Eddieho Murphyho), nebo naopak pěkně šílenou, ale zábavnou hovadinu, plnou neuvěřitelných situací a nekompromisního humoru kterou si nelze nezamilovat (Mupeti). Něco podobného je i komediální snímek jménem Ted. Asi každý z nás měl jako malý nějaké to oblíbené plyšové zvířátko. A hlavní hrdina tohoto filmu si jako dítě přál, aby jeho medvídek ožil, což se mu kupodivu vyplnilo. Ten po čase dospěl, ale z jeho roztomilého medvídka se stalo přisprostlé, neustále opilé a zhulené hovado, jenž hrdinovi pořád komplikuje život.

Jak to tak vypadá, zápletka je opravdu hodně ujetá. Ve chvíli kdy ale zjistíte, že za filmem stojí scénárista Family Guye (u nás vysílaný jako Griffinovi) Seth MacFarlane, a to jako scénárista i debitující režisér, tak už víceméně víte, na čem jste. Jeho styl se vyznačuje naprosto politicky nekorektním humorem, šťavnatými sexistickými narážkami nebo fackováním v každé druhé větě. V hlavních rolích se nám představí oblíbený Mark Wahlberg (Max Payne, Fighter) a v současnosti čím dál tím obsazovanější Mila Kunis (Černá labuť, Kamarád taky rád). Hlas samotného Teda má na svědomí sám Seth MacFarlane a dále se můžete těšit například na Giovanni Ribisiho (Avatar).

Podle zatím dvou zveřejněných trailerů je jasně patrné, že nemáme čekat jen další z řady samoúčelných vulgarit ale ani žádnou neškodnou romantickou komedii pro celou rodinu. Tohle prostě bude poctivé eRko kde každý drsnější vtípek či hláška má svoje jasné opodstatnění, nic není rušivé ani přehnané či dokonce trapné. Vše co vidíme v trailerech, jednoduše funguje skvěle (zvláště pak doslova geniální píseň v prvním necenzurovaném traileru), jestli to tak bude i v samotném filmu to se dozvíme až 20. září kdy film dorazí do našich kin. Americká premiéra je naplánovaná už na 13. července.

 

Ted: Trailer

 

Ted: Necenzurovaný trailer

 

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest