Deadpool 2: Generál Zod je předním kandidátem na roli Cablea

Deadpool 2: Generál Zod je předním kandidátem na roli Cablea | Fandíme filmu
Warner Bros.
Produkce má v hledáčku Michaela Shannona.

Hledání filmového Cablea probíhá už docela dlouho a s rolí bylo spojováno hezkých pár jmen. Naposledy to byl David Harbour známý především díky seriálu Stranger Things, ale aktuálně je podle Hollywood Reporteru kandidátem číslo jedna Michael Shannon. U toho by mohl hrát problém jeho časový harmonogram – na jaře začne natáčet nezávislý snímek What They Had a Deadpool 2 se začne točit v létě ve Vancouveru. Pokud se ale vše podaří zavčas dořešit, produkce by Shannona opravdu chtěla.

Michael byl nominovaný na Oscara za snímky Noční zvířata a Nouzový východ, je častým spolupracovníkem miláčka indie scény Jeffa Nicholse (Mud, Půlnoční dítě). Z rozhovorů s ním je patrné, že je to tak trochu podivín, který si střeží své soukromí, hollywoodské tanečky jej příliš nebaví a rád se schovává za maskou specifického smyslu pro humor. Jakmile ale dojde na práci, dává do svých výkonů všechno. Pro roli Cablea možná není volbou kdovíjak překvapivou, ale jisté je, že by úlohu bručouna, kterému Deadpool ustavičně pije krev, nikterak nepodcenil. V minulosti si už komiksové role zkusil. Hrál generála Zoda v Muži z oceli a vedlejší úlohu měl také ve westerno-komiksové záležitosti Jonah Hex.

Cable je další extrémně násilný muntant, kterého taktéž vymyslel Rob Liefeld, autor Deadpoola. V komiksech je synem Madelyn Prior (klon Jean Grey) a Cyclopse, je to lítý válečník, který cestuje napříč časem. Má zářící oko, robotickou paži a hodně velké bouchačky. Hodně populární byla série Cable & Deadpool, ve které se oba dva borci poflakují po světě a navzájem se popichují. Cable je tak trochu bručoun, který je z Deadpoolových manýr otrávený, ale snaží se obrátit list. A Deadpool? Ten se prostě chová jako blbec, jako vždycky...

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu