Komentáře 24

Denis mares | Fandíme filmu
Denis mares | 2018-04-27 20:52:57 | 0 0
Měl bys přidat nové informace o alien awakining už je to všude tak to prosím udělej
Háno | Fandíme filmu
Háno | 2017-03-20 18:38:33 | 0 0
Smash! - Není potřeba se omlouvat. Celkem vtipně jsme si vyměnily názory a dostupné informace a to vše v rámci pravidel ve vší slušnosti ;) to srovnání s důchodci mě pobavilo :) Třeba se potkáme v kině :D mějte se.
Smash! | Fandíme filmu
Smash! | 2017-03-20 13:34:50 | 0 0
Háno - Omlouvám se vám, tedy pokud se vás dotklo to o cem zde píšu. Ale jak uz jsem psal, at uz to bylo s Neillovým filmem jakkoliv vázné, film se nakonec nenatocil. Me by jen zajímaly prímé dúvody které vedly k zastavení celé té Neillovy snahy, pokud byl jeho projekt jen odlozen na neurcito. . zbývá otázka do jaké chvíle bude ješte u ledu. Pokud studio vidí problém s uverejnením dvou vetrelcích filmú zároven, poté to znamená ze celé znacce pánové seshora zase az tak plne nedúverují, jinak by prece nemely problém soubezne pracovat na obou filmech. Myslím si, ze kdyby oba filmy (Scottúv i Neillúv) byli kvalitativne na podobné úrovni, studio by je pouze promítalo s casovým odstupem tak aby si vzájemne nekonkurovaly v návštevnosti, to je celé. . ostatne, v tomto já jiný problém opravdu nevidím. Další otázkou zústává, jaké plány má se svými filmy Ridley Scott. Pokud bude jeho plánovaná trilogie nejakým zpúsobem potrebovat svúj vlastní prostor, poté múzeme opet jen spekulovat nad tím proc se Neillúv scénár nemúze jednoduše zhotovit, a to i presto, ze se odehrává v jiné chronologické dobe. . která nebude s tou Scottovou nijak provázaná. Neillúv scénár obsahuje ve svém jádru hned nekolik kontroverzních aspektú, kdyz budu prehlízet fakt, dle kterého by šlo o film který by sériii rozdelil v podstate na dva smery. . budou mi porád zbývat nové typy vajec i Facehuggerú které na svých obrázcích Neill téz zverejnil. Pokud by se studio bálo ukázat nové typy vetrelcú z Neillova príbehu, dávalo by to malý smysl. . Ridley Scott se nyní pokouší o vysvetlení vzniku klasického vetrelce. . a to je zasadní vec, Neill Blomkamp do toho chtel ale prijít s dalším, novým druhem vetrelce. . jak uz jsem psal dríve, mozná ze práve kvúli tomuto faktu se studio rozhodlo nechat Blomkampovu verzi prozatím radeji u ledu. Jeho verze príbehu mela znovu ukázat postavu Hickse, Newt i Ripleové spolu s mimozemským vrakem inzenýrú na kterém mela spolecnost dále experimentovat, v tomto príbehu nám Blomkamp chtel predstavit nové, polo-prúhledné typy vajec, které se na místo klasického krízovitého otvoru meli otevírat pouze do dvou stran, také byl spatren koncept nového, rádoby cervovitého Facehuggera který mel spíše pripomínat hadovitého tvora z Promethea.
Háno | Fandíme filmu
Háno | 2017-03-20 00:27:03 | 0 0
Háno | Fandíme filmu
Háno | 2017-03-20 00:26:55 | 0 0
Háno | Fandíme filmu
Háno | 2017-03-20 00:25:04 | 0 0
http://www.fandimefilmu.cz/cla… />
Tak podle tohoto serveru byl dokonce napsaný scénař a studio žádalo tvůrce aby s natáčením počkali až bude dokončen Scottův projekt. Když už je o toto studio žádalo, tak nejen že museli být v kontaktu, ale museli to nějakým způsobem odsouhlasit. Jinak by je o to přece nežádali.Tak mi netvrďte že jsem mimo mísu. Opakuji je to informace z tohoto serveru a zde je důkaz. To jestli je to pravda samozřejmě nevíme. Jen spekulujem na zákledě informací z internetu které memusí být pravdivé. To že se roztočili informace o pokračování Promethea v době kdy jsme hltali informace o Vetřelci 5 je fakt. Vlastně do té doby to byl Prometheus 2 a na Alien Covenant ho Rydley přejmenoval po této mediální masáži. Nepřijde Vám to zvláštní? :) Nemyslím si že by mohl Scott rozhodovat co se bude točit. Jen si myslím že si u studia dupl a v prvním komentu jsem to napsal s nadsázkou. Asi Vás to nakoplo protože to vidíte jinak..v pohodě ;) třeba se chtěl zviditelnit Niell aby šli lidi do kin v té době na Chapie. Kdo ví.
Smash! | Fandíme filmu
Smash! | 2017-03-19 22:41:41 | 0 1
Háno - To, že se o filmu 3 roky nemluví, to nemusí nutně znamenat že nebude nikdy natočen, já myslím že v tomto případě je to čistě Ridleyho věc (když už ho tedy považujete za absolutního šéfa který o všem rozhoduje) tak mu alespoň tento postoj tedy věnujte.
I kdyby byl mezi oběma filmy rozestup třeba deset let, což je už jen k Ridleyho věku dost ohrožující faktor, pokud se na to bude cítit. . odvahu, a jen do toho.
Konec konců, s tím my nic nenaděláme že?

Ale teď pozor!

Píšete, že Blomkampova vize se dostala až k Foxům, kde byla schválena? Nesmysl, nic takového nebylo nikdy, nikde oficiálně zveřejněno. . dosud vznikla pouze řada teorií a spekulací právě díky zveřejněným, kresleným koncept-art obrázkům a rozhovorům které na toto téma poskytla Sigourney Weaver, ta však tvrdila víceméně to samé co vy (pro vaši útěchu) tvrdila jak je filmu nakloněna, a že Neillova vize je plán jak přivést zpět k životu její postavu, ani z jejich úst však nikdy nepadlo žádné oficiální prohlášení oznamující nějaké hlubší informace okolo celého projektu.
To jak píšete, že se daný nápad Foxu líbil, a že byl projekt tzv. odklepnut je tedy nesmysl, a proto jste milý pane dle mého postoje mimo mísu. . očividně totiž odklepnut nebyl, o tom jestli se daný nápad někomu líbil můžeme tedy jen stěží spekulovat.
Zřejmě si myslíte, tak jako řada jiných lidí, že jakmile byl režisér (Neill Blomkamp) s projektem spojen a ven unikla řada obrázků. . můžeme hovořit o nějakém oficiálním uznání, které nutně povede k toužebnému natočení očekávaného filmu. . bohužel tenhle příslib si řada lidí skutečně jen vyumělkovala, a teď už nezbývá nic jiného než si to buď uvědomit a nebo z toho nadále vinit Ridleyho, vyberte si.

My ani nevíme, jestli oba pánové spolu vzájemně na toto téma vůbec kdy diskutovaly, sám Neill Blomkamp celou situaci také nijak specificky neokomentoval, je pravda jak jste zde uvedl, že na svém účtu napsal, že s projektem to nevypadá dobře, a že film tedy pravděpodobně nevznikne. Ovšem to jen nadále potvrzuje mé slova.

Pokud by se sám Blomkamp vyjádřil na účet Scotta právě ve smyslu toho že byl studiem upřednostněn Ridleyho projekt, poté bychom se mohli jednoduše přiklonit na jeho stranu a buď ho oplakávat, a nebo ho zkrátka nechat být v domnění že jednoho dne 5tého vetřelce přeci jen natočí. . stále nevíme jestli byl jeho nápad opravdu tak blízko ke zpracování, nebo zda-li jsou to vše jen čiré spekulace.

Každopádně ty zmíněné, kreslené koncept-arty mám uložené v PC, svůj vztah ke kresbě zde nebudu rozebírat, ale mohu jen podotknout, že na daný film bych se dle daných obrázků skutečně těšil.

Psal jsem zde už 100x, že Blomkamp chtěl ve svém příběhu také přijít s novými typy Xenomorphů, a že studio mohlo dát přednost právě Ridleymu. Nevíme jestli je Blomkampův projekt zrušen nebo jen pozastaven.

Pozor, tohle je důležité!

Sám Ridley Scott kdysi v jednom rozhovoru řekl, že on sám bude k sérii přistupovat z opačné strany, mezitím co Blomkamp mu půjde na proti. Už v tu chvíli panovali ze strany Rildeyho řeči o trilogii.
Z tohoto tvrzení se tedy nezdá, že by se oba pánové vzájemně nemuseli, nebo že by jeden druhému tzv. fušovali do řemesla. . v jeden moment to skutečně vypadalo jako by oba projekty měli své vytříbené místo, a to i když byli oba součástí jednoho světa.

Myslím si, že Ridley už tolik času jako Blomkamp mít ve svém životě na vetřelce nebude, samozřejmě jen za předpokladu, že studio Neillovy kdy vetřelce svěří, do té doby budou pro změnu stárnout všichni potenciální herci, Michael Biehn i Sigourney Weaver což je z hlediska projektu jen další přítěž. Nechápu proč nemohou oba filmy vznikat zároveň.
Ridley by pokračoval na své sérii budující kořeny a základy vetřelce, mezitím co by Neill zhotovil samostatný film navazující na sérii opačnou stranou. Sice by jeho film popřel dějství 3tího i 4tého dílu, ale na druhou stranu by vznikl další film z tohoto světa, který by mohl nabízet jiné žánrové pojetí než to, na jaké jsme zvyklí od Scotta.
Háno | Fandíme filmu
Háno | 2017-03-19 13:42:58 | 0 0
Smash! - jestli jsem mimo mísu, tak jsou mimo mísu i servery z kterých mám/me informace. O Prometheovi se vědělo od začátku že bude mít minimálně jedno pokračování. Já pouze poukázal na fakt že se o něm 3 roky nemluvilo, ne že žádné nebude. Při natáčení Chappie představil svou vizi Sigourney, následovaly koncept arty až se ta vize dostala k Foxům a ty ji schválili. Nikde jsem nemluvil o scénáři jak píšete Vy. Než se začne psát scénař je potřeba dlouhé cesty. U tohodle projektu se podle mě nesepsal ani tzv. outline. Zde to byla skutečně jen vize, která se tedy Foxům líbila a odklepla. Pak přišel Rydley a následně se to zas odložilo až po pokračování Promethea. Poslední informace o tomto projektu je z Nielova twitterového účtu kde říká že uskutečnění tohoto filmu už nevěří. Nemusí to být pravda, ale u takové značky si to nemyslím. Vyhledejte si ty koncept arty od Blomkampa. Myslím že si s tím vším dal celkem práci. Rydley má méno a postavení. Představte si že jste on, chystáte prequel trilogii Vašeho asi nejslavnějšího filmu a začne Vám do toho fušovat mladý jihoafričan. No tak u studia zataháte za provázky, dupnete a já nevím co a je to. Není důvod tomu nevěřit Rydley je taky jenom člověk. A to že chtěl Niel ignorovat 3. a 4.díl(jestli to tak opravdu mělo být tady zas můžete být mimo mísu Vy protože jste si tu onformaci taky jen přečetl na netu, tak jako já) mi vůbec nevadí. Mám ty filmy rád, ale vidět jiný směr po Aliens by si přál asi každý ;)
Smash! | Fandíme filmu
Smash! | 2017-03-19 12:12:50 | 0 1
Háno - Jste mimo mísu, Ridley Scott chystal pokracování uz od Promethea kde k tomu prímo odkazoval záver samotného filmu. Laskave si overte informace drív nez zacnete poukazovat na domnelé fakta, o Blomkampove príbehu nevíte zhola nic, netvrdte tedy ze se studiu jeho scénár líbil. Drtivá vetšina komentárú na toto téma postradá upresnení, to ze se vám. . nebo nekomu jinému zdá, ze Ridley si svoji zaslouzenou pozici vybrecel nebo vynutil a zastínil tak Blomkampa je jen pouhá teorie a spekulace zároven. Ono se to hezky spojuje dohromady, jeden nápad se ukáze a náhle ho predbehne jakoby jiný nápad. . tak to vidí rada lidí, tento zpúsob uvazování me pripomíná komunitu dúchodcú sledující dení kolem sebe odnekud z okna, takový dúchodce si také rád pospojuje rúzné, nahodilé veci dohromady a jako dotycný si téz vytvorí vlastní, mnohdy mylný obraz o vecech které se rovnez dejí okolo nej. Tímto nechci nikoho povazovat za senilního nebo hloupého, pouze se zde snazím poukázat na fakt. . ze lidé se mnohdy priklánení k absurdním názorúm které mnohdy postrádají hlavu i patu. Ridley Scott ve svých 79 letech uz urcite nepotrebuje nikomu nic dokazovat, né tak jako práve Neill Blomkamp který bude ve své kariére mít ješte stále dost casu na to zazárit, at uz s vetrelcem ci bez nej. A jen tak mimochodem, ti z vás kterí by stúj co stúj radeji videli ten Blomkampúv film, zálézí vám vúbec na nejaké kontinuite, návaznosti nebo propojenosti s predešlými díly? Blomkamp by chtel totiz zapomenout na 3tí i 4tý díl ze série, divím se. . ze se lidé nebojí mozného prešlapu, který by práve film od Blomkampa mohl být, za cenu toho ze bychom ješte jednou uvideli Ripleyovou bychom mohli totiz také draze zaplatit. . nejen ze film s ní by mohl být z jakéhokoliv dúvodu nepovedený nebo špatný, ale predevším by to byl film který by popíral dejství obou posledních dílú. . a pokud by tedy tento Blomkampúv film byl skutecne špatný, mohli bychom jen litovat toho, ze vznikl další nepovedený film kvúli kterému bychom navíc byly donuceni popírat dva starší kousky. . rade lidem se 4tý díl nelíbí dodnes, já sám mám však 3tí díl ve veznici treba hodne rád, hned po 1ce a 2ce je to múj 3tí nejoblíbenejší díl ze série.
Háno | Fandíme filmu
Háno | 2017-03-18 12:48:29 | 0 0
Niell Blomkamp měl nápad na pokračování Vetřelců, který se líbil i Foxům. Všichni víme jak to dopadlo. Přišel Scott a ne a ne a ne! Teď si budu hrát já!!! Všechna čest a respekt, ale tady už se asi projevila zášť a i trochu senilita. O pokračování Promethea se 3 roky ani neštěklo a když začal Niell vířit vodu kolem Vetřelců, tak to Ridley prostě zabil. S jeho hračkou si nikdo hrát nebude prostě.

Prometheus se mi líbí jako samostané scifi, ale do světa Aliena mi prostě nezapadá. Je z toho taková slátanina. Od prequelu původního Vetřelce jsme všichni chtěli něco jiného co si budem povídat. Třeba se ta skládačka Covenantem trochu doplní uvidíme. Určitě se těšim, jsem fanda. Chtěl jsem spíš vidět Blomkampovu vizi pokračování Vetřelců, ale což tu máme podařenou v komiksech.
TucnakNik | Fandíme filmu
TucnakNik | 2017-03-18 12:08:53 | 0 0
Jsem jedinej, nebo v tom mezinárodním traileru nevidím vůbec nic nového oproti tomu poslednímu?
Strýček Pompo | Fandíme filmu
Strýček Pompo | 2017-03-18 09:41:00 | 0 0
No, Shaw by podle spoilerů z Covenant trailerů by ve filmu měla být už mrtvá, ostatně to, co z ní zbylo plus její psí známky se objevili tuším ve druhém traileru na té ztroskotané lodi Engineerů, takže by mě rozhodně zajímalo, co se stalo. Samozřejmě, že nejspíš proběhli nějaké zvrhlé Davidovi experimenty, ale právě kvůli Davidovi a jeho androidímu Covenant dvojčeti, kteří jsou naprosto klíčový pro vznik Xenomorpha tak, jak ho známe, bylo by setsakra zajímavé ukázat, co se v tom ztraceném ráji dělo před příletem Covenantu… A to ani nezmiňuji zhruba pět nebo šest předstupňů před finálním Xenomorphem, takže Awakening bych si rád dál, bohužel Ridley už není nejmladší…
Roman | Fandíme filmu
Roman | 2017-03-18 08:53:37 | 0 0
Prometheus bol dobry a jednoznacne chcem pokracovanie sak tam bol jasne pokracovanie tym koncom
Huh | Fandíme filmu
Huh | 2017-03-18 08:48:32 | 0 0
Hele no jako střed mezi Prometheem a Covenantem bych si dal, ale všichni víme, že bychom stejně nedostali to, co chceme. Ridley vsadil na nejistotu, neprošlo mu to, tak teď jede na jistotu, a všichni nadávaj, že chcou teď zase pokračovat v lince z Promethea. Ridley prostě už neví, co dělá, jen se za každou cenu chce zalíbit. A radši bych to ukončil hned, dokud jakž takž zvládám ty filmy, než abychom co rok nebo ob rok dostávali další film, který je vizuálně a feelingem to samé jako předchozí jen s trošku jinýma/nebo stejnýma postavama (viz ta mařka co si hraje na Ripley).
?? | Fandíme filmu
?? | 2017-03-18 08:19:52 | 0 0
V niektorych scenach to kreslo s pilotom z a1 posoby vacsie ale je to len kreslo a kombineza samotny inzinier mohol mat klasicku velkost navyse ked je detail ako skumaju hrud a hlavu tak uz to tak obrovske nie je ak berieme do uvahy ze dkumaju vlastne daky bioskafander. Skor sa vela ludi vyjadruje ze fim
Life bude mat vacsi uspech bude lepsi nez prometheus a mozno lepsi nez covenant a mozno bude mat aj pokracovanie.. hmmm ved uvidime

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Vetřelec: Covenant

19.05.2017 | USA, Velká Británie, Kanada, Austrálie, Nový Zéland
Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Horor
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest