Recenze: Pasažéři

Komentáře 11

Timu | Fandíme filmu
Timu | 2017-01-01 19:16:49 | 0 0
bSaR súhlasím s tebou:) a myslím si že medzi nimi nie je chemia, skôr ( podla mna ) medzi Chrisom a Zoe Saldanovou:)
bSaR | Fandíme filmu
bSaR | 2017-01-01 04:11:28 | 0 0
Souhlasím! Ale nutno podotknout, i když je to spíš rýpnutí do mnou chváleného filmu, že herecké výkony Jenn a Chrise se nedají srovnávat!!!! Lawrevce ke zkrátka paní herečka a Pratt má proti ní značně omezenější projev. Ten však vynahrazuje neskutečným charismatem a umem pro komedii, což se o herci ostatně veřejně ví... Každopádně je to neskutečný chalan který dokáže prodat i hajzl papír ze šmirglu a já ho prostě žeru a těším se na každý další film, který obohatí o svou auru :-D
schonecek | Fandíme filmu
schonecek | 2016-12-31 16:59:36 | 1 0
Teď jsem se vrátil a určitě jsem spokojený. Recenze to podle mě s tou kritikou trochu přehánějí (samozřejmě nic proti nim). Film je prakticky jen na dvě hodiny roztažený trailer. Pokud se vám trailer líbil, nevidím důvod, proč na to nejít. Nestane se nic příliš neočekávaného, nic příliš originálního ani výjimečného a Pasažéři se ani o nic super nového nesnaží. To, co film udělat chce ale zvládá bez problému a s velmi pěkným provedením. Nejvíce bych pochválil herce, vizuální zpracování a design a také místy opravdu pěknou hudbu. Nic nového tedy nečekejte, ale pokud se rozhodnete zajít, bavit vás to podle mě nejspíš bude. Jako film k mým včerejším narozeninám mě to vice než uspokojilo. 7,5/10
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2016-12-31 16:40:08 | 0 0
Souhlas podle palců bych se moc neřídil
movieman | Fandíme filmu
movieman | 2016-12-31 13:28:38 | 0 0
Já se na film chystám zajít první lednový víkend Nového roku ! Fimi ty sleduješ odvážné palce tím bych se moc neinspiroval jejich názory,komentáři..................víš?
David007 | Fandíme filmu
David007 | 2016-12-31 11:34:28 | 0 0
Já na to asi teda půjdu až příští týden (Na ČSFD to má úctyhodných 75% :D :D)..

Ne vážně prý se na tom filmu povedlo vesměs vše, od Jenn a Chrise až po hudbu a triky, ale prý to finále a celkově scénář stojí za... Tak si říkám, jak to takhle mohli pos*at.
schonecek | Fandíme filmu
schonecek | 2016-12-31 08:34:02 | 0 0
Jdu dnes, trailer se mi líbil, ale neočekávám nic speciálního. Bude mi stačit, pokud mě to bude bavit a užiju si vizuál a to z trailerů vypadá poměrně nadějně.
David007 | Fandíme filmu
David007 | 2016-12-31 00:36:30 | 0 0
Jako je fakt, že uvažuji o kinu.. Ale ne díky příběhu...
Ale hlavně kvůli hercům..
Hlavně tedy kvůli Jenn.. A i kdyby to nějak nebylo super, tak stejně vím (znám, a i podle recenzí), že Jenn I Chriss to zahráli opravdu dobře.. Prostě na úplné pomyslné herecké špici..

Jen prostě. Asi ten příběh, a kdo ví co ještě (krom teda těch herců) se u tohoto filmu nepovedlo podle představ plno lidí no..
bSaR | Fandíme filmu
bSaR | 2016-12-31 00:26:51 | 0 0
Jak budete odcházet z kina bude do jisté míry záležet na očekávání. Že byly Pasažéři na blacklistu jsem netušil, nicméně trailer na mě působil velmi působivě s tím, že od filmu můžu čekat silný emocionální dopad... Až z prvních reakcí jsem ale věděl, že veledílo se nekoná. Ano film mohl být určitě lepší, možná spíše na určitých rovinách dotaženější, ale běžný divák se asi pošušňá a já osobně jsem z kina odcházel spokojený. I pro pány koukatelná romanťárna v super lodi se skvělými herci!
Anonnym | Fandíme filmu
Anonnym | 2016-12-30 23:27:33 | 0 0
Mystique a star lord v jednom filmu, bohuzel se to nepovedlo pusobilo to na me moc kycovite a obcas i nudne
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-12-30 22:19:04 | 0 0
na film teprve půjdu, bohužel viděl jsem už Odvážné palce a bojím se zklamání

Přidat nový komentář

Nejnovější videa z našeho youtube kanálu!

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

© 2011-2016 FandimeFilmu.cz / All rights reserved

adblocktest