Komentáře 31

Johnb179 | Fandíme filmu
Johnb179 | 2016-10-27 13:14:57 | 0 0
I'm hunting for web sites that contain fantastic recommendations on what's in fashion and just what top rated makeup products is.. kkkakeefacda
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2016-02-19 06:59:46 | 0 0
v pohodě, ptej se, když to půjde, odpovím
jajar | Fandíme filmu
jajar | 2016-02-18 17:47:00 | 0 0
Měl bych otázek na hodiny, ale nebudu už obtězovat. Už takhle jen napsat ty komentáře muselo zabrat hromadu času :D takže dík ještě jednou
jajar | Fandíme filmu
jajar | 2016-02-18 17:40:25 | 0 0
jinak díky za nové informace ;)
jajar | Fandíme filmu
jajar | 2016-02-18 17:33:53 | 0 0
Seš slušná chodící encyklopedie koukám :D
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2016-02-18 16:09:11 | 0 0
no je hodně komiksů kde je Hulk padouch, Old Man Logan, Future Imperfect, Hulk world war (ale zde je Hulk pro potřeby komiksu posílen naopak) jsou asi ale nejlepší
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2016-02-18 16:06:46 | 0 0
jak jsem psal Silver Surfer dokáže vyzařovat kterýkoli typ radiace a umí během chvíle najít slabinu, dokáže Hulka přeměnit během vteřiny na Bannera, Drax má schopnost najít slabé místo a zasadit smrtící úder jednou ranou, Invisible woman vytvoří energetický štít v jeho mozku kterej nechá vybuchnout a bude vymalováno, proti Doomi nemá šanci, k němu se nikdy ani nedostane, King Hyperion a Blue Marvel možná jsou tak silní, King Hyperion zbil Juggernauta, tak si myslim že by dokázal i Hulka...jenže tanhle postava stejně jako Drax si prošli retconem (změnou) jsou ted výrazně slabší ale pořád jsou smrtící, možná by to dokázal Gladiator, na toho jsem zapomněl ten je taky extrémně silnej ale hlavně neuvěřitelně rychlej ajeho síla závisí na sebedůvěře, Adam Warlock možná by to taky dokázal....on Hulk má výhodu právě v regeneraci a odolnosti ani ne tak v síle....
Jajar | Fandíme filmu
Jajar | 2016-02-18 16:03:29 | 0 0
Jinak ten animak jsme viděl a je boží... stejně tak jako ten na asgardu..a mám pocit ze v jednom dokonce hulk zvedl thorovo kladivo.. doufám ze se toho ve filmech dočkáme..ako rad me mrzí ze je to jako to je..čekal sem ze ve 4 fázi mohli udělat zaporaka prave z hulka.
Jajar | Fandíme filmu
Jajar | 2016-02-18 15:53:10 | 0 0
Ratemus: děkuji moc za tak rozsáhlý popis... komixy nečtu, čerpam pouze z marvel universe wiki... kde jsou články krátké a většinou pouze popis nebo stručná charakteristika schopností.. asi jsi uz poznal ze hulka jsme si oblíbil.. praktický po prvním seznámení s ním.. i kdyz ten film stal za prd :D ale právě kvůli tomu jaký je mé přijde o hodně zábavnější než třeba jiné postavy které znam.. zamicham sem trošku DC oproti supermanoj třeba mé baví daleko víc.. jinak tvá charakteristika postav mé potěšila hlavně zmínka o herkulovi kterého mám rád už z dob seriálu :D ale právě na netu toho o něm moc není.. třeba o stitech juggernauta sem vůbec nevěděl... o tom ze drax uměl létat také ne, ale o té energii co vystřelují ze svých čepelí ano... jinak byl někdy hulk zabít od někoho jednou ranou.. ?. Vím ze zeus ho uhodil tak silné ze mu zlomil hrudní koš a pak nemohl dýchat ale jednou ranou zabít? Á vůbec kdyz vezmu v úvahu to ze krom síly se mu zvyšuje i molekulární integrita svalů, které podle toho co jsme četl se pak stávají téměř neproniknutelnymi... má někdo schopnost jednou ranou ho zabít.. nebo někoho jemu podobného? Když vynechas entity jako dark phoenix..elder of the univers..tribunál atd?..
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2016-02-18 07:21:14 | 0 0
tak když to nebude Beta Ray Bill bude to Thor, ale animák to jistě nepřekoná

https://www.youtube.com/watch?…
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2016-02-17 07:44:08 | 0 0
jajar: ještě budu pokračovat at to není dlouhé v jednom příspěvku

Silver Surfer je hodně mocným, patří také mezi elitu(v kategorii smrtelníků), zvlášť potom co ho Galactus ještě zesílil v aninihilation sérii, takže nyní se může rovnat i těm nejmocnějším smrtelníků(i před tím byl hodně mocný, ale na většinu bijců o kterých jsme tu mluvili by neměl, teď už je v jejich lize)
čistě fyzicky je také hodně silný, rychlý a odolný i když méně než většina ostatních elitáků jako je třeba Hyperion, nicméně má spoustu dalších schopností co to vyrovnává jako manipulace energií a hmotou, Power Cosmic (výboje, štíty atd.) a spoustu dalšího. Jeho hlavní výhodou je rozsah jeho schopností díky čemuž dokáže porážet i jinak silnější soupeře.
Kupříkladu dokáže vysávat enegrii, díky čemuž proti němu Hulk nemá skoro žádnou šanci, už mu to několikrát udělal a dokáže ho změnit v Bruce Bannera během pár vteřin(v Planet Hulk to nemohl udělat kvůli tomu disku, takže od Hulka dostal). I proti Hyperionovi má tajnou zbraň, dokáže vyzařovat téměř jakýkoliv typ radiace, tedy i tu na kterou má Hyperion slabost, takže přestože je podle mě Hyperion celkově silnější a beze své slabiny by Silver Surfra porazil, SS jej dokáže oslabit a díky tomu porazit. SS má mnoho smyslů navíc,vidí energie atd., navíc je velmi chytrý(býval vědec) takže pokud má někdo slabinu je dost pravděpodobné, že ji dokáže objevit a díky rozsahu schopností i využít. Ale proti někomu kdo žádnou takovou slabinu nemá jako je třeba Adam Warlock, Thanos, nebo Blue Marvel by podle mě prohrál.
Celkově bych ho viděl asi tak na Thorově úrovni, pokud do toho jde Thor naplno(většinou jen někoho mlátí kladivem a nevyužívá většinu svých schopností) je podle mě o něco mocnější.

pak je tu Hyperion: Pokud by jsme vzali oba dva na vrcholu, tak Hyperion toho předvedl mnohem víc než Hulk, přestože Hulk se objevuje v komiksech mnohem častěji. Hyperion na vrcholu sil je mnohem rychlejší i odolnější než Hulk a dokonce i podstatně silnější- Dobrej příklad je s Juggernautem, Hulk s ním bojoval mnohokrát a i když ho (pokud vím) většinou porazil, nikdy ho nedokázal zranit. Hyperion mu zlámal kosti, rozbil zbroj a zbil ho do krve. Taky to, že dokázal holýma rukama zpomalit planetu(možná i zastavit, bylo to dost nejasné) je mnohem víc než co kdy dokázal Hulk(nebo kdokoliv jiný z Marvelu). Hyperion taky zmlátil Thora mnohem snadněji než to kdy dokázal Hulk(popravdě si nejsem jistej jestli vůbec někdy Hulk Thora v komiksu porazit dokázal)
Takže podle mě nejsilnější verze Hyperiona vs nejsilnější verze Hulka(i kdyby začínal boj v maximální nasranosti) by vyhrál Hyperion a to s přehledem.
Současná verze Hulk vs Hyperion, pořád bych sázel na Hyperiona, už je sice slabší než Hulk, ale pořád je rychlejší, létá a má lasery z očí. Avšak kdyby Hulk začal boj už dost naštvaný pak by současného Hyperiona nejspíš porazil.

a pak ti Guardians a hlavně Drax:
u Draxe je třeba poznamenat, že měl dvě různá těla(vlastně 3, původně býval člověk), to první bylo extrémně silné, vytvořené tak aby fyzicky předčilo Thanose, což se povedlo,Drax byl extrémě silný i odolný , dokázal navíc střílet energetické výboje a létat, tahle verze byla fyzicky silnější než Hulk a nejspíš odolnější než Thor.
Jeho druhé(resp.třetí) tělo bylo celkově mnohem slabší, ale stále velmi silné, nelétá, nestřílý výboje,ale je možná o něco rychlejší a obratnější. Celkově by však současný Drax neměl proti své staré verzi šanci. Drax je také skvělý bojovník v obou variantách, navíc je velmi smrtící,ví kam zasáhnout a snadno dokáže zabít jedinou ranou i velmi odolné protivníky, což je proti někomu jako je Thor či Hulk,kteří srovnatelného protivníka musí mlátit dlouho aby ho dobily, velká výhoda. Ano je pravda, že Drax dokázal zabít Thanose a to minimálně dvakrát(dokázal to i v jeho slabší variantě, ale to nebyl na Thanose sám) byl dlouho jeho úhlavním nepřítelem a bojovali spolu mnohokrát z různými výsledky, starý Drax se ukázal být v boji Thanosovi téměř (Thanos je přece jen mnohem chytřejší) rovnocenným soupeřem. Novější verze je výrazně slabší než Thanos, ale pořád schopný mu dělat nemalé potíže.
starý Drax by podle mě celkem bez potíží sejmul jak Thora, tak Hulka a nejspíš i oba dva najednou.
Novější by měla mnohem větší potíže.
Drax vs Hulk: Hulk má ohromnej problém v tom, že Drax je zabiják a pokud do toho půjde natvrdo, ufikne Hulkovi palici během pár vteřin dávno před tím, než se bude moct Hulk dostat do ráže. Pokud by Hulk už začínal pořádně nažhavenej,pak má šanci vyhrát, ale Drax má pořád možnost zabít ho jediným dobrým úderem, vsadil bych pořád spíš na Draxe, ale bylo by to dost vyrovnaný.
Drax vs Thor: tady by to měl Drax mnohem těžší, pokud by se Thor držel z dosahu a jen smažil blesky a kouzla, pak by Drax moc šancí neměl, ale to není Thorův styl, i na blízko má Thor lehkou výhodu, je silnější i odolnější, naproti tomu Drax je rychlejší a lepší bojovník a zatímco Thor na to aby ho dostal potřebuje mnoho úderů, Draxovi opět stačí jeden dobrej. Podle mě by to dopadlo tak, že by Thor s Draxem vytíral podlahu, ale nakonec by ho Drax dokázal zabít, když dokáže jediným úderem zabít Thanose tak to dokáže i s Thorem. Horší by to Drax měl v klasickém souboji hrdinů, kde se sice perou, ale nesnaží se zabít, jen domlátit, tam by nová Draxova verze pravděpodobně prohrála s Thorem i s Hulkem.
Pak je tady Gamora, Gamora na poměry superhrdinů není extra silná ani odolná, ale je velice rychlá a obratná a extrémně skilovaný zabiják a bojovník, jeden z nejlepších v Marvelu vůbec. I ona dokázala minimálně jednou porazit Thanose a několikrát s ním na férovku vyrovnaně bojovat, což je víc než se dá říct o avengerech, navíc porazila i jiné siláky, jako je třeba Ronan. A to vše bez Godslayeru, což je její meč, který má nyní(pokud vím) v držení a jak už název napovídá, je vytvořen aby zabíjel bohy, s Thorem nebo Hulkem nebude mít sebemenší problém. Nevytahuje jej často,ale pokud bude v úzkých, použije jej. Podle mě by Gamora dokázala porazit Thora či Hulka i bez Godslayeru, s ním podle mě snadno zmasakruje oba najednou, klidně i se zbytkem avengerů.
Co se týče Groota, tak sice ve filmové verzi vypadal jako ten nejsilnější z týmu, ale v komiksech byl vždy až za Gamorou a Draxem(teda relativně, Draxe by Groot asi porazil, protože díky absenci orgánů ho na rozdíl od Hulka a Thora nemůže tak lehce zabít, je to pro Draxe i Gamoru velmi špatný soupeř) Má ohromnou regeneraci, díky čemuž slouží jako tank týmu, ale i když má velkou sílu, tak podle mně postrádá útočnou sílu schopnou Hulkovi či Thorovi vážněji ublížit a nejspíš by s oběma prohrál.

Shrnutí: Hulk prostě patří mezi silné postavy ale není nejsilnější, jeho předností je regenerace, ale je to tupec kterej jen hází rukama a neumí vůbec bojovat a ovládat se, ano v Hulk World war porazil téměř všechny protože to byl komiks o něm a přehnaně ho tam posílili, největší odolnost snad z celého marvelu má ale Juggernaut, kterýho sice vždy porazí protože to jsou přeci hrdinové, ale téměž nikdy jej nezraní, Hulk jej porazí jen tak že ho někam odhodí, to samé Thor ho Mjolnirem přemístí někam na druhý konec planety, ale skoro nikdy mu neublíží, to pokud vím se stalo jen asi třikrát...jednou to dokázal Thor tim nejsilnějším utokem, ale omdlel tim a mám pocit že ti zničil Mjolnir, pak to dokázal Hyperion když ho zbil jak psa....no a samozřejmě v Hulk World war protože tam ho posílili.....ale to se v komiksech stává protože například Graviton je extrémně mocná postava která může hýbat celými kontinenty, ale postupně to tvůrci oslabovali a nakonec jej porazil i sám Iron man....
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2016-02-17 07:32:07 | 0 0
jajar: jde o to co už postavy v komiskech dokázali co vše udělali a podle toho se určuje kdo je silnější....tenhle komiks je Hulkovi a tak z něj udělali neporazitelné mosntrum, Hulk není zas tak silný, ale jeho předností je regenerace, proto vydrží všechno, Silver Surfer je opravdu silný ale rozhodně není nejsilnější z Marvelu, původní Drax byl extreémně silný vraždící mosntrum potom ho změnili, pořád je silný ale už ne tolik jako původní, ale i tak holýma rukama zabil Thanose, stejně jako Gamora nebo Adam Warlock...narozdíl od Avengers kteří Thanose téměř nikdy neporazili tak Guardians téměř vždycky, i avengers by si dali, protože jsou to skillovaní zabijáci nemají problém se zabíjením kdežto avengers ano....
Juggernaut má štíty plus ohromnou odolnost. Oboje je založeno na magii od Cyttoraka jeho patrona. Štíty lze magií zrušit, ale ne snadno, protože jsem to viděl jen jednou u Thora(ale pravdou je, že jsem ho neviděl mockrát stát proti někomu s magií). Nevím jestli by to Loki, Dr. Doom či Strange dokázali taky těžko říct. Rozhodně ty štíty nevypne každý kdo má magii.
Ty štíty by ho měli chránit před vším možným(kromě telepatie, na tu ale má onu helmu), umí je zapínat a vypínat a netuším(nejsou vidět) jestli jsou zapnuté pořád, nebo jestli je nahodí jen když jde do tuhého. Díky těmhle štítům přežije i útoky od cosmických entit, přežil útok Galactuse, Obliviona a Strangera.
Ale i bez nich je extrémně odolný i poté co mu je Thor vypnul vydržel opravdu hodně bití od Thora i když nakonec podlehl.
Zdá se, že King Hyperion je opravdu tak extrémně silný, že se dokáže probít i těmito štíty a Juggernauta zranit. Jaderný výbuch by přežil skoro určitě.
Radioactive Man mu taky nemůže ublížit.
Ghost Rider, těžko říct. Jeho Soul Fire neútočí na tělo, ale na duši, fyzická odolnost je tedy k ničemu. Na druhou stranu Juggernaut má magické štíty, které ho chrání před vším možným, nevím jestli se srkz ně může Soul Fire dostat, podle mě ne, nicméně ty štíty jdou mocnou magií vypnout(třeba Thor to dokázal), kdyby to dokázal i GR, tak Juggernautovi spálí duši, nicméně i když ho to zabije, tak ho to de facto fyzicky nezraní. Pak je tu penance stare, je tu možnost, že i to Juggyho štíty odrazí, ale nemyslím si to, nicméně tenhle útok ho může omráčit, ne zranit. Takže podle mě by ho GR dokázal porazit, ne však zranit.
Morlun i když je extrémně silný, tak podle mě ne dost na to aby ho zranil.
Drax, ten současný asi ne, zabil sice Thanose, ale Juggernaut je ještě odolnější. Jeho stará verze před retconem však byla extrémně silná a ten by už asi byl schopný Juggernautovi ublížit.
Invisible Woman, myslím že ne, že by mu nedokázala otevřít pole uvnitř jeho těla kvůli magickým štítům. Ale kdyby ano, tak ho to pravděpodobně sejme. Když to dokázala s Exitarem. Třeba Thor Exitara taky jednou sejmul, dostal se mu do hlavy a na jeho mozek musel použít nejsilnějí God Blast, který kdy vytvořil a zničil si tím kladivo.
Human Toch by jej spálit určitě nedokázal.
Jugernaut je silnější než čerství Hulk a i než celkem dost nasraný Hulk, nicméně i když mu to chvíli trvá, tak se Hulk dokáže nasrat do bodu kdy je silnější. Juggernauta bych viděl asi tak na Thorově úrovni.

potom je tu Hercules, záležína tom jakou výbavu by měl Hercules zrovna k dispozici, mívá kůži z mýtického lva, která výrazně zvyšuje jeho odolnost, Herkulův palcát což je něco jako Thorův Mjolnir, má zkrátka schopností víc. Hercules je určitě lepší bojovník a je odolnější než Hulk(ten to však vyrovnává svou regenerací). Hercules už také dokázal čelit protivníkům, kteří jsou mnohem mocnějčí než Hulk.
Celkově bych o viděl asi takhle:
Hulk vs plně vybavéný Hercules, bych vsadil na Hercula
Hulk vs Hercules bez výbavi:asi Hercules: podle mě má stále Hercules dost výhod a v bojích toho ukázal víc než Hulk.
jajar | Fandíme filmu
jajar | 2016-02-16 22:09:17 | 0 0
Tak hlavně hulkova síla roste s naštváním a věřím, že po tom co mu zabili jeho vyvolenou, tak myslím, že naštvaný byl asi solidně. :D :D Nevím jak moc mu dokázal ublížit, ale četl sem, že jakmile se Juggernaut rozběhne tak jej nic nezastaví a Hulk ve WWH ho zastalil... a dokonce sem někde četl, že Marvel se uskostlivě brání vyřknout ortel kdo z nich je silnější.. Drax je stvořen tak aby byl skoro nezranitelný fyzickým útokem, ale je uplně hloupej, kdežto komiksový hulk si více uvědomuje inteligenci bannera než ten filmový a v tom si myslím, že by byla jeho výhoda, ale hlavně vše je o tom co scenaristé napíší. Hulk dokázal porazit silver surfera.. což je dle mého názoru jedna z nejsilnějších a nejkomplexnějších postav u Marvelu. Nevím jestli se někdy střetnul s gamorou.. Ale dle mého názoru je to jen naspídovaná (augmentace) vražedkyně, která nemuže porazit někoho s neomezenou silou, regeneračním faktorem a intelektem vědce. Dokud marvel nesestaví nějaký oficiální žebříček v síle charakterů, tak myslím, že všechny diskuze jsou jen hypotetické, protože schopnosti jsou upravovány pro ten nebo onen komix :D
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2016-02-10 13:25:11 | 0 0
jajar: ten komiks je o Hulkovi takže je tam porazil, všechny, ale podle toho co ty postavy už dokázaly a předvedly by to bylo jinak....Gamora je jedna z vůbec nejlepších nejsilnějších nejvycvičinějších vražedkyn, sama solo zabila Thanose a o tom si Hulk může nechat zdát, stejně tak Drax zabil solo hulka....Juggernaut je nejodolnější postava Marvelu, pokud ho Hulk porazí tak jen že ho někam odpinkne ale jinak mu nezkřiví ani vlas, bojovali spolu dlouho.....ono celkově v Hulk world war je Hulk mnohem silnější pro účely komiksu jinak takový není....dneska už i Iron man porazí například Gravitona, z kterého tvůrci udělali největšího slabocha a sráče....
jajar | Fandíme filmu
jajar | 2016-02-10 13:19:57 | 0 0
třeba takovou gamoru by hulk roztrnul vejpul :D Juggernauta v komiksu WWH dobil jako psa až když se něčím naspídoval tak si byli rovnocení.. S draxem by jejich souboj byl asi hodne vyrovnanej ale myslím, že by ho Hulk dokázal porazit.. a Sentryho neznál ale jen podle tohodle http://marvel.com/universe/Sentry a http://marvel.com/universe/Hul… si myslím že by byl hulk taky schopen ho porazit.. Ale jak se tu psalo vše je o tom jako to scenaristi zrovna napíšou.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest