Komentáře 90

Daniel | Fandíme filmu
Daniel | 2015-03-06 14:42:07 | 0 0
Tomas44:Nevšimly boli na mol :-D
Tomas44 | Fandíme filmu
Tomas44 | 2015-03-06 13:02:13 | 0 0
Emma. Rozhodně bych netvrdil, že MoS je perfektní a úplně bez chyb. Třeba ta část co popisuješ byla opravdu nesmyslná. Bylo tam víc věcí co byly na hlavu. Třeba na začátku je ta scéna, kde Clark pracuje v tom hostici a zastane se tam té servírky, kterou tam osahává ten řidič trucku. Chrstne mu pivo do ksichu a pak po něm hodí krýgl. Clark mu za to naproti přes silnic probodal auto kládama a nikdo si nevšiml, že tam borec hází s několika tunovým autem, nehledě na to, že to musel krával jak sviňa, ale naproti v tý hospodě si toho nikdo nevšilm.
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2015-03-06 12:58:09 | 0 0
:-* - To byl finální trailer na Avengers.
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2015-03-06 12:30:31 | 0 0
Ratemus.: Jo jo, uhodl jsi :-). Frigga byla jedna z mých nejoblíbenějších postav a hlavně když jsem se vžila do jejích synů, dostalo mě to. Ale přiznám se, že jsem měla v očích slzy i u "My jsme Groot." A scény se Stevem a Peggy z nemocnice v CA2.
Ale třeba takového starého Kenta v MoS jsem nelitovala vůbec (spíš bych toho dědka nakopala za to, že zcela zbytečně donutil syna se jen dívat na jeho smrt-jako by si toho někdo z těch panikařících lidí všiml, kdyby ho super rychle zachránil!).
:-* | Fandíme filmu
:-* | 2015-03-06 12:26:30 | 0 0
A kde je to BIG, o kterém mluvil Downey ???
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2015-03-06 12:25:23 | 0 0
filkon: Já mluvila samozřejmě o filmových Watchmanech, ne o komiksu, ale přiznám se, že si už nepamatuju co všechno z toho, co jsi napsal ve filmu zaznělo (možná dokonce všechno, fakt nevím, viděla jsem jen jednou, i když ten fim hodnotím minimálně z řemeslného hlediska nadprůměrně).
Ale jak už tu padlo, Watchmani měli trochu jiný rating (proto si mohli pohrát i se znásilněním, což by v USA nikdy v PG13 neprošlo, stejně jako by neprošel alkoholismus Tonyho Starka). Ačkoliv abych byla upřímná, ono je to stejně fuk, protože valná většina dnešních děcek by jak ze znásilnění, tak z na mol opilého Iron mana měla maximálně srandu. Znám například rodinu, která schválně pašuje i nejmladší dítko do kina na horory a minule, když se tam počůralo strachy, měli z toho děsnou psinu. Pro takové je omezení ratingem skoro škoda, protože inteligentní rodič si i bez nápovědy přebere sám na co dítě vzít a na co ne...
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2015-03-06 12:16:30 | 0 0
Emma: nech mě hádat, pohřeb Friggy a ostatních mrtvých asgardanů tě rozbrečel? jinak s tebou souhlasím, kolik lidí asi bylo zabito Lokim při invazi Chitaury?, nebo Ronanem při útoku na Novu, kolik ted asi umře lidí při boji s Ultronem? ale to si už nikdo neuvědomuje....

chtělo by to natočit pořádnýho Punishera nebo Moon Knighta
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2015-03-06 12:15:51 | 0 0
Tomas44: Však já taky nemluvil o tobě a lidech tobě podobných, ale o týpcích typu Anonym, co neustále papouškují ty stejné argumenty, co si někde přečetli na internetu a mají potřebu o Marvelovkách tvrdit, že jsou pouze pro děti a cítit se jako kingové, že oni to odhalily a ty další divácké ovce ne :-). A věř mi, není jich málo (a jsou nejvíc slyšet).
A s tím zabijením chápu, že ti to přijde mimo, však mě taky (je absolutně nelogické ničit něco, co ještě není postavené a s předčasně umírajícími postavami typu Iron Man, Fury, Thor nebo CA by Marvel nevybudoval ani vícelogii, natož provázaný vesmír!), ale narážela jsem na ty výkřiky (které najdeš i tady), že už aby v A2 konečně někdo umřel a že Marvel nemá koule na to, aby zabíjel a že v A2 stejně nikdo neumře a bla bla bla. Lidé co tohle zahlásí jsou pro mě osoby, které o svých výrocích příliš logicky neuvažují, protože kdyby se alespoň na deset sekund zamysleli, muselo by jim zákonitě dojít, že v MCU teprve teď přišel čas na zabíjení hrdinů a jakímkoliv uspěcháním v této oblasti by si studio samo podrazilo nohy a budování vesmíru by skončilo tragickým neúspěchem.
Tomas44 | Fandíme filmu
Tomas44 | 2015-03-06 11:42:26 | 0 0
Emma: Když jsem napasal, že "v jádru jsou obje universa vážný a rozdíl je v přístupu", tak myslím, že si uvědomuju, že koukám na stejně násilné komiksovky, jak píšeš. Že se DC snaží o vážný přístup je taky OK. Green Lanterna zkusilli natočit po "marvelovsku" a byl z toho průser. Tu různorodost mezi MCU a budoucím DCCU schvaluju. Warneři pravděpodobně budou točit další filmy ve stejném duchu jako MoS (asi krom Shazama), stejně jako Marvel bude dál točit filmy v komediálním duchu. Netvrdím, že filmy z MCU jsou filmy pro dvanáctiletý. Já bych je nazval rodinnými filmy a můžou na ně koukat všichni. To stejný bude platit i pro DC filmy, ale budou prostě v jiným duchu. Srovnáním konců Avengers a MoS jsem chtěl jen ukázat, co mi sedí víc, je to prostě věc osobního vkusu a rozhodně netpím žádným dojmem nadřazenosti, protože mi styl prvního DCCU filmu přišel lepší. Abych to uzavřel já. Warner/DC rating nezvedne. Udělali to jednou s Watchmeny a prodělali na tom, bez ohledu na to, že to byl podle mě dokonalý film. Ukázali krev a brutální násilí i smrt hlavních postav, ale když film nevydělal, tak proč by to dělali znovu. Dospělejší a drsnější filmy jdou i rámci PG-13. Holt se budeme muset nechat překvapit s čím následující filmy příjdou. To, že všichni hlavní hdinové z DC přežijí BvS i své sólovky je snad jasný, ne? Tahle poznámka byla úplně mimo. Tím se nedá nic poměřovat a žádný případný marvelovský posměváček určitě nečeká, že by někdo z DC hrdinů umřel tak brzy. To, že nějaký hrdina umře nedělá film dospělejším a při tvorbě universa by to byl značně nelogický krok, nemyslíš?
folkon | Fandíme filmu
folkon | 2015-03-06 11:02:43 | 0 0
Emma> "I v těch tak děsně vychvalovaných "temných" Watchmanech umřel, pokud si dobře vzpomínám (viděla jsem to jen jednou), jen ten na jehož smrti stála celá zápletka"
Tu ta musim trochu opravit...zo hlavnych 6 hrdinov zahynul okrem Komedianta este Rohrschach (a to ho zabil partak v zaujme vyssieho dobra a nasledne radsej opustil Zem)
Co sa tyka starej party tak boli myslim zavrazdeny vsetci (jeden je zavrety v blazinci a jedna je alkoholicka.....smrt Nite Owla I. je myslim len v extended edition)
Co sa tyka vedlajsich postav tak par ich zomrelo/zomiera na rakovinu.
Okrem toho bol vyhladeny New york,cize cca 15 mil ludi (a narozdiel od Man of steel aj ukazali nejaku tu smrt)
A samozrejma je neustala hrozba atomoveho utoku pocas studenej vojny (ti co zazili branne cvicenia pred 89 tak si to vedia asi lepsie predstavit >D )
A narozdiel od "standartnych" komiksovych traumat hlavnych hrdinov, ktore volam "daddy issues" a uy su podla mna fakt otrepane a nudne (Batman, Superman, Spiderman, Harry Osobourne, Green Lantern atd atd atd atd) tak tu sa hlavne postavy potykaju so zaujimavejsimi problemami ako su napr. schizofrenia, megalomanstvo, impotencia a podobne.
folkon | Fandíme filmu
folkon | 2015-03-06 10:40:19 | 0 0
ja v tomto stojim za Emmou, temnota neznamena len tmave kamerove filtre a absenciu humoru.....mimochodom taky Green Goblin v Spidermanovi 1 zabil viac ludi a k tomu podstatne brutalnejsie ako napriklad Zod v "temnom" Man of steel...teda pokial samozrejme nepovazujete za temne to, ze genialny mimozemsky general sa snazi zabit svojim super pohladom absolutne bezvyznamnu rodinu, ale zial nedokaze to, lebo nevie pohybovat ocami samostatne od pohybu hlavy (co dokazu aj tie najprimitivnejsie zivocichy co maju oci) a samozrejme nas mega hrdina, ktory, namiesto toho aby mu oci zakryl svojou "hand of steel" tak mu radsej zlomi väz a zakrici obligatne a klisovite "noooooo"....pre niekoho temne, pre mna osobne neskutocne komicke :D

Emma | Fandíme filmu
Emma | 2015-03-06 10:31:53 | 0 0
Tomas44: Jak říkám, mě vtipkování při vážných, až kritických situacích nepřijde problém, protože tak sama žiju. Nedělat to, už jsem v blázinci a na těžké situaci by to stejně nic nezměnilo. A to je právě jádro pudla. Je úplně fuk, jak se masakr nevinných podá, jestli s nadhledem, nebo děsně vážně. Masakr to bude stejně a ty anonymní postavy z davu budou tak jako tak trpět, a to je to, na co spousta diváků schválně zapomíná a čeho DC využívá k budování té iluze temnoty. Jako když ti ve zprávách ukážou konkrétní případ týrání psa či dítěte a všichni se z toho můžou zbláznit, ale že se to bez asistence kamer děje denně (možná i v jejich sousedství), na to většina lidí okamžitě po vypnutí zpráv účelově zapomene.
Takže to vlastně ani není tak fail DC, které se jako číslo dva na scéně CU akorát zuby nehty snaží odlišit od Marvelu. Je to problém některých jejich fanoušků (viz. zde přítomný Anonym), kteří si neuvědomují, nebo spíš nechtějí uvědomit, že koukají na stejně násilné komiksovky, jaké točí Marvel, jen jim je více odhaleno z té násilné části a ta komiksovost se za tuhle temnotu schovává. Takoví lidé mají často pro mě nepochopitelný dojem nadřazenosti (proto ostatně stále provokují), protože "oni přeci fandí těm dospělejším filmům", ale že ani jejich hrdinové jen tak neumřou a vždycky vyhrajou, o tom mlčí.
Abych to uzavřela, tak až si DC zvedne rating, ukáže mi krev a zblízka násilí, rozpláče mě (což se dokonce minimálně jedné marvelovce už povedlo, ale MoS fakt ne) a bude mít koule zabít hned v prvních "stavebních kamenech" svého universa pár důležitých postav, pak uznám, že jde o dospělejší a drsnější filmy, keré se nám tu temnotu nebojí ukázat. Jenže ani jedno z toho se nestane a já se těším na to, co budou ty posměváčci, vykřikující něco o marvelovkách pro dvanáctileté, psát, až všichni DC hrdinové přežijí BvS a následně i své první sólovky. Vsadím se, že tehdy bude rázem ticho po pěšině...
Hidden | Fandíme filmu
Hidden | 2015-03-06 10:16:58 | 0 0
Baron Einstein: máš vůbec načtenýho Supermana v komiksech? je to dobrá postava ale samozřejmě je plno dalších a v zásadě z daleka není nejspilnější v DC ale ubohý není, osobně mám radši jiné postavy ale říct že je ubohý to ne....a srovnávat MoS s Daredevilem a Ghost riderem může jen tupec
Daniel | Fandíme filmu
Daniel | 2015-03-06 10:11:35 | 0 0
Baron Einstein: Pominu-li, že je superman nejhloupější komiksová postava, pak MoS byla jedna velká nuda na úrovni Daredevila, Ghost ridera nebo prvního Hulka,a už nechlastaj,žvatláš kraviny.
Hidden | Fandíme filmu
Hidden | 2015-03-06 09:10:58 | 0 0
at se každýmu líbí co chce...jen dement to může srovnávat když DC má zatím jen jeden film a Marvel 12, tim tu nechci nikoho urazit, stejně jako nechápu někoho jak může odsoudit celý seriál když viděl první díl nebo prvních pár minut tří hodiného filmu.
já se těším na oboje

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest