Komentáře 86

Akalup | Fandíme filmu
Akalup | 2020-01-15 16:02:20 | 0 0
Ukulelembo: naprosto souhlasím
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-01-15 15:53:31 | 0 0
Keoki: Jestli se ti líbí co Sony se Spideyho vesmírem dělají. Budiž ti přáno, ale mě osobně z toho krvácí oči. Proto se mi nediv, že mám tak "napjaté" reakce. Jasně Disneymu i Sony jde možná především o prachy, ale pořád je tu fakt, že Disney má alespoň Marvel, který při nejmenším opravdu snaží o nějakou tu vypravěčinu (což je něco si já nevýslovně cením). Sony má akorát nafouklou bublinu, která NUTNĚ potřebuje splasknout, dřív než svoje pa-verze postav opravdu dokáží do MCU protlačit. Já opravdu odmítám, že by ten "Parasyt", se kterým si hraje Hardy měl být Venomem MCU. To prostě ani náhodou. Jistě Hardy samotnej není vůbec špatná volba na Brocka, ale ten jeho "Parasyt" NENÍ pro mě Venom, to je prostě vykradenej "Migi". Z Morbiuse pak zase čichám to samé, Leto obsazenej skvěle, ale postava kterou ztvární bude jen slabým odvarem komiksového Morbia. Jasně, můžu se plést a byl bych v tom případě mile překvapen. Sony ve větším obrazu ale prostě nevěřím, takže i kdyby byl Leto nakonec jako Morbius parádní, za naplnění plánů Sony mi určitě nestojí. Možná pak film shlídnu na nějaké streamovací platformě, ale do kina mě na něj nikdo nedostane a ani nikomu zde to nedoporučuji, jinak nás za pár roků čeká mnohem víc než jenom "rozvodové divadlo".
Keoki | Fandíme filmu
Keoki | 2020-01-15 10:51:57 | 0 0
ukulelembo: Já s tebou ve výsledku souhlasím, jen je mi celkem proti srsti ten přehnaný hate na Sony. Myslím, že se shodneme, že obě studia jednou hlavně přes ty prachy. Žel jinak to nejde, tohle je byznys, ne charita. Beru to trošičku z jiného hlediska. To, že si do Morbia narvali (s největší pravděpodobností) stejného Vultura, jako byl v HC, je čistě jejich věc. Ano, HC natočil Disney, respektive jeho dělníci, film je tím pádem Sony. Když to vezmu hooooodně s nadsázkou tak, když nějaká společnost něco postaví, také se pod to podepisuje ta společnost a ne agentura, která shání dělníky (ano, tady šlo spíše o výpůjčku, jasně, ale princip zůstává). Nejsem samozřejmě právník, ale předpokládám, že práva na Vultura spadají přímo pod Sony, takže jak chtějí s postavou nakládat je čistě jejich věc. A to, že jej použijí a budou tím mást diváky, nebo snad, že se tím budou přiživovat na MCU. Co se zmatků týče, v tomhle si myslím excelovali X-meni a i ta neznalá čistě popcornová část diváků to ustála bez problémů. No a co se přiživování týče, jak jsem již zmiňoval, Vulture byl představen čistě v rámci Sony filmu, přímé napojení na MCU bylo defacto jen skrze IronMana a tady se dá argumentovat stejnou výpůjčkou jako Spíďa v případě CW, Avengerů atd. Naopak, kdyby Disney začal kvůli svému provázanému vesmíru ,,diktovat", či nějakým způsobem omezovat to, se kterými postavami může Sony pracovat, i když má na ně práva, by bylo stejně tak hyenistické jak ty popisuješ chování hlavounů ze Sony. Jasně, nebudeme si tady sluníčkářsky namlouvat, že Keaton nemá v traileru účel přiživování na úspěchu Hollandova Spider-mana, ale to je marketing a dělá to každý film jen v jiné podobě a jak jsem již říkal výše, nemyslím si, že by to v případě nějakého neúspěchu muselo nutně poškodit MCU. Když se to naopak povede, jasně cítím, že se Disney chytne a Sony se domluví na sequelovém buddy movie s Bladem.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-01-15 07:19:14 | 0 0
Ukule pěkné.. Jak vůbec si mohou tohle přivlastňit
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-01-15 01:57:43 | 0 0
Tak už ani hoši ve skupině se neubránili nerejpnout si do toho:
https://i.imgur.com/5KtKRKW.jpg
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-01-14 23:17:26 | 0 0
Taky chci pravého venoma vy mcu, kdy v Secret wars dostane spidey černý oblek a nebo se mohou inspirovat aktuální sérii Donnyho Catese který prekroutil celou Venomovu historii původu, uvedl vládce Symbiontů Knulla a udělal z Venoma a Carnaga ještě lepší a mnohem zajímavější postavy a zase tyto postavy někam posunul... Venom od Sony je fajn ale nic víc a záměr a zamysl Sony udělat tyto padouchy hrající páté housle kromě venoma který je ovšem závislý na Spider-Manovi, zcela samostatně mi absolutně nedává smysl...
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-01-14 22:23:21 | 0 0
Keoki: Věř nebo ne, ale X-box nemám. Ani žádnou jinou herní konzoli. Jediné co jsek kdysá vlastnil byla kopie Nintendovského Famiconu, jinak jsem zarytý PCčkář. Pokud jde o Sony jakožto firmu (tedy tu hlavní technologickou část) s tou žádný problém nemám. Ale s jejich filmařskou divizí Sony Pictures Entertainment to v posledních letech jde od desíti k pěti. Proč na ně nadávám? Protože na to co dělají se Spider-Manskou IP od Raimiho dvojky se nedá dívat. Navíc čím víc se z něj stává jediná série, která může studio živit (všechno ostatní se rozprodává nalevo na pravo), tím horší to je.
V Sony celkově chybí nějaká vizionářská osoba typu Fiegeho, přesto si od Raimiho trojky jdou tvrdohlavě za tím, že ze Spider-Mana MUSÍ udělat vlastní propojený vesmír. A toho snu se doteď prostě odmítají vzdát. Když se rozjela Amazing série, byly tu velké plány a velké oči. S druhým Amazing filmem však bublina splaskla poprvé a rázem ze dne na den všechny plány byly v čudu. V té chvíli přišela ona dohoda s Marvelem a Fiege osobně pomohl resuscitovat alespoň Spider-Mana samotného. I tehdy v Sony však stále hořel sen po svém VLASTNÍM vesmíru. A tak někdo z hlavounů přišel s onou ÚŽASNOU myšlekou Spider-Manovského vesmíru BEZ Spider-Mana. Ó jak geniální to nápad. Na téhle myšlence se tak začal tvořit Venom, jehož se Avi Arad snažil dostad do produkce už od Raimiho trojky. Fakt, že zrovna pro postavu Venoma je existence Spider-Mana klíčová nikoho jaksi nezajímala. Ve výsledku tak vzniklo něco, co spíš než komiksového Venoma připomíná Iwaakiho Parasyta (doporučuji mrknout na link níže). Ovšem film díky Hardymu uspěl a v Sony se tak začali poplácávat po zádech, kdoví jak ÚŽASNÝ charakter nestvořili. A teď jsou evidentně názoru, že jejich ÚŽASNÁ inkarnace Parasyta tedy Venoma, nakonec ten střet se Spider-Manem přece jen potřebuje, protože penízky se budou sypat. Vskutku parádní 180 stupňový myšlenkový obrat během úspěchu jediného filmu. Samozřejmě procesy v pozadí byly trošku složitější, ale v jádru to dává jasně najevo jak bezradní v Sony po tvůrčí stránce jsou. A teď jsme se evidentně dostali do fáze, kdy Sony došlo finálně názoru, že když už mají v MCU Spider-Mana, možná by tam měli mít úplně všechno. Jedna věc vzala druhou, přišlo Spiderverse a uspělo, a najednou si Sony sebou je tak jisté, že si myslí, že si můžou diktovat podmínky. Ovšem pak přišla ta chvíle, kdy původní dohoda s Marvelem měla skončit.
Že Disneymu v tu chvíli také šlo jenom o peníze? Možná, ale taky to musíš brát z jejich pohledu. Vytvořili dva skvělé Spidey filmy pro Sony vlastně pouze na dobré slovo. Filmy, které nyní Sony podepisuje v traileru podepisuje vlastním jménem. Přesto na něm pracovali vlastně zaměstnanci Disneyho a je tak pochopitelné, že v Disneym došli názoru, že by si na další spolupráci zasloužili trošku větší kredit než jen mrzkých 5% z prvního dne promítání. To ovšem v Sony odmítli a chtěli aby pořád pokračovala pro ně pohodlná spolupráce, když už vlastně dokázali stvořit ÚŽASNÉHO a úspěšného Venoma, tak si určitě poradí sami. A tak začala rozepře, u které Rothmana nenapadlo nic lepšího než jí vytáhnout na veřejnost a pokusit se vykreslit Disneyho jako toho zlého, který chce schlamstnout i jejich nebohého Spidermana. Ježišimarjá. To bylo divadlo.
Teď tu máme dohodu novou. U které Disney sice vyhrál svůj vytoužený 25% kredit, ale nejspíš za cenu toho, že nebudou Sony bránit fušovat se svými vlastními filmy do MCU.
Jako nevím jak tobě, ale mě se tenhle jejich přístup nelíbí. Žvlášť když takové Spiderverse dokazuje, že oni by v Sony něco solidního stvořit dokázali, jen kdyby tolik nelpěli na důležitosti celé IP, naivní bezradné snaše utvořit si vlastní propojený vesmír, a dali důvěru spíš talentovaným tvůrcům, než kalkulujícím úředníkům, kteří potom přicházejí s takovými kravinami jako Spin-Off s Tetou May, Madame Web, nebo právě i tím Morbiusem.
V Disneym možná nemusí být svatoušci, ale ten produkční proces tam v porovnání se Sony mají zlatý.
RobbDavis: Myslím, že výše uvedený sloh odpovídá i na tvou otázku. Prostě nelíbí se mi celkový přístup Sony k látce Spider-Mana a to jak teď se chystají s Disneym vyjebávat. Repetitivnost není problém jen Disneyho, ale celého Hollywoodu. S MCU se ale alespoň podařilo do Mainstreamu opět protlačit nějaké to tvůrčí vypravěčství a tak člověk nerad vidí, když někdo jako lidi v Sony do něj chtějí vrtat. Já chci v MCU opravdového Venoma, ne toho pseudo Migiho (postava z Parasyta), se kterým si hraje Hardy. atd, atd, atd. Je toho víc.
Joker | Fandíme filmu
Joker | 2020-01-14 20:57:45 | 0 0
Ono nejde o to samotné vykrádanie ale o tu propagandu z huby disneyho že to je ich originálny príbeh a ich tvorba
Joker | Fandíme filmu
Joker | 2020-01-14 20:54:42 | 0 0
Sorry za duplicitu komentu ale ukázalo mi že koment odoslaný ale ani po niekoľkých hodinách tu nebol tak som to napísal znova :D ale to je klasika na tomto webe :D
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-01-14 20:51:51 | 0 0
Rozumím vám, Tezuka byl nadčlověk, napsal stovky věcí a samozřejmě jsem nečetl všechno a hodně věcí prostě nevím, takže uznávám a beru to ohledně Lion King

Ono přijít s něčím novým, originálním a neotřelým v superhero žánru a ještě navíc v univerzu provázanych filmů kde rozhodují tržby a celková popularita pro to, aby to šlapalo kupředu, je velmi těžké a nemožné. Jde to u nějaké malé série typu Temný rytíř nebo jednohubek typu watchmen, V jako Vendetta nebo Joker. To je podle mě jasný. Samozřejmě pořád se dá přijít se zajímavými nápady ake struktura je prostě u superhero stejná... Maximálně to bude měnit žánry a prostředí viz magie, podvodní svět, mikrosvet, cestování časem nebo vesmírné scifi... Nejde udělat univerzum X filmů které by byly všechny jako Logan či Joker. To by nevydrželo.
Mysule | Fandíme filmu
Mysule | 2020-01-14 19:56:49 | 0 0
Fimi: Tady kolega Joker se snaží naznačit, že už kreslený Lion King je vykrádačka Kimby.
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2020-01-14 16:00:31 | 0 0
Až teď jsem si všimnul že mi tahle debilní stránka neodeslala komentář i když napsala (komentář přidán) Psal jsem že Matt Smith opravdu hraje druhého upíra takže žádné překvapení se nekoná. Je to v komiksech menší ryba Loxias Crown alias Hunger.
Joker | Fandíme filmu
Joker | 2020-01-14 15:38:10 | 0 0
Fimi: tak potom isto vieš že Lion King je prakticky vykrádačka jeho diela Disney počkal kým umre a záhadne sa objavil animák Lion King ktorý bol propagovaný ako ich vlastná tvorba ... ja len keď sa tu rozoberá že sony parazituje tak ani Disney nieje čistý v tomto smere :)
Akalup | Fandíme filmu
Akalup | 2020-01-14 15:38:03 | 0 0
Tak to od tvůrců spider man homecoming a Far from home mě slušně rozesmálo
Redskull | Fandíme filmu
Redskull | 2020-01-14 14:48:56 | 0 0
Také mám ohledně filmu rozporuplné reakce ale na premiéru asi zajdu a pak se uvidí co jak je.
Jinak tady je Top 5 filmu Jareda Leta v jedné minutě kdyby měl někdo zájem a nechtělo se mu to hledat.
https://www.youtube.com/watch?…

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest