Komentáře 19

pbd | Fandíme filmu
pbd | 2018-02-11 19:57:15 | 0 0
Emma: A pokud vím, tak jsem nikde nepsal, že se "zajímám o easter eggy" (žádný skalní fanda ničeho tu nejsem), ale jen to, že mě takové články baví a zajímají ať už je to DCEU nebo MCU nebo jiné komiksové filmy nebo jiné frančízy. To není to samé. Ale co od tebe po téhle konverzaci čekat.
pbd | Fandíme filmu
pbd | 2018-02-11 19:50:48 | 0 0
Emma: Začal jsem se čertit, protože Tučňák se začal čertit, načež ses ty do toho obula s tím, že nemáš problém pochválit článek/myslíš, že tyhle články mají smysl a dalšími blbostmi, které sis "vydedukovala" z mých komentářů, a tím mi vkládala do úst věci, které jsem neřekl a nepsal. Že to, že můžu působit jako znalec MCU je zhruba na stejné úrovni dojmu, jako ten můj (což podle mě není ani tak dojem jako fakt), že většiny věcí v článku si lidi všimnou a není třeba je vypisovat. Ale narozdíl od tebe jsem napsal "podle mě", přičemž ty jsi napsala "speciálně a pouze pro tebe, jakožto pro perfektního znalce MCU i všeho, co se ho týká", kde není ani, tak jako u mě, napsáno, že je to tvůj názor, ale bylo to čistě naprosto špatné usuzování, čehož sis ale byla vědoma, a jen vědomě tenhle rýpavý komentář napsala. Není nic horšího než rejpal, který se chce tvářit jako SJW.
Klasická reakce jako "když se ti to nelíbí tak to nečti" střídá ještě klasičtější "tak to udělej ty, když to umíš líp". Tak pardon, pokud někdo příště napíše něco, co mi bude připadat nezajímavé, hned to oplatím článkem, nebo radši dalšíma dvěma, a už nikdy žádný článek dotyčného autora nebudu číst, abyste byli spoko. Debilita opravdu. "Podle mě je Taylor Swift nudná." "Proč vlastně nenahraješ vlastní album? Určitě si tu to rádi všichni poslechneme." To už můžeme rovnou hejtovat všechny kritiky hudební, filmové a další kritiky, protože oni jen hnusně kritizují a všechny šikanují aniž by ty filmy sami dělali, že? My všichni, co si dovolíme něco kritizovat, jsme prostě démoni. :D Argumence na úrovni.
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2018-02-11 02:53:00 | 0 0
pbd: Hele, nic ve zlém, ale možná by neškodilo, když už autorovi vyčítáš, že se hned čertí a je pasivně agresivní, řídit se vlastní radou a nebrat si to celé tak strašlivě osobně, protože jediný, kdo se tady v diskuzi "čertí" a má pocit, že je napadán, jsi tak nějak ty :-). Klid, člověče, já do tebe rozhodně nerýpu, nekritizuju tě, s ničím, cos napsal "špatě nepracuju" ani ti nic nevkládám do úst. A dokonce ani nedekuju že jsi nějaký znalec MCU (natož abych to myslela špatně, to by totiž tak jako tak byla pochvala, víš), jen říkám, že by to tak na někoho, pro koho byly informace v článku přínosné, mohlo působit a tudíž i z tvých komentářů vyplývat, protože ne všichni všechno, co v článku zaznělo vědí, pochopí a postřehnou a pokud ty jo, asi na tom budeš logicky "líp", než oni. Jo a "podle mě" IMO není to samé jako "pro mě", ale to spral ďas. Hlavně, že si rozumíme. A příště bys klidně mohl nějaký ten článek, nebo alespoň doprovodný komentář, v němž bys nějaké ty teorie a easter eggy popsal, dodat, když se o ně zajímáš. Ráda bych si takovou věc přečetla a určitě bych tu nebyla sama.
pbd | Fandíme filmu
pbd | 2018-02-10 23:13:17 | 0 0
Emma: Baba, který umí číst, by určitě poradila věnovat pozornost hned první větě, kde jasně stojí "podle mě"... ale nechci nic říkat. Taky jsem psal, že perfektní znalec MCU nejsem, takže zase jen rýpavě "dedukuješ" (očividně ne tvoje nejsilnější stránka) Jo a tak špatně pracuješ s tím, kde jsem zmiňoval "lidi", myslím, že minimálně dvakrát jsem psal, že mi vadí zbytečné ztrácení času s věcmi, které lidi vidí, jako (potřetí) například házení lízátek nebo zmenšování věcí. Ani tak nešlo o přístup "tohle všechno vím", jako "zkus spíš příště ztrácet čas spíš teoriemi a easter eggy (jako ta informace o Fishburnovi, kterou jsem nevěděl) a ne popisováním to, že the Wasp běží po noži "v jakési kuchyni" (doslovná citace autora). Vinu za to, že jsi to pochopila špatně, klidně beru na sebe celou. Ovšem zdrž se komentování a napadání věcí, které nejen, že jsou samy o sobě tupé, ale navíc z mého komentáře vůbec nevyplývají.
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2018-02-10 22:33:43 | 0 0
pbd: Ať dělám co dělám, furt v tvém prvním komentáři čtu, že podle tebe jde o úplně zbytečný článek, který unavuje vypisováním věcí, co jsou naprosto viditelné a že by se v něm místo toho mělo poukazovat na věci, co lidem utečou. A přitom velká část článku NENÍ o viditelných věcech a ještě větší část ho JE o tom, co klidně nějakým lidem může utéct (viz. ony předešlé komentáře). Tak teď babo raď, jak z toho vydedukovat, že mluvíš jen sám o sobě a ne obecně... Ale pokud jsi to teda fakt myslel tak, že speciálně a pouze pro tebe, jakožto pro perfektního znalce MCU i všeho, co se ho týká, je tento článek zbytečný, nudný a mapuje jen to, co dávno víš a na první pohled vidíš, pak je to asi v cajku. Příště postačí lepší formulace a nepoužívání slova "lidi", když mluvíš jen o sobě a jistě už nikoho nenapadne, že tvá kritika je přehaná a zavání přístupem "jelikož tohle všechno vím a vůbec mě nezajímá, že někdo jiný to neví, je to článek na prd a měl by být napsán úplně jinak", když to tak, jak říkáš, vůbec myšleno není a nebylo. Takhle bych ale vinu na chybném pochopení tvého komentáře tak trochu viděla na obou stranách barikády...
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2018-02-10 21:34:17 | 0 0
Daniel5: já myslel, že ten holub...
Danielo5 | Fandíme filmu
Danielo5 | 2018-02-10 21:28:25 | 0 0
Ale vždit tam je Easter Egg jak prase, příštím záporákem Avengers bude Hello Kitty :-D
?? | Fandíme filmu
?? | 2018-02-10 21:12:39 | 0 0
Ja musim clanok pochvalit, dozvedel som sa co som nevedel apropo takyto rozbor je 10x lepsi nez clanok o tom kedy a kde uvidime harley quinn, ci affleck bude hrat batmana alebo ako sa sefovia dc warrner poucili a maju "nove plany"..a pod. (Pri takych ckankoch by sa mali davat aktualizacie a nie spamovat web novymi kacicami). Dakujem za rozbor a tesim sa na dalsie :) dobra praca
pbd | Fandíme filmu
pbd | 2018-02-10 20:21:52 | 0 0
Hele, oba mi vkládáte do úst věci, které jsem tu nikde nerozhlašoval. To s tou chválou by možná byla pravda, kdyby to nebylo pár dnů, co jsem chválil Anarvina za souhrn trailerů ze SuperBowlu. A kdybych se ho tu (až na videa na YT) vesměs nezastával, když je kritizovaný za zbytečně moc článků o digiknírcích apod. Když se mi něco líbí, pochválím to, ocením to. Když se mi to nelíbí, tak to nepochválím. Zajímavé ale je, že jakákoliv kritika, jakýkoliv názor, se tu setká jen s pasivně agresivním ohlasem. Sám píšeš, že se z kritiky chceš učit. Pak, když vesměs napíšu, že tam mohlo být více polemizace apod., frustruje tě to. A píšeš tak, jako kdyby tě měla motivovat jen chvála. Pokud vím, nepsal jsem nic na to brdo, že by to bylo nezajímavé, že máš přestat, že tu tyhle články nikdo nechce. Spíše to, a zase se budu muset opakovat, že to bylo vesměs jen popisování á la captain obvious. Z mého pohledu by to, jelikož je to publicistika, mělo odrážet více tvoje přemýšlení nad tím než prostě jen popisování obrázků, kterých jsme si všimli vesměs všichni, jako lízátko, běhání po noži a podobně, zmenšování budovy. Takhle by to totiž dokázal popsat i... vlastně nechci jmenovat - kdokoliv tady. Což mi nepřijde dostatečně stimulující. Nepsal jsem nikde, že mě to nezajímá, naopak, tyhle články mám rád. To, že podle mého vlastního názoru je tenhle článek celkem nuda, ještě neznamená, že to musíš obhajovat a Emma mi musí vysvětlovat, že ten článek MÁ smysl. OK, pro někoho ano, pro mě ne. Nechápu, proč je z toho aféra. Proč jsme takhle nerozebírali (no pun intended), když jsem pochválil nedávno Anarvina? To je jak ve škole, buď vzorný a nasrat, jednou si postěžuj a uděláme z tebe záporáka. Emma: Zas... a zas... a zas... musím jak debil psát, že jsem nikde nepsal, že tyhle články obecně jsou nezajímavé nebo že nemají smysl. Ach jo... jednodušeji už to napsat nejde, fakt ne děcka. Já navíc nejsem ani zapřísáhlý fanoušek Marvelu, ani MCU, ani článků o komiksech. Chodím tady od založení webu, nezačal jsem tu chodit kvůli článkům o MCU, nejsem vyhraněný v tomhle směru, takže srovnání s šéfkuchařem a receptem na vajíčka je taky blbost.
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2018-02-10 19:49:10 | 0 0
A to já klidně napíšu, že se mi článek líbí :-). A ačkoliv i pro mě je v něm jen minimum absolutních novinek, nebo upozornění na věci, kterých jsem si nevšimla (viz. např. počáteční song, želvuška, nebo schopnosti Ghost), rozhodně mi nepřijde zbytečný. Není to totiž víc, než pár dnů, co se přímo tady v komentářích řešilo, že někdo neví, kdy se tenhle snímek odehrává a opakovaně se tu vyskytovaly i komentáře svědčíví o tom, že ne všichni si pamatují události prvního dílu či CW. A to je myslím jasný důkaz toho, že takovéhle články určitě mají smysl. Holt je jen třeba si před jejich čtením rozmyslet, jak velká očekávání od nich, vzhledem ke svým znalostem o dané látce, můžu jako čtenář mít a jestli náhodou nemůžou být určena spíše pro ty méně "zkušené". Zapřísáhlý fanoušek vaření, který přípravu jídel vnímá jako svůj koníček, asi taky nebude psát pod recept na míchaná vejce umístěný na webu pro širokou veřejnost, že je zbytečný, únavný o ničem.
TucnakNik | Fandíme filmu
TucnakNik | 2018-02-10 18:33:36 | 0 0
Pro klid inteligentních čtenářů to příště nebudeme nazývat rozbor, ale nějak jinak, ať od toho tedy čtenáři nečekají desetistránkovou esej s detailním rozborem každého záběru.
TucnakNik | Fandíme filmu
TucnakNik | 2018-02-10 18:31:34 | 0 0
Nijak se nerozčiluji, jen sem věcně reagoval tak, jak sem to viděl. Sleduju odezvu na svoji práci, protože z toho se do budoucna dá poučit, ale když někdo napíše, že je to nezajímavý a já tím strávil třeba 2 hodiny, tak je to frustrující. Negativní pocity dávají lidé najevo hned, ale pozitivní nikdy, taková je většina lidí a je po takových komentářích typu "je to o ničem, nezajímá mě to" těžký najít motivaci pro další práci. Tak jako tak, rozhodující je čtenost, a pokud tyhle články o ničem budou čtený a bude mě bavit se tím prodírat, pak se tu jednou za čas objeví tak jako tak.
pbd | Fandíme filmu
pbd | 2018-02-10 18:20:47 | 0 0
Každopádně doporučuju načíst nějaké sémantické analýzy.
pbd | Fandíme filmu
pbd | 2018-02-10 18:18:02 | 0 0
Hele Tučňáku poslouchej: jedna věc je, když tady někdo z DC nadává na to, kolik článků o Marvelu se tu píše a něco jiného je, když někdo ten článek rozklikne, protože ho to zajímá, jen pak zjistí, že mu ten článek nic nedal, jen vzal čas. Já chápu, že tu všichni máte naučené ty fráze "když vám to vadí, tak to nečti", problém je, že mně tyto články nevadí, a nemůžu vědět, jestli mi něco dají, DOKUD je nepřečtu. Těžko můžu vytknout chybu, podat konstruktivní kritiku nebo se rozhodnout, nakolik se mně článek líbí, když nevím, co v něm je. Neměl by ses hned tak čertit jen proto, že ti někdo něco zkritizuje. A to jsem tě ani neurážel a dokonce tuším psal, že záměrem není urazit. Píšeš, že v článku jsou zajímavosti, kterých si někdo nemusel všimnout. Mně to přišlo všechno poměrně "duh", a to jsem ten teaser viděl možná dvakrát. S "Nejzajímavějšími filmy" to nic společného nemá, protože právě články toho typu jsou spíše rekapitulací nebo názorové, zatímco ten tvůj se podle názvu tvářil jako rozbor. ROZBOR mi přijde od slova rozebrat, ne "zrekapitulovat". A není to ani tak o tom, jestli člověk ví, že to vyjde nebo ne, spíš o tom, jestli, pokud to vyjde, to bude mít nějakou informační nebo zábavnou hodnotu.

Samozřejmě, že komiksové filmy mají spoustu Easter Eggů a zajímavostí, ale napsat "a tady je Michael Pena, tady se zmenší budova, tady letí PEZ lízátko" není ani easter egg ani zajímavost, ale jak píšu poněkolikáté, jenom zbytečná ztráta času.

Všeko IMHO. Tak či tak si myslím, že by ses měl inspirovat Anarvinem, a ne se vztekat u každé kritiky, zvlášť když to nebyl jenom ubohý útok na tenhle web nebo tvou osobu.
ricmont150 | Fandíme filmu
ricmont150 | 2018-02-10 17:27:11 | 0 0
Hezký jen nesouhlasím že vláda půjde po Pymovych částicích kvůli videu Petera Parkera. V Homecoming je jasně řečeno že videa nesmí nikde zveřejnit. A to na co se dívá je jen pro jeho osobní potřebu. Spíše bych se přikláněl k jednoduší možnosti odhalení. Několika metrový chlápek na německém letišti se nedá přehlédnout.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest