Komentáře 23

martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2017-12-11 20:15:50 | 0 0
Feige není idiot a ví, že s mutanty by musel nakládat velice opatrně, ale i tuhle eventualitu má už připravenou díky Civil War - Vision říkal, že se objevuje čím dál víc lidí se schopnostmi, ale neřekl o koho se jedná. Pokud k tomu dojde, tak to bude nesmírne opatrný proces.

F4 na druhou stranu bude podle mě jeden z filmů Phase 4 - osobně si myslím, že by to šlo v klidu udělat s misí do vesmíru s tím, že se ztratí a pro ně to bude pár hodin/dní, ale pro dění v MCU to bude dýl a mohli by klidně letět dějově ještě před Iron Manem 1
Fimi. | Fandíme filmu
Fimi. | 2017-12-11 20:09:21 | 0 0
Fallen ultimate F4 má jiný origin, ten co byl v Trankove F4 z 2015 a nebo ten co byl v komiksu 1602. Prostě je 20 vězní celou dobu Doom ve svém hradě...
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2017-12-11 20:07:31 | 0 0
To prolínání MCU světa se světem X-menů, nebo půjčování některých postavy, by mohlo pohodlně fungovat právě přes to multiversum. Různé dimenze a úrovně reality, by při troše péče a fištronu ze strany autorů IMO pohodlně zajistily, že nic nebude přeplácané, nelogické, ani matoucí a potkat se může kdokoliv s kýmkoliv, aniž by bylo třeba něco, co už diváci znaj, milují a berou jako neměnný fakt, měnit, nebo ignorovat. Stejně tak s F4, kde bych ovšem viděla jako reálnou i možnost zapojit je přímo do té dimenze, v níž se odehrává současné MCU. Pokud se nepletu, v komiksech během desetiletí nasbírali více originů (minimálně teda snad ty dva určitě), takže by určitě nebyl zas takový problém, nějak jejich původ uzpůsobit. Po A3 a A4 bude asi možné kdeco... Každopádně ale souhlasím s tim Jackmanem, když už bylo takové haló s Loganem, nepotřebuju ho v té roli vidět znova. Ani po boku Avengers.
Fallen | Fandíme filmu
Fallen | 2017-12-11 19:54:52 | 0 0
- A ještě dodatek, naopak Fantastic Four by podle mně z toho mohlo těžit a konečně být nějak rozumně zpracované, Kevin by si na ně mohl dohlédnout. Rozšířit MCU o F4 by nemuselo tolik bolet jako o X-Meny, tam jsem pro. Jen si říkám že by zase musel být přepracován původ postav, protože původně vznikly při výpravě raketoplánem na vzdálenou planetu, kde zkroskotali a radiace je proměnila v to co jsou dnes. V dnešní době kdy Stark posouvá technologie 21. století někam na úroveň 22. století, by prakticky nehrozilo že taková věc nastane, takže by se to muselo upravit a myslím si že by to skončilo jako nějaká vesmírná výprava do neznáma, financovaná Starkem, ale věrohodná vůči jeho technologii, protože klasickej raketoplán by byl dost zastaralej v MCU.
Fallen | Fandíme filmu
Fallen | 2017-12-11 19:49:16 | 0 0
Upřímně já nechci aby se na filmovém plátně míchaly dva tak velké filmové světy do sebe. Ano, v komiksech to fungovalo, ale na plátně by to byl fakt přehršel postav na to aby to lidi pobírali, bohatě stačí jak je MCU universum rozvětvené teď. Byl bych rád, aby X-meni si pokračovali vlastním směrem a MCU svým směrem, mají trochu odlišnou atmosféru a přístup ke světu a nemyslím si že jsou kompatibilní.

A ikdyž mám Jackmana velmi rád, nepřeji si, aby se splnil jeho sen o setkání se s Avengers, protože on už stárne na to aby v MCU vykonával roli Logana, to zaprvé, a zadruhé by to byl prostě dimenzionální paradox, opět stačí jak blbě se zvládají jednotlivé X-men spin-offy co se týče provázaného universa. Logan a Deadpool - suprové filmy a je dost možné že kdyby byly tyto postavy zařazeny do MCU, tak zneváží osobní přístup těchto dvou respektivních filmů k postavám. V komiksech jsou ty dva světy jako jeden od začátku, postavy tam o sobě vědí a dává to smysl. Ale na filmovém plátně se oba dva světy rozrostly vlastní cestou, dá se říct že z jednoho kořene vykvetly dva velké nádherné stromy, které by každej ztratil to své jedinečné kouzlo, kdyby zase srostly do sebe a byl by z toho myšmaš. MCU má furt spoustu vlastní dobré látky k zpracování, stejně tak X-Meni, tak proč prostě nekoexistovat vedle sebe a jet si to svoje pod Disney jako doteď? Disney na tom vydělá, navíc v titulcích bude furt uváděn Fox a Disney s nima nemusí být vůbec asociováno, nevznikne tedy pocit že kid-friendly firma dělá krváky pro dospělé.
Seb | Fandíme filmu
Seb | 2017-12-11 17:03:56 | 0 0
Ono by bylo taky nakrásně možné, že Loki je s Thanosem stále v kontaktu a kameny mu hlídá. Tesseract měl v trezoru a Aether bezpečně odklidil, tak aby o něm moc lidí nevědělo. Thanos určitě neměl v úmyslu získat Tesseract hned po A1 a poutat na sebe pozornost. Nejdřív chce znát polohu všech kamenů a pak je teprve posbírat, přičmž "věrný sluha" Loki mu dva stráží (tři, kdyby byl i v Heimdallovi). Ale přiznávám, že tahle verze by se mi nelíbila.

Spíš bych si přál, aby byl Loki s Thanosem jen kvůli svému dobru, Tesseract vyměnil za zbyléAsgarďany a Thanose ve vhodnou chvíli zradil, čímž by bylo jeho vykoupení dovršeno.
Anonnym | Fandíme filmu
Anonnym | 2017-12-11 16:08:57 | 0 0
Me by spíš zajímalo jak to bude s tim Hugh Jackmanem v Avengers 4 posledních par dní na netu a všude čtu že bude mít bud menší roli nebo cameo v Avengers 4 + sem koukal na youtube kde youtubeři - zahraniční ( ti co reagují na trailery ) řikaj co si o tom myslí že jestli se tam fakt oběví nebo ne to mě v tutu chvíli zajíma nejvíce :)

Jinak bych se zde rád ještě vyjádřil k jednomu... už nevím kdo ale někdo zde psal že pokud to klapne F4 - Xmeni se do Avengers zapojí nejdríve za 7-1o let že Marvel má plány dopředu

Tak já bych si zde dovolil odpovědet a to takto : Marvel měl taky své plány ale kvuli Spider-Manovi se odsunuly asi 2-3 filmy jen aby ho měl Marvel pro sebe takže si troufam říct že pokud to Marvelu vyjde s F4 a Xmeny tak ( muj nazor ) je ten že propojení uvidíme v rozmezí 2o2o-2o22 , pochybuju že když Marvel tolik sní o F4 a Xmenech tak by je po získání nechal u ledu na 7 ba dokonce 1o let než by je propojil s GOG Avengers atd naopak si myslím že je práve budou chtít zapojit co nejdříve :)
Gatesoff | Fandíme filmu
Gatesoff | 2017-12-11 13:42:14 | 1 0
****SPOILER ALERT****

V avengers 1 dostal Loki armádu výměnou za teseract který měl že země ukrást pro Thanose...takze je logické že ho dává Thanosovi když mu jej slíbil za armádu. Loki mu jej předá aby se zachránil? Ne proti Thanosovi dokonce bojoval. Ale nikdo proti němu neměl šanci. Tak proč mu jej předal? Aby ušetřil ostatní kteří ještě žijí a sebe samozřejmě a bratra Thora který bude mít čas na to utéct.....
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2017-12-11 13:12:20 | 0 1
Fallen: To by byla asi ta nejlepší a nejsmířlivější možná varianta a určitě se to nedá vyloučit. Stejně tak se ale nedá vyloučit něco v tom smyslu, co píše Martin. Hodně se totiž poukazuje na to, že ve scéně z traileru je Loki viditelně pocuchaný, takže s velkou pravděpodobností bude předání Teseractu předcházet nějaký konflikt. Nabízí se tak možnost, že dojde ke třenici s Černým řádem a Thanosovou armádou, během které zahyne velká část osazenstva lodi a Thor s Hulkem budou odpálkováni do pryč (koneckonců o něčem podobném se zmiňovaly i ty uniklé informace před zveřejněním traileru), načež Lokimu už nezbyde nic jiného, než umřít taky, nebo kolaborovat. A pak je asi jasné, co si vybere (a co bych si teda na jeho místě asi vybrala taky protože umřít hrdinskou smrtí má IMO smysl jen tehdy, když to někomu prospěje a ne když jde jen o gesto na truc :-)). Každopádně by bylo zajímavé, kdyby si Loki během toho přeběhnutí myslel, že je Thor mrtvý. Že by to pak mezi nimi bylo fifty fifty, protože Thor si to o něm myslel už dvakrát. Loki zatím jen jednou (těch několik týdnů na Sakaru).
Dan | Fandíme filmu
Dan | 2017-12-11 13:05:11 | 0 0
Docela by mě jeste zajímalo to ze v tom traileru z D23 ma brnění i Tony co by v něm měla bejt Pepper, a na víc proč se Spider-Man pak Tonymu omlouvá...
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2017-12-11 12:20:01 | 1 0
Spoiler Já bych to viděl takto Thanos nebo někdo z Black Order zaútočí na loď těch co přežili Thora Ragnarok. Postaví se jim Thor, Hulk,Valkýra a možná aj ten Meek a ten kamenný jméno už nevím. Všichni prohrají Thora to odmrští kamsi do vesmíru kde ho najdou Strážci Galaxie Hulka to odmrští na Sanctum kde ho najde Dr Strange Meek a ten kamenný umřou (někde jsem četl rozbor,že při záběru na ty mrtvoly jde vidět i jejich) osud Valkýry je nejasný (předpokládám,že se jí nebudou chtít zbavit poté co ji všichni tak chválili) Heimdall by tam mohl též umřít čímž by se vysvětlila ta scéna v Avengers 2 Dny Ultrona jak Scarlet Witch ukázala Thorovi vizi kde mu Heimdal řekl,že je všechny zabil (prej má ten Infinity Gam v očích což by odpovídalo té scéně., že byl slepý) A Loki, když to uvidí tak přejde na jeho stranu,aby se zachránil.
Fallen | Fandíme filmu
Fallen | 2017-12-11 12:12:45 | 0 0
Emma: Podle mně se Loki bude chtít ujistit že Thor přežije a trikem ho dostane z lodi pryč jako posledního přeživšího a pak se sám odevzdá Thanosovi s krychlí. Třeba tím doufá že dá bratrovi šanci se srazit s Avengers a Thanosovi se postavit. Protože nevěřím že by i tentokrát jel vysloveně proti němu.
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2017-12-11 12:02:04 | 0 0
Fallen: Když ono je to s tou zodpovědností za události v A1 takový dost na hraně. Loki Thanose na rozdíl třeba od Ronana nezradil, jen prostě velel armádě, která bohužel nebyla dost silná, schopná a vynalézavá, aby obstála v boji s Avengers. A konečnou ránu jí dokonce ani nezasadilo zavření brány, které by teda teoreticky mohlo padnout na Lokiho hlavu, protože neuhlídla žezlo, ale atomovka, co jim tam fouknul IM a to mohl Loki těžko nějak ovlivnit, i kdyby v té chvíli netrčel zaražený ve Starkově podlaze. Čistě na základě téhle prohry by tak Thanos nemusel Lokiho odsoudit k smrti. Spíše ty následující roky jsou diskutabilní, protože minimálně během vlády na Asgardu ho mohl kontaktovat a kostku mu předat. Nicméně souhlasím s tím, že pokud Loki bude chtít Thanose zradit, a ten na to přijde, nebo dokonce bude na jeho zradu čekat, nedopadne to pro Lokiho dobře. Co mě ale hodně zajímá je to, jestli bude Loki hrát nějakou roli v tom, že Thor skončí poletující ve vesmíru a ne mrtvý. Celkem by to totiž jeho stylu odpovídalo, protože když se zaměříš na předešlé filmy, zjistíš, že pokaždé dělal všechno proto, aby si Thora nějak šikovně odklidil z cesty a přitom ho nemusel zlikvidovat (i když k tomu prostředky měl).
Fallen | Fandíme filmu
Fallen | 2017-12-11 11:50:51 | 0 0
Emma: nice points, ale jako, já být na Thanosově místě a vědět že tenhle jakýsi srágora je ten co byl zodpovědný za prohru mé armády v prvních Avengers, tak mu vezmu krychli a zabiji rovnou, anebo si s ním sám zahraji maškarádu, abych si ze srandy prověřil jeho schopnost vyjednávat a hrát na obě strany, protože vím že nemá šanci mě přečůrat. A zabiju ho až výjde najevo jeho pokus mě zradit.
Fimi. | Fandíme filmu
Fimi. | 2017-12-11 11:45:04 | 0 0
Děkuju tonmi nějak uniklo...třeba to tak bude

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest