Alien: Ridley odhaluje jméno pokračování, slibuje další filmy

Alien: Ridley odhaluje jméno pokračování, slibuje další filmy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Ale čert aby se v Ridleyho prohlášeních vyznal. K tomu nový mezinárodní trailer.

Porozumět Ridleymu Scottovi, je občas složité. Někdy působí dojmem, že se nesnaží skrývat vůbec nic a vlastně je možná před veřejností až příliš otevřený. Zároveň ale svoje (nechtěná?) odhalení prezentuje jakoby v hádankách, anebo mohou působit jako nějaká horečnatá fantazie, která snad ani není možná. Možná to Ridleymu myslí tak rychle, že se mu myšlenky derou ven jedna přes druhou, možná už prostě s rostoucím věkem zapomíná, že na rozdíl od něj neznáme všechny souvislosti. Nicméně, o čem začal mluvit na prezentaci Vetřelce: Covenant na festivalu SXSW?

Scott chce určitě natočit další vetřelecký film. A ne jeden. Pokud bude mít Covenant komerční úspěch, přijde další snímek, který se nejspíš bude jmenovat: Alien: Awakening (Vetřelec: Probuzení) a měl by se odehrávat nečekaně před událostmi Vetřelce: Covenant a po událostech Promethea! Dočkáme se tedy přeci jen v budoucnu pokračování příběhu Shaw? To je zatím ve hvězdách. „And then there will be definitely three more“. Chtěl Scott touhle větou říct, že Prometheus, Covenant a Awakening jsou tři filmy, které rozšiřují vetřeleckou ságu? Anebo opravdu má v hlavě ještě tři další pokračování – tedy celkem šest prequelových filmů? Protože na přímý dotaz Ridley odpověděl, že se rozhodně všechny chystané filmy budou odehrávat před událostmi Vetřelce z roku 1979. Co se nám básník snaží říci, ukáže až čas. Zatím vám tedy ukážeme alespoň nejnovější trailer na Covenant:

Alien: Covenant je druhou kapitolou v prequelové trilogii k Vetřelci, která začala v Prometheovi a pojí se přímo na Scottovo klíčové dílo žánru sci-fi z roku 1979. Na cestě ke vzdálené planetě na konci galaxie objeví posádka kolonizační lodi Covenant něco, o čem si myslí, že je nezmapovaný ráj. Ve skutečnosti jde však o temný, nebezpečný svět, jehož jediným obyvatelem je syntetický David (Michael Fassbender), přeživší zatracené expedice Prometheus. V hlavní roli Katherine Waterston, dále hrají Danny McBride, Demián Bichir, Jussie Smollett, Amy Seimetz, Camern Ejogo, Callie Hernandez, Billy Crudup a Alexander England. Režíruje Ridley Scott, na scénáři se podíleli Michael Green, Jack Paglen a John Logan. Datum české a slovenské premiéry je naplánováno na 18.5. 2017.

Zdroj: Fandango

Vetřelec: Covenant

19.05.2017 | USA, Velká Británie, Kanada, Austrálie, Nový Zéland
Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 8

Alien: Ridley odhaluje jméno pokračování, slibuje další filmy | Fandíme filmu Alien: Ridley odhaluje jméno pokračování, slibuje další filmy | Fandíme filmu Alien: Ridley odhaluje jméno pokračování, slibuje další filmy | Fandíme filmu Alien: Ridley odhaluje jméno pokračování, slibuje další filmy | Fandíme filmu Alien: Ridley odhaluje jméno pokračování, slibuje další filmy | Fandíme filmu Alien: Ridley odhaluje jméno pokračování, slibuje další filmy | Fandíme filmu Alien: Ridley odhaluje jméno pokračování, slibuje další filmy | Fandíme filmu Alien: Ridley odhaluje jméno pokračování, slibuje další filmy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest