Iron Man: Jak by mohla vypadat nová verze s ženskou hrdinkou

Iron Man: Jak by mohla vypadat nová verze s ženskou hrdinkou | Fandíme filmu
MIT
Zobrazit další 1 obrázek
Studenti z MIT natočili parádní kraťas, ve kterém ukazují, jak by mohla vypadat hraná podoba "Iron Woman".

Předávání superhrdinské identity je v komiksech poměrně běžná věc. U DC už to známe dávno. Bylo tu hned několik Flashů nebo Green Lanternů, ale i samotný Batman má s postupujícími lety čím dál tím větší partu pomocníků, kteří v případě potřeby mohou nasadit kostým. U Marvelu byly podobné tendence dlouhou dobu pozvolné a teprve v posledních letech se s nimi roztrhl pytel. Jeden z příkladů budou znát i diváci filmů, kteří komiksy neznají – Ant-Manův oblek nejprve oblékal Hank Pym (Michael Douglas), později jej převzal Scott Lang (Paul Rudd). Po Stevenu Rogersovi (Chris Evans) převzal štít Bucky Barnes (Sebastian Stan), ale později také Sam Wilson (Anthony Mackie). Po Peteru Parkerovi (Tom Holland) převzal úlohu Spider-Mana Miles Morales. Novým Thorem se stala Jane Foster (Natalie Portman) a konečně úlohu obrněné hrdinky přijala Riri Williams.

Riri je patnáctiletá geniální dívka, která přes svůj nízký věk má stipendium na prestižní inženýrské universitě MIT. Tam po kouscích ukradne dost materiálu na to, aby dokázala vlastnoručně vyrobit ironmanovské brnění. Když se za ní konečně pustí školní ochranka, tak uprchne a sama následně zabrání dvěma trestancům v útěku z vězení. Svůj oblek nadále vylepšuje a brzy se o ní dozví Tony Stark, který ji podporuje. Přijala kódové označení Ironheart. Poprvé se objevila loni na podzim a vytvořil ji Brian Michael Bendis, populární autor, který stál za vznikem marvelovského Ultimate světa a je zodpovědný za populární příběhy, série a události, jako jsou New Avengers, Secret War, House of M, Secret Invasion, Siege nebo Age of Ultron.

Riri teď inspirovala studenty MIT, kteří o ní natočili fanouškovský film, jež má lákat do školy nové uchazeče o studium. Díky hudbě a slušnému provedení jde každopádně o zábavné dílko, které vám dá představu o tom, jak by to asi mohlo vypadat, kdyby se jednou Marvel rozhodl hrdinku realizovat ve filmu.

A není vyloučené, že na to jednou dojde. Stávající herci dříve či později odejdou do výslužby. Buď už nebudou chtít ve svých rolích pokračovat nebo na ně nebude mít Marvel dost peněz. Nějakou dobu si studio může vystačit s mladšími hrdiny, ale byznys je byznys, a tak populární značky budou dříve či později opět přivedeny zpátky k životu. Jednou cestou je role přeobsadit. Druhou variantou je právě předávání pochodně (superhrdinské identity) nějaké nové postavě. Kterou variantu byste upřednostňovali vy?

Galerie: 2

Iron Man: Jak by mohla vypadat nová verze s ženskou hrdinkou | Fandíme filmu Iron Man: Jak by mohla vypadat nová verze s ženskou hrdinkou | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest