Dívka v pavoučí síti: Známe datum premiéry, hledají se herci

Dívka v pavoučí síti: Známe datum premiéry, hledají se herci | Fandíme filmu
Restart série Milénium si údajně do hlavní role hackerky Lisbeth Salander vyhlédl hodně slavné herečky.

Tak je to definitivní. Studio Sony oznámilo, že Dívka v pavoučí síti bude uvedená do kin 5. 10. 2018. Film zrežíruje Fede Alvarez (Smrt ve tmě, Evil Dead), podle scénáře Stevena Knighta (Východní přísliby, Špína Londýna) a Jaye Basua (Metal Gear Solid, Monsters: Dark Continent). Připomínáme, že si série prošla určitým polovičním restartem. Nezačíná se sice znovu od začátku, ale všichni herci budou přeobsazeni (pravděpodobně za levnější), David Fincher je nadále pouze jedním z producentů a ani se nepokračuje v adaptování původní trilogie Stiega Larssona. Dívka v pavoučí síti je čtvrtý díl série, který po smrti původního autora napsal David Lagercrantz.

Momentálně probíhá casting. Před časem se mluvilo o tom, že by si hlavní roli mohla nově zahrát Alicia Vikander, ale ta je ze hry. Podle Variety jsou mezi kandidátkami Natalie Portman a Scarlett Johansson. Osobně se mi však nechce příliš věřit, že by studio chtělo najmout takhle drahé herečky, ale nechme se překvapit, jak vše dopadne. V případě úspěchu bude filmová série rozhodně pokračovat, pátá kniha (opět od Lagercrantze) vyjde ještě letos. Na závěr knižní synopse Dívky v pavoučí síti:

Časopis Milénium má nové majitele a jeho kritici tvrdí, že Mikael Blomkvist je vyhořelý a že uvažuje o změně zaměstnání. Pozdě v noci Blomkvistovi zavolá profesor Frans Balder, přední odborník na výzkum umělé inteligence. Balder mu tvrdí, že pro něj má důležité informace o americké zpravodajské službě a že byl v kontaktu s výbornou mladou hackerkou, která se podobá někomu, koho Blomkvist velice dobře zná. Mikael Blomkvist doufá v exkluzivní reportáž, kterou on i Milénium tak zoufale potřebuje. Lisbeth Salanderová má jako obvykle své vlastní plány. Ale nadešel čas, aby se jejich cesty ještě jednou zkřížily.

Zdroje: Slashfilm, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest