Smrtelné stroje: Jacksonova postapokalypsa nabírá obsazení

Smrtelné stroje: Jacksonova postapokalypsa nabírá obsazení | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Na města na kolečkách naskočí posila z Avatara.

Mortal Engines vypadají skutečně lákavě. Velkolepou produkci připravuje tvůrčí tým Petera Jacksona, který je spoluautorem scénáře a snímek produkuje. Také námět o světě budoucnosti, kde po zpustošené Zemi jezdí města na kolečkách a požírají jiná města, působí skutečně originálně. Menší obavy může nahánět snad jen osoba režiséra, kterým je Christian Rivers – nováček, který dosud točil pouze s pomocným štábem. Zpátky však důvěru znovu navracejí herci, které se zatím daří obsazovat.

Už v minulosti jsme se doslechli, že jednu z hlavních rolí dostal Robert Sheehan a aktuální přírůstek také stojí za to. Zatím blíže nespecifikovanou roli dostal Stephen Lang, alias nejdrsnější děda Hollywoodu. Pamatovat si jej budete z Avatara nebo ze Smrti ve tmě. Langa doplňuje jihokorejská zpěvačka a herečka Jihae (seriál Mars), která si zahraje Annu Fand, členku násilnických povstalců, kteří proti mobilním městům bojují. Druhým doplněním je Leila George, která si společně s Jamesem Francem zahrála v upírském snímku Mother, May I Sleep with Danger?. Teď dostala roli Katherine Valentine, dcery jednoho z nejmocnějších mužů londýnské společnosti, která se snaží dostat k zbraním hromadného ničení.

Už dříve obsazení Robert Sheenan, Hera Hilmar a Ronan Raftery hrají Natsworthyho, Hester Shaw a Bevise Poda – čtenáři předlohy budou jistě tušit, o koho se jedná, nás ostatní čeká pozvolné odhalování celého snímku.

Děj románové předlohy Philipa Reevea je zasazený do fiktivní budoucnosti, ve které jsou všechna větší města posazená na podvozky, pohybují se po zeměkouli a požírají menší města, ze kterých čerpají zdroje potřebné k dalšímu fungování. Starosta Londýna však má ještě větší a zákeřnější plány... A na pozadí téhle postapokalyptické fresky se odehrává osobní příběh několika mladých hrdinů, kteří kvůli rozežranému Londýnu přišli o svůj domov, jsou odsouzeni k životu v pustině a touží po pomstě. Scénář napsal producent Peter Jackson společně s Fran Walsh a Philippou Boyens. Režíruje Christian Rivers. Román má několik pokračování, která lze v případě úspěchu také realizovat na plátně. Dosud byli obsazeni Robert Sheenan, Hera Hilmar, Ronan Raftery, Jihae, Leila George a Stephen Lang. Datum premiéry je stanovené v Česku i na Slovensku na 13.12. 2018.

Zdroje: THR

Smrtelné stroje

14.12.2018 | USA
Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 7

Smrtelné stroje: Jacksonova postapokalypsa nabírá obsazení | Fandíme filmu Smrtelné stroje: Jacksonova postapokalypsa nabírá obsazení | Fandíme filmu Smrtelné stroje: Jacksonova postapokalypsa nabírá obsazení | Fandíme filmu Smrtelné stroje: Jacksonova postapokalypsa nabírá obsazení | Fandíme filmu Smrtelné stroje: Jacksonova postapokalypsa nabírá obsazení | Fandíme filmu Smrtelné stroje: Jacksonova postapokalypsa nabírá obsazení | Fandíme filmu Smrtelné stroje: Jacksonova postapokalypsa nabírá obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest