Justice League: Video s Aquamanem pod vodou

Justice League: Video s Aquamanem pod vodou | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 13 obrázků
Hodně se také mluví o Green Lanternovi a jeho obsazení. Nové fotky hraček zdůrazňují podobu postav a Batmobilu.

Zack Snyder před časem vzkázal fandům, že příští trailer na Justice League uvidíme „brzy“, zatím se podělil alespoň o testovací video s Aquamanovým (Jason Momoa) podmořským proplouváním. Můžete si jej pustit na konci článku. Snyder zároveň sdílel také jednu fotku ze střižny (nebo lépe řečeno z digitální laboratoře, kde se film barví) a kameraman Batman v Superman (Larry Fong) následně na Twitteru vysvětlil, že díky fotce jednoznačně můžeme říct, že sestřih filmu je hotový a teď už se bude po zbytek roku pracovat na postprodukci. Kameraman Fabian Wagner, který točil Justice League, pak na sociálních sítích vzkázal, že se do snímku snažil vnést kus něčeho vlastního, ale zároveň vycházel hodně z toho, jak Fong pojal Batman v Superman, zvlášť co se týče tmavých obrazů a způsobu, jakým Fong nasvěcuje scénu.

Krom fotky ze střižny v galerii můžete vidět také zákulisní fotku Wonder Woman, která společně s režisérem Snyderem stojí v nákladovém prostoru Batmanova letounu. Gal Gadot fotku sdílela, když měl Snyder narozeniny. Zbytek galerie doplňují fotky hraček, díky kterým můžeme dále zpřesnit svoji představu o tom, jak ve filmu budou vypadat jednotliví hrdinové a Batmobil. Poslední fotka pak ukazuje Henryho Cavilla, který se u nějakého hračkářství vyfotil se soškou Green Lanterna.

A o Green Lanternovi se v posledních dnech mluví hodně. Fanoušky s ním škádlí nejen Cavill, ale také Armie Hammer, který už dříve dělal tajemného. Teď se opět na Twitteru tvářil, jako by věděl něco víc, než my ostatní, ale osobně mám čím dál tím větší pocit, že jej akorát hrozně baví nás vodit za nos. Reportér serveru The Wrap se podělil s neoficiální zvěstí, podle které by se Green Lantern skutečně měl objevit už v Justice League, i když si není jistý, který by to měl být. Starší drby hovořily o tom, že by Lantern měl Ligu varovat před blížícím se Darkseidem. Reportér Wrapu aktuálně uvádí, že by se Darkseid ve filmu skutečně mihnout měl, i když není zřejmé, jestli v prologu, flashbacku nebo v nějaké jiné formě.

Podle zcela nepotvrzených informací serveru GeekFeed by Green Lanternem, který se objeví v Justice League, nakonec mohl být Abin Sur, takový ten fialový mimozemšťan, který předá svůj úřad Halu Jordanovi, Lanternovi, kterého v předchozím filmu ztvárnil Ryan Reynolds. Aktuálně se však mluví především o obsazení Johna Stewarta, jiného Lanterna, jehož bychom měli potkat ve snímku Green Lantern Corps. Postavu by si s velkou chutí zahrál Common, který jej měl hrát už v nerealizované Justice League: Mortal George Millera. To jsou ale jen takové ty zdvořilostní fráze z rozhovorů, ostatně Common už v provázaném světě DC hrál jinou postavu (jednoho mafiána v Suicide Squad). Momentálně je pozornost stočená spíš Trevantemu Rhodesovi z oscarového Moonlightu. Ten byl reportérem MTV dotázán, zda o roli cokoliv zaslechl, načež se herec potutelně usmál a řekl, že nic neví. Zbytek rozhovoru doplnil obligátním povídáním o tom, že hrát superhrdinu by byl splněný sen.

A když už se spekuluje o postavách, které v Justice League budou, jedna tam určitě nebude. Laurence Fishburne potvrdil, že v Justice League bude chybět šéf Daily Planet, Perry White. Ve scénáři původně postava měla kratičký štěk, ale kvůli nabitému programu neměl Fishburne na natáčení čas. Navíc se domnívá, že všichni diváci stejně chtějí vidět Aquamana a Flashe, ne nějakého novináře.

Poháněný obnovenou vírou v lidstvo a inspirovaný Supermanovou vznešenou obětí, se Bruce Wayne za pomoci nového spojence, Diany Prince, postaví ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým nadlidí, který se postaví proti nově probuzené hrozbě. Avšak navzdory zformování bezprecedentní ligy hrdinů (Batman, Wonder Woman, Aquama, Cyborg a The Flash), může být na záchranu planety, která čelí útoku katastrofických rozměrů, už pozdě.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Režíruje Zack Snyder podle scénáře Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroje: MTV,

Green Lantern Corps

24.07.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 14

Justice League: Video s Aquamanem pod vodou | Fandíme filmu Justice League: Video s Aquamanem pod vodou | Fandíme filmu Justice League: Video s Aquamanem pod vodou | Fandíme filmu Justice League: Video s Aquamanem pod vodou | Fandíme filmu Justice League: Video s Aquamanem pod vodou | Fandíme filmu Justice League: Video s Aquamanem pod vodou | Fandíme filmu Justice League: Video s Aquamanem pod vodou | Fandíme filmu Justice League: Video s Aquamanem pod vodou | Fandíme filmu Justice League: Video s Aquamanem pod vodou | Fandíme filmu Justice League: Video s Aquamanem pod vodou | Fandíme filmu Justice League: Video s Aquamanem pod vodou | Fandíme filmu Justice League: Video s Aquamanem pod vodou | Fandíme filmu Justice League: Video s Aquamanem pod vodou | Fandíme filmu Justice League: Video s Aquamanem pod vodou | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest