Star Wars VIII: Chystají se dotáčky. Kvůli Carrie Fisher?

Star Wars VIII: Chystají se dotáčky. Kvůli Carrie Fisher? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Štáb Star Wars: The Last Jedi se vrací do Británie.

V březnu se chystají dotáčky Star Wars: The Last Jedi. Castingová společnost Universal Extras Casting už začala pro štáb nabírat komparsisty a Mark Hamill se s fanoušky vyfotil na letišti v Londýně, takže už je potenciálně také na cestě. Na rozdíl od Rogue One se online neobjevila sebemenší zmínka o tom, že by filmaři měli jakékoliv potíže, takže se tentokrát nemusíme bát, že by se až do poslední chvíle na filmu tvrdě pracovalo a v časovém presu se dělaly zásadní změny.

Je tak otázka, zda jde o běžné dotáčky, které má naplánované ve svém rozvrhu prakticky každý velkofilm, anebo jestli filmaři potřebují přeci jen něco málo předělat. Mezi fanoušky se začalo spekulovat o tom, že by přetáčky mohly souviset se smrtí Carrie Fisher. Co myslíte? Vyrazil štáb do terénu právě kvůli tomu, aby natočil úpravy, které jsou potřeba udělat proto, aby na Epizodu VIII správně navazovala Epizoda IX, která alespoň do určité míry musí být zákonitě přepsána?

Plakát na titulce je propagační materiál k chystané akci Star Wars Celebration.

Rey učinila první krůčky do širého světa ve Star Wars: Síla se probouzí a společně s Finnem, Poem a Lukem Skywalkerem bude ve své epické cestě pokračovat, v další kapitole ságy Hvězdných válek, ve Star Stars: Epizodě VIII. Z minulého filmu se vrací Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie a Andy Serkis. Nově je doplní Benicio Del Toro, Laura Dern a Kelly Marie Tran. Režíruje a scénář napsal Rian Johnson. Datum české premiéry je stanoveno na 14.12. 2017.

Zdroje: Star Wars Celebration, Omega Underground

Star Wars: Poslední z Jediů

15.12.2017 | USA, Velká Británie, Mexiko, Irsko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Star Wars VIII: Chystají se dotáčky. Kvůli Carrie Fisher? | Fandíme filmu Star Wars VIII: Chystají se dotáčky. Kvůli Carrie Fisher? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest