Van Helsing bude tak strašidelný, jak jen to půjde

Van Helsing bude tak strašidelný, jak jen to půjde | Fandíme filmu
Hrdina nebude mít žádné nadpřirozené schopnosti. Jen odhodlání a vynalézavost. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Jen krátce po zveřejnění článku pro vás máme aktualizaci. Nově scénář k filmu píše Dan Mazeau (Hněv Titánů, Lunar Park), přičemž nevíme, zda se bude nějak držet toho, co už připravili Spaihts s Heissererem.

Původní novinka: Studio Universal dalo před časem dohromady tým scenáristů, který zmapoval budoucnost jejich propojeného světa monster. U jednoho stolu seděli lidé jako Noah Hawley (Fargo, Legion), Aaron Guzikowski (Zmizení), Ed Solomon (Podfukáři, Muži v černém), Jon Spaihts (Doctor Strange, Pasažéři) nebo Eric Heisserer (Zhasni a zemřeš, Příchozí).

Poslední dva zmiňovaní si podle Heissererova vyjádření navzájem sedli a společně tíhli k Van Helsingovi. Proto dostali za úkol k němu napsat scénář. Prozatím Eric může prozradit, že je film zasazený do současnosti, a že je pro něj důležité, že Van Helsing nemá žádné nadpřirozené schopnosti. Není hrdinou proto, že by byl nějak speciálně obdařený. Akorát je vynalézavý a tvrdohlavý a nepřestane, dokud zlo nezastaví. Závěrem pak Heisserer ještě uvedl, že nemůže samozřejmě zaručit, jak film dopadne při natáčení, ale scénář byl psaný tak, aby byl pokud možno co nejstrašidelnější. A když jste jediný člověk obklopený skupinou nadpřirozených příšer, tak to prostě musí být znepokojující.

A teď je otázka, jestli Eric mluví o tom, že ve filmu Van Helsing zkrátka bude bojovat se spoustou příšer, anebo si jeho vyjádření můžeme vykládat tak, že právě Van Helsing bude ten film, kde se sejdou slavná monstra ze všech předchozích filmů provázaného světa příšer. Van Helsing zatím nemá datum premiéry a jako vůbec první uvidíme letos ze světa monster Mumii. Do našich kin dorazí 8. 6. Obrázek na titulce je ilustrační, pochází ze staršího Van Helsinga s Hugh Jackmanem.

Zdroje: Tracking Board, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest