Thor: Ragnarok: Zombie, mimozemská móda či Surtur na fotkách

Thor: Ragnarok: Zombie, mimozemská móda či Surtur na fotkách | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Thor 3 odhaluje další fotky z natáčení. K tomu další povedené video s Darrylem.

Nedávno se objevilo několik artworků z Thora: Ragnarok a ty později následovaly fotky z natáčení. Na nich můžete vidět Thora (Chris Hemsworth), vesmírnou módu, výrobu souboje digitálního Thora s digitálním Hulkem (Mark Ruffalo), jakousi zombie (můžeme hádat, že vládkyně podsvětí Hela - Cate Blanchett -  probudí mrtvé) a rohy s tečkami pro pozdější digitální úpravu – to by mohl být náš vůbec první pohled na ohnivého démona Surtura.

Režisér Taika Waititi potvrdil, že ve filmu bude mít cameo, stejně jako ve všech jeho předchozích snímcích a o Samu Neillovi řekl, že má ve filmu cool roli, kterou by nerad odhalil. Celkově by si pak diváci měli z kina odnášet pořádný kus radosti. Na závěr je tu ještě další vydařený klip s Thorem a Darrylem, jeho australským spolubydlícím.

Thorovi: Ragnarok je Thor uvězněný na druhém konci vesmíru bez svého mocného kladiva. V závodě s časem se pokusí dostat zpět do Asgardu, aby zastavil Ragnarok – destrukci svého domova a konec celé asgardské civilizace. To vše z rukou nového mocné hrozby, bezcitné Hely. Nejprve ale bude muset Thor přežít smrtící gladiátorskou soutěž, ve které je postavený proti dřívějšímu spojenci a kolegovi Avengerovi – proti Neuvěřitelnému Hulkovi.

Thora Ragnarok režíruje Taika Waititi, v hlavních rolích Chris Hemsworth jako Thor a Tom Hiddleston jako Loki. Dále hrají Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson a Karl Urban, společně s Markem Ruffalem a Anthonym Hopkinsem. Produkují Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum a Victoria Alonso. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017.

Zdroje: MCU Exchange, AV Club, AV Club II

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Thor: Ragnarok: Zombie, mimozemská móda či Surtur na fotkách | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Zombie, mimozemská móda či Surtur na fotkách | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Zombie, mimozemská móda či Surtur na fotkách | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Zombie, mimozemská móda či Surtur na fotkách | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Zombie, mimozemská móda či Surtur na fotkách | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Zombie, mimozemská móda či Surtur na fotkách | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Zombie, mimozemská móda či Surtur na fotkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest