The Nun: Spinoff Conjuringu má datum premiéry

The Nun: Spinoff Conjuringu má datum premiéry | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Bude film propojený také s Annabelle 2?

Už delší dobu se chystá horor The Nun (Jeptiška), ve kterém se diváci znovu potkají s démonem Valakem. Ten v podobě umrlčí jeptišky terorizoval hrdiny snímku V zajetí démonů 2 (Conjuring 2) a teď tedy dostane vlastní film, podobně jako panenka Annabelle, které se poprvé objevila v prvním Conjuringu, a teď už se chystá dokonce její druhý samostatný snímek. Aktuálně Warner oznámil americké datum premiéry, které je stanovené na 13. 7. (pátek) 2018. Můžeme tedy očekávat, že u nás se objeví v obdobném termínu. 

O zápletce zatím stále vůbec nic nevíme, nicméně synopse Annabelle 2 říká: Několik let po tragické smrti jejich dcery loutkář se ženou ubytují u sebe doma jeptišku a několik dívek z uzavřeného sirotčince. Ty se krátce na to stanou terčem loutkářova posedlého výtvoru, panenky Annabelle. Pokud by ona jeptiška měla cokoliv společného s démonickou entitou, která straší v Conjuringu 2 a v chystané The Nun, jednalo by se o další pojítko, které celý hororový svět váže dohromady. Zajímavé je, že o některých filmových univerzech se mluví léta dopředu, a pak skutek utek, zatímco V zajetí démonů už od léta 2013 přináší skoro každý rok v tichosti nové pokračování nebo spin-off.

Režírovat má Corin Hardy, na scénáři se postupně podíleli David Leslie Johnson (V zajetí démonů 2), Gary Dauberman (Annabelle 1 a 2) a James Wan (V zajetí démonů 1 a 2, Saw, Rychle a zběsile 7).

Zdroj: Movieweb

Sestra

Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 2

The Nun: Spinoff Conjuringu má datum premiéry | Fandíme filmu The Nun: Spinoff Conjuringu má datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest