Wonder Woman: Áreův představitel konečně odhalen?

Wonder Woman: Áreův představitel konečně odhalen? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Wonder Woman z nějakého důvodu prozatím tají svého záporáka. Tomu je ale snad konec. A koho hraje Ewen Bremner?

Wonder Woman obsadila celou řadu herců, u kterých se dlouhou dobu nevědělo (nebo stále neví), jaké role vlastně ve filmu hrají. Ewen Bremner teprve v nedávném rozhovoru odhalil, že si zahrál vojáka, který byl propuštěn ze služby, ale znovu se pustí do boje, když Wonder Woman (Gal Gadot) dá dohromady malou jednotku vojáků, kteří se vydávají na tajnou misi, jež má zachránit svět.

Zbytek článku může obsahovat spoilery!

Do dnešního dne tak nebylo oficiálně odhaleno, kdo hraje boha válka Área, hlavního padoucha filmu. Tu a tam to mohlo vypadat, že jej hraje Danny Huston, ten ale nakonec bude zřejmě přeci jen pouhým přisluhovačem. Área hraje podle serveru Batman-News David Thewlis. Ten se dosud v propagační kampani vůbec neukázal a to zřejmě kvůli tomu, že postava vznikala s pomocí mixu praktických a digitálních efektů, které dlouhou dobu nebyly dokončené.

Asi ale nejde zcela vyloučit ani možnost, že Thewlis nebyl oznámen jako Áres proto, že by se jednalo o spoiler. Kupříkladu by se na začátku mohl tvářit jako jeden z klaďasů a teprve později může být odhaleno, že jde ve skutečnosti o Área. Na fotografii z natáčení (dole v galerii) jej můžete vidět v běžném pozemském oblečení. Informace se na veřejnost dostala zřejmě kvůli tomu, že včera večer proběhla v Kalifornii testovací projekce.

PS: Určitým potvrzením, že Thewlis nehraje jen nějakého vojenského úředníka, nebo podobnou roli, může být pohled na IMDb, kde najdete jména hned dvou různých dublérů, kteří za Davida zaskakovali při natáčení akčních scén. Minimálně bychom jej tedy měli vidět v boji.

Zdroj: Batman-News

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Wonder Woman: Áreův představitel konečně odhalen? | Fandíme filmu Wonder Woman: Áreův představitel konečně odhalen? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest