Star Wars: Co se nakonec stalo s Jar Jar Binksem

Star Wars: Co se nakonec stalo s Jar Jar Binksem | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 4 obrázky
Filmy o Jar Jara Binkse nestojí, ale jeho příběh se dočká zakončení.

Jar Jar Binks byl symbolem prequelové trilogie Hvězdných válek, která otevřeně cílila na mladší diváky. Dospělým byl vždycky jen trnem v oku, a tak jeho prostor na plátně ubýval, až v Pomstě Sithů prakticky chyběl. Naposledy jsme jej viděli v pohřebním průvodu Padmé Amidaly. Co se s ním stalo potom? Na to teď odpoví román Star Wars: Aftermath: Empires’s End od Chucka Wendiga, který po restartu rozšířeného světa Hvězdných válek patří mezi kanonická rozšíření filmového světa.

Server Mashable uvádí, že chystaný román odhalí, že se Binks vrátil na Naboo, domovskou planetu senátorky Amidaly, kde se z něj stane pouliční klaun. Převléká se do kostýmu a baví malé děti. Svojí skutečnou totožností se nechlubí, protože jej obyvatelé Naboo viní z vzestupu Impéria. Představí se pouze uprchlickému chlapci jménem Mapo. Příběh je určitou parafrází skutečného světa, když i v románu platí, že se Binksovi dospělí vyhýbají a nemají jej rádi, zatímco jej vyhledává dětské publikum, které baví.

A to bude dost možná naposledy, kdy o Jar Jarovi uslyšíme. J.J. Abrams údajně na chvíli zvažoval, že by v Síla se probouzí byla zmíněna jeho smrt, ale nakonec k tomu nedošlo a v žádném z nových filmů není po otravném Gunganovi ani vidu ani slechu.

Zdroj: Mashable

Galerie: 5

Star Wars: Co se nakonec stalo s Jar Jar Binksem | Fandíme filmu Star Wars: Co se nakonec stalo s Jar Jar Binksem | Fandíme filmu Star Wars: Co se nakonec stalo s Jar Jar Binksem | Fandíme filmu Star Wars: Co se nakonec stalo s Jar Jar Binksem | Fandíme filmu Star Wars: Co se nakonec stalo s Jar Jar Binksem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest