Sam Raimi chystá thriller o bermudském trojúhelníku

Sam Raimi chystá thriller o bermudském trojúhelníku | Fandíme filmu
Režisér Evil Dead a Spider-Mana se pustí do mysteriózního thrilleru.

Sam Raimi naposledy natočil pilot k seriálu Ash vs Evil Dead. Jeho posledním filmovým zářezem je nevýrazný Mocný vládce Oz z roku 2013. Teď se snad konečně k režírování celovečerních filmů vrátí, společně s mysteriózním thrillerem o bermudském trojúhelníku. Jedná se o jeden ze tří různých filmů o trojúhelníku, které se momentálně v Hollywoodu připravují. Za jedním stojí studio Warner, za jedním Universal a za tím Raimiho Skydance (produkční společnosti filmy distribuuje Paramount). Kvůli konkurenčnímu tlaku tří projektů jsou detaily příběhu držené pod pokličkou, Raimi směl scénář číst pouze přímo v budově Skydance. Veřejně je o scénáři známo jenom to, že poslední verzi napsali Carlo Bernard a Doug Miro, spoluautoři Čarodějova učně a Prince z Persie. Starší verzi scénáře pak mají na svědomí Damian Shannon a Mark Swift (remake Pátku třináctého). Projekt vzniká už od roku 2013 a jeden čas v něm dokonce měl hrát Johnny Depp, ale na jakékoliv další podrobnosti prozatím čekáme.

Wikipedie o bermudském trojúhelníku říká: Jako bermudský trojúhelník anebo také ďáblův trojúhelník je označována oblast ležící mezi Miami na Floridě (případně jižním cípem Floridy), Portorikem (město San Juan) a Bermudami na pomezí Mexického zálivu a západního Atlantiku. Oblast bermudského trojúhelníku má (především mezi příznivci záhad a nevysvětlitelných jevů) pověst oblasti s údajně výrazně zvýšeným výskytem „záhadného“ mizení lodí a letadel nebo případy lodí nalezených bez posádky bez logického důvodu pro opuštění plavidla. Oficiální zdroje (státní orgány, vědecké instituce, pojišťovny) však nic takového nepotvrzují, neexistují ani oficiální statistiky, které by potvrzovaly zvýšený výskyt nehod neobvyklých nebo nevysvětlených.

Co myslíte? Jste rádi, že se Raimi vrací k nadpřirozenu nebo vás mrzí, že opět točí zakázkový projekt, místo nějakého vlastního nápadu?

Titulní fotka je z filmu Cesta na tajuplný ostrov 2, kde se do bermudského trojúhelníku vypravil The Rock.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest