Star Wars: The Last Jedi: Rey, Finn a Poe na první promo fotce

Star Wars: The Last Jedi: Rey, Finn a Poe na první promo fotce | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu zpráva o Star Wars Celebration, teorie o postavě Benicia Del Tora a zvěsti o Finnově úloze v příštím filmu.

Star Wars se na oficiálním webu ságy chlubí tím, že v pátek 1. 9. 2017 dojde k dalšímu The Force Friday, tedy obrovskému svátku Hvězdných válek. Ve skutečnosti se jedná o velkou marketingovou akci, při které jde do prodeje najednou hodně velké množství hraček a dalšího merchandisingu a výrazně se tak nakopnou prodeje Star Wars produktů. Pokud vás nákup předmětů neoslovuje, pak je jediným přínosem této akce pro fanoušky skutečnost, že se dozvíme alespoň nějaké drobnosti také o očekávaných filmech.

A první drobnost přišla už teď, když na krabici jedné z chystaných hraček můžeme vidět první oficiální propagační fotku, na které jsou zachycení Poe Dameron (Oscar Isaacs), Rey (Daisy Ridley) a Finn (John Boyega). Fotku najdete dole v galerii. Tamtéž najdete také fotku několika Storm Trooperů ze zákulisí, kterou zveřejnil režisér Rian Johnson, když bylo oznámeno, že on, prezidentka Lucasfilmu Kathleen Kennedy a další „překvapiví hosté" (zřejmě tedy obsazení Star Wars 8) společně v pátek 14. 4. vystoupí na Star Wars Celebration, aby tam na připravovaném panelu pohovořili o Star Wars: The Last Jedi. Předpokládáme, že krom nových informací dostaneme v ráci Celebration také první teaser.

U Storm Trooperů ještě chvíli zůstaneme. Podle neoficiálních informací je Finn v Epizodě VIII vyslaný na utajenou misi, během které by se měl v přestrojení za důstojníka Prvního řádu dostat na loď Řádu a snad tam provést sabotáž. Doprovod by mu měla dělat nová postava v podání Kelly Marie Tran, která by snad měla hrát informátorku. Dle dalších nepotvrzených zvěstí by loď (podobná klasický Destroyerům, ale jednodušší a elegantnější) měla obíhat kolem planety, na které bude mít První řád svou hlavní základnu. Planeta údajně má vypadat jako zasněžený Mars, tedy mít rudou zeminu, ale být pokryta sněhovou přikrývkou. Dalšími dvěma klíčovými planetami, na které se postavy v průběhu filmu podívají, mají být planeta Ach-To, kde se dosud skrýval Luke Skywalker (Mark Hamill), a blíže nespecifikovaná planeta plná kasín, kterou snad budou představovat záběry pořízené v Dubrovníku.

Vedle Kelly Marie Tran hraje novou postavu ve filmu také Benicio Del Toro. O tom zatím nevíme mnoho, dosud se mluvilo o tom, že to je postava záporná, ale nikoliv jednoznačně záporná. Nová fanouškovská teorie spekuluje o tom, jestli náhodou právě Del Toro nehraje otce Rey a jestli to není Ezra Bridger, postava z animovaného seriálu Star Wars: Povstalci. Osobně si nejsem jistý, nakolik by odpovídal věk postavy, ale třeba by se jako otec Rey objevil pouze v nějakém flashbacku, který by vysvětloval, jak se z Rey stal opuštěný sirotek. Co je však důležitější, nejsem si tak docela jistý, nakolik by filmaři chtěli sázet na seriálovou postavu a nakolik by naopak tvůrci seriálu chtěli vidět jednoho ze svých hrdinů v budoucím filmu, i když Ezrův příběh stále ještě není dokončený, protože seriál nadále běží a ještě minimálně další sezonu (která končí až po premiéře The Last Jedi) běžet bude. Co vy na to? Jak se tahle teorie líbí vám?

A když už je řeč o postavách ze Star Wars: Rebels, nedávno se objevil online fanouškovský artwork, který vyobrazil Rosario Dawnson jako Ahsoku Tano. Herečka na to reagovala slovy „Ummmm...ano prosím!?“ Takže pokud by Hvězdné války někdy chtěli nabídnout hranou verzi téhle postavy, vědí, kde mají hledat představitelku.

Zdroje: StarWars.com, StarWars.com II, Rian Johnson, Making Star Wars I, II, Reddit, Rosario Dawson, BossLogic I, II

Star Wars: Poslední z Jediů

15.12.2017 | USA, Velká Británie, Mexiko, Irsko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Star Wars: The Last Jedi: Rey, Finn a Poe na první promo fotce | Fandíme filmu Star Wars: The Last Jedi: Rey, Finn a Poe na první promo fotce | Fandíme filmu Star Wars: The Last Jedi: Rey, Finn a Poe na první promo fotce | Fandíme filmu Star Wars: The Last Jedi: Rey, Finn a Poe na první promo fotce | Fandíme filmu Star Wars: The Last Jedi: Rey, Finn a Poe na první promo fotce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest