Thor: Ragnarok: Hulk a Hela na nových artworcích

Thor: Ragnarok: Hulk a Hela na nových artworcích | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Podívejte se na výjevy z několika scén s Thorovými oponenty.

Součástí bonusové výbavy Blu-ray Doctora Strange bude také pohled do budoucnosti Marvel Universe. Online z něj zatím byly uveřejněny čtyři artworky z Thora: Ragnarok. Na třech můžete vidět Thora (Chris Hemsworth) v gladiátorské aréně, kde soupeří s Hulkem (Mark Ruffalo). Na čtvrtém je potom Cate Blanchett v plné parádě jako Hela – vládkyně asgardského podsvětí a záporačka filmu. Jedná se pouze o artwork, a tak se mnohé mohlo změnit, ale povšimněte si, že Thor i Loki (Tom Hiddleston) mají na sobě asgardské oblečení, zatímco na všech dosavadních fotkách z New Yorku byli v civilním pozemském oblečení. Tak uvidíme, jestli se převléknou, podívají se do New Yorku během filmu vícekrát anebo byla scéna před natáčením přepracována.

Thorovi: Ragnarok je Thor uvězněný na druhém konci vesmíru bez svého mocného kladiva. V závodě s časem se pokusí dostat zpět do Asgardu, aby zastavil Ragnarok – destrukci svého domova a konec celé asgardské civilizace. To vše z rukou nového mocné hrozby, bezcitné Hely. Nejprve ale bude muset Thor přežít smrtící gladiátorskou soutěž, ve které je postavený proti dřívějšímu spojenci a kolegovi Avengerovi – proti Neuvěřitelnému Hulkovi.

Thora Ragnarok režíruje Taika Waititi, v hlavních rolích Chris Hemsworth jako Thor a Tom Hiddleston jako Loki. Dále hrají Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson a Karl Urban, společně s Markem Ruffalem a Anthonym Hopkinsem. Produkují Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum a Victoria Alonso. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017.

Zdroj: CBM

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Thor: Ragnarok: Hulk a Hela na nových artworcích | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk a Hela na nových artworcích | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk a Hela na nových artworcích | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Hulk a Hela na nových artworcích | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest