Nový Halloween má režiséra, scenáristy a datum premiéry

Nový Halloween má režiséra, scenáristy a datum premiéry | Fandíme filmu
Vlastní vize příběhu Michaela Myerse se chopí komediální dvojice. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Danny McBride doplnil k chystanému filmu několik podrobností. Diváci jej znají především z komedií, avšak ujistil fanoušky, že společně s Greenem chystají čistokrevný horor. Původní Halloween patří k jeho vůbec nejoblíbenějším filmům. Je jednoduchý, efektivní a díky tomu může být opravdu strašidelný. Právě k tomu by se autoři chtěli vrátit. Zároveň zdůrazňuje, že nechystají remake. Bude to pokračování příběhu Michaela Myerse, které se bude držet hodně při zemi. Navazovat McBride s Greenem chtějí hlavně na první dva filmy.

Původní novinka: Zatímco Jason Voorhees má s dalším Pátkem třináctého momentálně smůlu, tak jeho vrahounského kolegu Michaela Myerse podobná situace nejspíš nečeká. John Carpenter na svém Facebooku totiž včera sdílel novinku, že nový Halloween napíšou David Gordon Green a Danny McBride, jejichž jména mají být podle Carpentera v sérii příslibem revoluce. Oba dva napochodovali ještě s producentem Jasonem Blumem do Carpenterovy kanceláře a jejich vize nového filmu ho velmi zaujala. 

Jak Green, jenž bude snímek i režírovat, tak McBride mají za sebou ve většině případů komediální tvorbu. Společně natočili Prince a pruďase a Travičku zelenou. Nicméně Greenovi není cizí ani drama viz Joe s Nicolasem Cagem nebo Sněžní andělé s Kate Beckinsale. McBride si čerstvě zahrál v novém Vetřelci. Datum premiéry Halloweenu je stanoveno na 19. 10. 2018.

Zdroje: Cinemablend, John Carpenter Facebook

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest