LEGO® Ninjago® film: První trailer slibuje další fajn Lego zábavu

LEGO® Ninjago® film: První trailer slibuje další fajn Lego zábavu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Jsou tu další kostičky do už tak rozmanité nabídky úspěšných stavebnicových filmů.

Lego se na poli animáků profiluje velice dobře. První Lego film se vyloženě povedl a svou nespoutanou kreativitou okouzlil kritiky i běžné diváky. Lego Batman také sklízí chválu, za hrátky s batmanovskou mytologií, fenoménem celebrit a rodinnou tematiku. No a teď se společně s Batmanovou premiérou (do našich kin jde už zítra) v první regulérním traileru představuje také Ninjago, tedy odnož populární stavebnice, která (jak už název napovídá) se soustředí na panáčky ze světa ninjů.

Jak sami vidíte, snímek čerpá z mnoha různých asijských vlivů. Z dálnovýchodní mytologie, z kaiju filmů (jsou tu monstra i mechy), z ninja filmů i přímo z tvorby Jakieho Chana, který ve snímku dabuje mistra (sensei) Wu. Nebo minimálně mě jeho tvorbu rvačka v kuchyni hodně připomíná. Ne že by jiní borci okolní prostředí nepoužívali, ale Jackie na tom vyloženě vystavěl svůj komediální styl. K tomu je tu ještě otcovská paralela ze Star Wars a máte svých pět popkulturních švestek hezky pohromadě. Vyložené dráždění bránice zatím chybí, ale dobrý základ tu rozhodně je.

 

Oficiální synopse distributora: Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího a učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem.
V kinech od 21.9.

LEGO® Ninjago® film

16.09.2017 | USA, Dánsko
Akční, Komedie, Dobrodružný, Animovaný
Info o filmu

Galerie: 4

LEGO® Ninjago® film: První trailer slibuje další fajn Lego zábavu | Fandíme filmu LEGO® Ninjago® film: První trailer slibuje další fajn Lego zábavu | Fandíme filmu LEGO® Ninjago® film: První trailer slibuje další fajn Lego zábavu | Fandíme filmu LEGO® Ninjago® film: První trailer slibuje další fajn Lego zábavu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest