5 netradičních romantických filmů, které stojí za to vidět

5 netradičních romantických filmů, které stojí za to vidět | Fandíme filmu
Valentýn se blíží, je čas doporučit několik romancí. Ale nemusíme pořád připomínat jen Titanic, Pretty Woman a Lásku nebeskou.

Už za týden se bude slavit Svatý Valentýn, který je rok od roku zavedenější také u nás. Ať už si o téhle tradici ale myslíte cokoliv, je to ideální záminka k tomu, dopřát si nějakou tu filmovou romantiku. Tradičních slaďáků je přitom nespočet. Věnoval se jim tisíc a jeden žebříček a i u nás na webu jeden takový vyšel. Takže pokud máte chuť na nějaký ten lety ověřený kus, nasměřuji vás rovnou k tomu staršímu článku.

Jestli jste ale romancí už viděli dost a dost, popřípadě vám často připadají až příliš limonádové, a zkrátka hledáte něco poněkud méně tradičního, pak mám možná několik tipů přesně pro vás. Následuje pětka mých oblíbených (netradičních) romancí, které s chutí doporučuji každému filmovému fanouškovi. Každá z nich mi dokázala někdy udělat radost a přinést zase trošičku jiný zážitek. Takže doufám, že někomu z vás alespoň některé tipy sednou a samozřejmě se podělte v komentářích o vaše vlastní tipy na romantické filmy, které se možná nevyskytují v populárních žebříčcích, ale vy osobně je máte rádi a chtěli byste se o ně podělit. Protože v tom ohromném výběru není tipů na ty skutečně výrazné kusy nikdy dost!

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest