Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta: Super Bowl trailer

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta: Super Bowl trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Po teaser traileru se v tom aktuálním na moment zastaví Jack Sparrow. Navíc nový plakát.

Super Bowl odhalil mnoho krátkých tv spotů, Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta se však mohou pochlubit upoutávkou, která má minutu dvacet. Po tom, co byl nepřítomný v prvním teaseru, se tentokrát dostavil Jack Sparrow (Johnny Depp), i když jenom na chvíli. Daleko víc prostoru zatím dostávají kapitán Barbosa (Geoffrey Rush) a titulární Salazar (Javier Bardem) a možná trochu nečekaně se ukáže i Will Turner (Orlando Bloom). Zatím pořád těžko říct, co nakonec snímek nabídne, ale zdá se, jako by se přinejmenším měřítkem série vracela někam k původní trilogii. V galerii najdete nejnovější plakát.

Ve zbrusu nových Pirátech z Karibiku: Salazarově pomstě se Johnny Depp vrací na velké plátno, jako ikonický šermířský antihrdina, Jack Sparrow. V nabitém dobrodružství kapitánu Jackovi štěstí příliš nepřeje, když z Ďáblova trojúhelníku uniknou smrtelně nebezpeční duchové námořníků pod vedením kapitána Salazara (Javier Bardem), kteří jsou odhodlaní zabít piráty všech moří, především pak Jacka. Šanci na záchranu má Jack jedině tehdy, pokud najde legendární Poseidonův trojzubec. Ale aby jej našel, musí uzavřít nesnadné spojenectví s geniální a krásnou astronomkou Carinou Smyth (Kaya Scodelario) a Henrym, mladým tvrdohlavým námořníkem z královského námořnictva (Brenton Thwaites). U kormidla své politování hodné malé ošumělé lodi Umírající racek, se kapitán Jack snaží nalézt svou ztracenou štěstěnu, ale také si zachránit holý život, v boji s nejnebezpečnějším a nejzákeřnějším sokem, jakému kdy čelil.

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

26.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta: Super Bowl trailer | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta: Super Bowl trailer | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta: Super Bowl trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest