Origin Unknown: Katee Sackhoff na Marsu svědkem tajemného odhalení

Origin Unknown: Katee Sackhoff na Marsu svědkem tajemného odhalení | Fandíme filmu
Na oscara nominovaný tvůrce vizuálních efektů v Temném rytiří, se pustí do prvního celovečerního filmu.

Výlety na Mars s lidskou posádkou nás ve skutečném světě ještě hned tak nečekají, ale ta myšlenka se stává čím dál tím víc reálnou. Alespoň že na rudou planetu můžeme zavítat například prostřednictvím filmů. Ve většině z nich bychom s hrdiny ovšem být nechtěli, protože se ocitají v situacích, kdy jde o život.

Zkrátka to na naší sousedské planetě není žádná sranda a podobný názor bude pravděpodobně sdílet i Katee Sackhoff (seriál Battlestar Galactica, Riddick) ve sci-fi thrilleru Origin Unknown. Jako inspektorka Mackenzie „Mac" Wilson má s pomocí umělé inteligence A.R.T.I. vyšetřit smrtelnou havárii při prvním osídlení Marsu. Při pátrání ovšem objeví pod povrchem záhadný objekt, jenž by mohl změnit budoucnost naší planety, jak ji známe.

Do režisérského křesla usedne Hasraf Dullul, jemuž vynesly vizuální efekty v Temném rytíři oscarovou nominaci. Za svou filmovou kariéru pracoval jako tvůrce digitálních triků na řadě nejrůznějších filmů, seriálů a videoher. Takže ať už jeho celovečerní debut dopadne jakkoliv, o technickou stránku se nemusíme bát. Režisér má za sebou videoklipovou minulost a čtyři povedené krátkometrážní snímky. Jeden je k dispozici níže, ať si můžete udělat názor na jeho vizuální styl. Scénář podle Dulluova námětu sepsal začínající Gary Hall. Natáčení začne tenhle měsíc v Londýně.

Zdroj: Bloody Disgusting

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest