Overlord: Nadpřirozený thriller z 2. světové války uvede J.J. Abrams

Overlord:  Nadpřirozený thriller z 2. světové války uvede J.J. Abrams | Fandíme filmu
Z producentské pozice dohlédne na projekt, kde dva američtí parašutisté po splnění úkolu narazí nejen na nacisty, ale i na něco jiného.

J.J. Abrams zatím neohlásil, jaký bude po sedmých Star Wars příští film v jeho režii, ale další projekt, kde bude mít prsty jako producent, je už jasný. Jmenuje se Overlord, natočí jej Julius Avery (Syn zmaru) a bude se na něm podílet Abramsovo studio Bad Robot. Projekt osciloval v Paramountu deset let, scénář k němu napsal Billy Ray (Kapitán Phillips) a o konečnou úpravu se postaral Mark. L. Smith (Revenant).

Příběh se soustředí na dva spojenecké parašutisty, kteří jsou během Dne D sestřeleni za nepřátelskou linií. Jejich misi (zničit německou vysílací věž v malém městě Normandie) se jim přesto podaří splnit, ale vyhráno ani zdaleka nemají. Brzy si totiž uvědomí, že nepřáteli nebudou pouze němečtí vojáci, ale také nadpřirozené síly (některé zdroje uvádějí i zombie), které jsou důsledkem tajného nacistického experimentu.

Zní to jako něco na způsob videohry Wolfenstein, o jejíž filmové adaptaci se v minulosti také mluvilo, a pokud by se jí snímek trochu inspiroval, tak by to mohlo být fajn. Zajímavostí je spekulace, která novinku doprovází a tou je, že Overlord by mohl být zasazený do stejného světa, kde se odehrávájí filmy Monstrum, Ulice Cloverfield 10 a chystaný God Particle.

Úvodní fotka je ilustrační, pochází z filmu Hellboy

Zdroje: Variety, io9

 

Robot Overlords

03.07.2015 | Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest