Táta je doma 2: Mel Gibson se může přidat

Táta je doma 2: Mel Gibson se může přidat | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
A stejně tak John Ligtgow. Zatopí Willu Farrellovi

Táta je doma byla hodně povrchní rodinná komedie, která se snažila využít dynamiku mezi nevlastním otcem slušňákem (Will Farrell) a vlastním otcem, nezodpovědným frajerem (Mark Wahlberg). Film bohužel sázel na ty nejprůhlednější fóry a s nějakým uvěřitelným chováním postav si příliš nelámal hlavu. V kinech však snímek zabodoval, takže po utržené čtvrtmiliardě dolarů byla dvojka nevyhnutelná. Závěr prvního snímku naznačil, že bychom se mohli někdy v budoucnu podívat na situaci, ve které Wahlbergův charakter bude sám pasován do role nevlastního otce, soupeřícího o přízeň vyženěné dcery s biologickým tátou – ještě větším frajerem (John Cena).

Téhle dějové linky se pořád můžeme v nějaké podobě dočkat, film se ale bude zabývat také další zápletkou. Filmaři si do zatím blíže nespecifikovaných rolí vyhlédli Mela Gibsona a Johna Lithgowa (Dexter, Interstellar). Ačkoliv další podrobnosti nemáme, není těžké si představit, že pokud skutečně budou obsazení, zahrají si pánové otce (nevlastní otce) jednoho nebo obou původních hrdinů. Komediální talent oba prokázali nesčetněkrát, takže asi proč ne. U Gibsona se zdá, že má v Hollywoodu definitivně odpuštěno, když je zvažovaný i do rodinných komedií pro masy.

Co myslíte? Může širší obsazení pomoci dvojce udělat lepší dojem, než jaký za sebou nechala průměrná jednička?

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 4

Táta je doma 2: Mel Gibson se může přidat | Fandíme filmu Táta je doma 2: Mel Gibson se může přidat | Fandíme filmu Táta je doma 2: Mel Gibson se může přidat | Fandíme filmu Táta je doma 2: Mel Gibson se může přidat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest