Smrtonosná past 6: Známe název a scenáristu?

Smrtonosná past 6: Známe název a scenáristu? | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Len Wiseman sdílel první stránku scénáře filmu.

Je to už více než rok od chvíle, kdy jsme se dozvěděli, že režisér Len Wiseman a producent Lorenzo di Bonaventura chystají film pracovně označený jako Die Hard Yar One. Tedy Smrtonosná past Rok jedna. Snímek má pojednávat o tom, jak se z Johna McClanea stal hrdina, jakého známe z prvního filmu populární série. Film má být podaný tak, že Bruce Willis bude vyprávět příběh svého mládí, ve kterém roli ztvární někdo mladší.

Po delší odmlce Len Wiseman na svém Instagramu zveřejnil první stránku scénáře. Na té se dočteme pouze o tom, že film začíná v minulosti, když v roce 1979 mladý John McClane v zaparkovaném autě sleduje dům podezřelého. Film je tedy zasazený devět let před první díl série a krom Johnových policejních začátků bychom se mohli dočkat třeba také jeho prvního rande s Holly, jeho budoucí manželkou. Pokud by byl nový snímek úspěšný, mohli bychom tedy teoreticky dostat dalších devět let dobrodružství mladého McClanea. Což by určitě rádi viděli producenti, ale podle mě to jde proti idei původního filmu, ve kterém je John na začátku úplně obyčejný polda, který naprosto šílené dobrodružství zažije teprve ve vrchních patrech Nakatomi Plaza.

Instagramový post působí dojmem, jako by scénář psal přímo Wiseman a také se zdá, že by se snímek mohl jmenovat jednoduše John McClane. Co vy na to? Mohli bychom se dočkat zajímavého pohledu na stárnoucího/začínajícího hrdinu? Ukáže se Bruce Willis po několikaletech béček konečně zase v pořádném filmu? Nebo z toho bude další zoufalost, podobně jako Smrtonosná past 5?

 

1979 Writersblock Ave, Die Hard, NY. @paulhaggis I see your Saturday, and raise you Sunday.

Video zveřejněné uživatelem Len Wiseman (@lenwiseman),

Galerie: 6

Smrtonosná past 6: Známe název a scenáristu? | Fandíme filmu Smrtonosná past 6: Známe název a scenáristu? | Fandíme filmu Smrtonosná past 6: Známe název a scenáristu? | Fandíme filmu Smrtonosná past 6: Známe název a scenáristu? | Fandíme filmu Smrtonosná past 6: Známe název a scenáristu? | Fandíme filmu Smrtonosná past 6: Známe název a scenáristu? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest