Groot: Vin Diesel sní o další marvelovce

Groot: Vin Diesel sní o další marvelovce | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
S Inhumans to nevyšlo. Dostane Diesel víc prostoru ve spin-offu Strážců galaxie?

Tu a tam se objeví nějaký herec, který se v médiích a na sociálních sítích více či méně nenápadně snaží podpořit svůj vysněný projekt, či obsazení vlastní maličkosti do konkrétního filmu. Vin Diesel je v téhle disciplíně mistrem. S fanouškovskou podporou v sérii Rychle a zběsile oživil zesnulou postavu Michelle Rodriguez, kampaň na mediálních sítích mu pomohla přesvědčit studio, aby to znovu zkusilo s Riddickem a přes sociální sítě vedla cestička také k Marvelu. Tam Diesel nejprve dostal pouze roli Groota ve Stážcích Galaxie, tedy plně digitální postavy, která říká tři slova. Dál si při tom brousil zuby na Black Bolta, mlčenlivého vůdce Inhumans a patřičně na sociálních sítích a v tradičních médiích za své obsazení loboval. Jenže z filmových Inhumans se stal televizní seriál, pro který je Diesel mimo platové možnosti. A tak Vinovi nezbylo, než si postesknout, že to Marvel podle něj nezaonačil příliš šťastně a přesunout svůj zájem jinam. Co je tedy jeho nejnovější mantrou? Spin-off Strážců Galaxie s Grootem v hlavní roli.

Diesel v posledním rozhovoru řekl: "Je to něco, o čem mluvil James Gunn a něco, o čem vím, že by s chutí zrealizoval. Jasně, myslím, že by to mohlo být zajímavé. Myslím, že je to nevyhnutelné. Myslím..však víte, že ta postava je tak strašně tajemná, už tak je to jedna z nejjedinečnějších postav Marvel Universe. A Marvel, nebo tedy hlavně James Gunn, podle mě začal tu postavu rozvíjet a ona předčila všechna očekávání. Prostě si myslím, že Groot je zajímavá postava, a že se o něm můžeme ještě spoustu dozvědět. Moc rád bych se vypravil na jeho planetu a dozvěděl se o něm víc. A myslím, že svět také. V mnoha ohledech je to génius, a že dokážeme slyšet jen "Jsem Groot", je problém naší inteligence, ne té jeho. "

Jindy pro změnu Diesel hovoří o tom, že by se Groot měl určitě někdy poprat s Hulkem...zkrátka a dobře, stromový dobrák je po odpadnutí Black Bolta Vinovým největším marvelovským želízkem v ohni. Souhlasíte s ním, že by si zasloužil samostatný film?

Zdroj: MTV

Galerie: 8

Groot: Vin Diesel sní o další marvelovce | Fandíme filmu Groot: Vin Diesel sní o další marvelovce | Fandíme filmu Groot: Vin Diesel sní o další marvelovce | Fandíme filmu Groot: Vin Diesel sní o další marvelovce | Fandíme filmu Groot: Vin Diesel sní o další marvelovce | Fandíme filmu Groot: Vin Diesel sní o další marvelovce | Fandíme filmu Groot: Vin Diesel sní o další marvelovce | Fandíme filmu Groot: Vin Diesel sní o další marvelovce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest