Král Artuš: Kde se tak zdržel plus nové fotky

Král Artuš: Kde se tak zdržel plus nové fotky | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Guy Ritchie o Charliem Hunnamovi a filmu jako takovém.

Král Artuš: Legenda o meči se připravuje od roku 2014. Už v roce 2015 se začalo natáčet, ale teprve letos bude mít snímek svoji premiéru. Režisér Guy Ritchie tvrdí, že důvod je jednoduchý. Kalendář premíér je hodně plný, a tak si Artuš musel na své okénko počkat. Film byl hotový už před rokem a na sestřihu už se nic nemění, ale volný rok dal trikařům dost času na to, aby nemuseli chvátat a mohli digitální efekty dovést k naprosté dokonalosti. Snad to tak ve filmu skutečně bude. Momentálně se podle Ritchieho dodělávají poslední drobnosti.

Guy doplnil, že zhruba polovina záběrů v sobě nějaké digitální triky má, a že oproti původnímu scénáři se mnoho nezměnilo, jen se výrazně přidávaly prvky žánru fantasy. S tím kontrastuje naopak postava Artuše, který je v téhle verzi rváč z ulice, nikoliv vznešený pán. Hraje jej Charlie Hunnam, jenž podle režisérovy anekdoty dostal roli jen proto, že si sám zaplatil letenku a dorazil na konkurz, na kterém se s ním vůbec nepočítalo.

Pokud si jej diváci oblíbí, tak se rozhodně ještě vrátí. Ritchie uvádí, že se má postava kam rozvíjet a znovu nepřímo potvrdil, že studio stále uvažuje o tom, že od Artušova příběhu odvodí celý nový provázaný svět rytířů kulatého stolu. Přitom přiznal, že by se moc rád tohoto světa jako režisér znovu vrátil.

Artuš je obyčejný člověk, který se potuluje se svou družinou v uličkách podsvětí. Jeho život však nečekaně nabere zcela nový směr, když uchopí do svých rukou legendární meč Excalibur, se kterým bude muset vykonat nejedno těžké rozhodnutí. Společně se skupinkou rytířů a tajemnou ženou Guinevere, se musí Artuš naučit ovládat meč, vyrovnat se s vnitřními démony, sjednotit lid, ale hlavně porazit tyranského Vortigerna, který zavraždil jeho rodiče a ukradl korunu, jež patří Artušovi.  V hlavních rolích Charlie Hunnam, Astrid Berges-Frisbey, Jude Law, Eric Bana, Djimon Hounsou a Aidan Gillen. Režíruje Guy Ritchie. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 23.3. 2017.

Zdroj: EW

Král Artuš: Legenda o meči

27.04.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Král Artuš: Kde se tak zdržel plus nové fotky | Fandíme filmu Král Artuš: Kde se tak zdržel plus nové fotky | Fandíme filmu Král Artuš: Kde se tak zdržel plus nové fotky | Fandíme filmu Král Artuš: Kde se tak zdržel plus nové fotky | Fandíme filmu Král Artuš: Kde se tak zdržel plus nové fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest