Hellboy 3: Del Toro slibuje, že to ještě jednou zkusí

Hellboy 3: Del Toro slibuje, že to ještě jednou zkusí | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Hlasujte a Guillermo del Toro se sejde s Ronem Perlmanem a Mikem Mignolou. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Co se stalo, když hlasy vystoupaly na 100 tisíc? Guillermo jednoduše vzkázal, že si domluví schůzku s Perlmanem a Mignolou a budou se spolu bavit o Hellboyovi III. Nic neslibuje, ale budou se bavit. A máme jim přát štěstí. To je celé. Pesimisticky musím znovu říct, že je sice hezké, že se pánové scházejí společně, ale pokud u těch debat nebudou mít někoho, kdo sedí na penězovodu, nemá to příliš velký význam...

Původní novinka 19.2.: Hellboy 2 byl do kin uvedený v roce 2008 a nezaznamenal dostatečný úspěch na to, aby se okamžitě začalo chystat pokračování. Přesto režisér Guillermo del Toro a představitel hlavní role Ron Perlman nikdy nepřestali doufat, že to nakonec nějak s trojkou dopadne. Loni na podzim však už Perlman zněl dost rezignovaně. Teď ale štafetu z nějakého důvodu opět přebírá del Toro.

Na svém Twitteru z ničeho nic zveřejnil hlasování, ke kterému napsal pouze „Hellboy III“ a možnosti „ano“ a „sakra ano“. Hlasování označil jako „informační“, doplnil, že „jen tak zkouší“ a ještě připsal, že je zvědavý, kolik hlasů se objeví za 24 hodin. Když se počet hlasů vyšplhal na 50 tisíc, tak napsal: „Jsme v půlce. 100 tisíc a slibuji, že si seriózně promluvím s Mignolou a Perlmanem!“ Pak napsal ještě, že s oběma pány „ještě jednou“ promluví, pokud se hlasování 100 tisícům alespoň přiblíží. A že slibuje. A ještě k tomu všemu doplnil, že Hellboy III je v roce 2017 naše šance "hlasovat správně".

No a co si z toho vlastně přebrat. Že se del Toro s pány sejde je hezké, ale Mike Mignola je pouze autorem komiksové předlohy a o filmech nijak nerozhoduje. A Perlman a Toro na filmech vždy spolupracovali, ale také nerozhodují o tom, jestli se bude nebo nebude točit. Cítí snad del Toro nějakou šanci v tom, že skončil dosavadní šéf Legendary Entertainment, společnosti, se kterou Guillermo připravoval většinu svých posledních projektů? Předchozí díly Hellboye dělalo studio Universal, které produkci Legendary distribuuje, takže právní stránka by se snad nějak domluvit dala. Nebo jde pro pány pouze o další zbožné přání bez reálného základu? Nebo se del Toro pouze touto cestou snaží připoutat pozornost k novému seriálu Trollhunters, který uvedl na Netflixu? Anebo výstupem téhle akce bude nějaká pointa o amerických volbách a novém prezidentovi? Rozhodně jde o téma, kterému se del Toro v posledních dnech na Twitteru hodně věnuje. Nu, dnes by se oněch 100 tisíc hlasů mělo podařit dosáhnout, tak třeba se pak dozvíme víc.

Zdroje: Guillermo del Toro I,

Galerie: 7

Hellboy 3: Del Toro slibuje, že to ještě jednou zkusí | Fandíme filmu Hellboy 3: Del Toro slibuje, že to ještě jednou zkusí | Fandíme filmu Hellboy 3: Del Toro slibuje, že to ještě jednou zkusí | Fandíme filmu Hellboy 3: Del Toro slibuje, že to ještě jednou zkusí | Fandíme filmu Hellboy 3: Del Toro slibuje, že to ještě jednou zkusí | Fandíme filmu Hellboy 3: Del Toro slibuje, že to ještě jednou zkusí | Fandíme filmu Hellboy 3: Del Toro slibuje, že to ještě jednou zkusí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest