Avengers: Infinity War představí mnoho nových světů

Avengers: Infinity War představí mnoho nových světů | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nebula potvrdila svůj návrat a objevila se hromada divokých zvěstí.

Marvel Studios představily už 14 filmů. Drtivá většina událostí se však zatím odehrávala na Zemi. Thor pravidelně cestuje po cizích světech, ale na Zemi se stále vrací. Ant-Man nahlédl do mikrosvěta, Doctor Strange do paralelních dimenzí, na astrální rovinu a dalších cizích světů. V Avengers jsme se podívali do vesmíru, občas se objevila nějaká vize, ale komplet se mimo Zemi (až na úvod) odehrávali jen Strážci Galaxie.

Avengers: Infinity War by měli přinést další mimozemské cestování. Vedoucí výpravy Charlie Wood (Thor: Temný svět, Strážci Galaxie, Avengers: Age of Ultron, Doctor Strange) uvedl, že na každé další stránce scénáře našel něco, co jej vyvedlo z míry, ohromilo nebo vyděsilo. Podobně jako Doctor Strange podle Wooda nebude novinka repetitivní a máme se těšit na mnoho, mnoho, mnoho nových světů.

Karen Gillan pak potvrdila, že se v Avengers 3 a 4 vrátí jako Nebula.

Tolik k seriózním informacím, a teď ještě nepotvrzené zvěsti z internetového fóra 4chan, kam může přispívat úplně každý. To znamená, že tam kdokoliv může zcela anonymně odhalit svoje skutečné vědomosti, ale také se tam mohou vyřádit trollové, které baví vodit fanoušky za nos. V minulosti se už stalo obojí. Co 4chan tvrdí o Avengers: Infinity War?

Lady Death (Smrt), kvůli které chce záporák Thanos (Josh Brolin) vyhladit vesmír, by si mohla zahrát Eva Green. Peter Dinklage by měl hrát Eitriho, vůdce národa trpaslíků a stvořitele Infinity Gauntletu, rukavice, do které chce Thanos zasadit kameny nekonečna a s její pomocí pak vládnout nezastavitelnou mocí. Hledá se představitel Corvuse, Thanosovy pravé ruky. Thanose bude následovat také Nox, v komiksech označovaný jako černý trpaslík. Dále jej budou následovat Ican (v komiksech znám jako super obr), Proxima a Ebony. Všechny tyto postavy mají být ztvárněny pomocí masek nebo digitálních triků.

Má se vrátit celá řada starých postav, konkrétně 4chan jmenuje Pepper Potts, Jane Foster, Thadeuse Rosse, Mariu Hill, Hanka Pyma, Janet Van Dyne, Wonga, Zuri (Forest Whitaker), Lokiho, Odina, ale také Peggy Carter a Quicksilvera, tedy dvě postavy, které jsou již mrtvé. Některé z těchto postav byly potvrzené už z jiných zdrojů, tak třeba je na uvedeném výběru skutečně něco pravdy, anebo autor pouze takticky míchá svoje smyšlenky se skutečnými informacemi, aby jim dodal na důvěryhodnosti. Se začátkem natáčení se snad budeme dozvídat nové podrobnosti i oficiálními cestami.

Zdroje: BBC, Screen Geek, ComicBook.com

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 7

Avengers: Infinity War představí mnoho nových světů | Fandíme filmu Avengers: Infinity War představí mnoho nových světů | Fandíme filmu Avengers: Infinity War představí mnoho nových světů | Fandíme filmu Avengers: Infinity War představí mnoho nových světů | Fandíme filmu Avengers: Infinity War představí mnoho nových světů | Fandíme filmu Avengers: Infinity War představí mnoho nových světů | Fandíme filmu Avengers: Infinity War představí mnoho nových světů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest