Ocean's Eight: Kompletní obsazení, fotky z natáčení

Ocean's Eight: Kompletní obsazení, fotky z natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kdo naposledy doplnil už tak nabité obsazení Dannyho parťaček? Plus první fotky hrdinek z natáčení. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: V blíže neurčené roli doplnil obsazení ještě Richard Armitage (Thorin Pavéza z Hobita).

Původní novinka: Před půl rokem byl tento spin-off skryt pod názvem „Ocean´s Ocho“. Nyní je krycí název pryč a my se můžeme těšit na film ze světa Dannyho parťáků s názvem Ocean´s Eight (u nás patrně Dannyho parťačky?). Jak potvrdil režisér filmu, Gary Ross (Hunger Games), má jít o rozšíření a pokračování trilogie Dannyho parťáků. Tentokrát samozřejmě s ženským obsazením, a upřímně, připravte se na pěkně dlouhý seznam.

Vůdčí roli má mít Sandra Bullock (Gravity), k ní se přidají Cate Blanchett (Pán Prstenů), Helena Bonham Carter (Harry Potter 5-8), Mindy Kaling (V hlavě, Hlavně nezávazně), Sarah Paulson (Cena moci), Anne Hathaway (Interstellar), Rihanna (Bitevní loď) a Awkwafina (Sousedi 2). Jak vidíte, Jennifer Lawrence, se nakonec nepřidá. I tak to ale nevypadá vůbec špatně. Jak bylo uváděno dřív, tak stále platí, že George Clooney se případně staví v pokračování, ale pro tentokrát s ním počítat nemáme. Na slovíčko či krátkou akci se však má zastavit Matt Damon. Dále se pak také staví Dakota Fanning (Twilight sága), Eric West (Světová válka Z) a Damian Lewis (Wolf Hall, Homeland), který je záporákem filmu.

Tolik k obsazení. A řekněme si upřímně, Dannyho parťáci byli vždy o tvářích, na které se lidé chtěli přijít podívat do kina. A akce jim pak slušela jako dobře ušité sako. To také dokazují tržby, které i u posledního dílu trilogie dosáhly na 300 milionů dolarů při 85 mil rozpočtu. Propojení s Dannym (Clooney) má být právě přes Sandru Bullock, která je jeho sestrou a rozhodne se ukrást se svým týmem cenný náhrdelník svému ex-příteli (Lewis).

Natáčení filmu začalo minulý rok v listopadu, v galerii přikládáme několik fotek z natáčení v New Yorku. Premiéra je v Česku a na Slovensku stanovená na 7. 6. 2018.

P. S.: Ze zcela čerstvých zpráv přidáváme, že se k filmu připojil James Corden (The Late Late Show)! Ten bude hrát pojišťovacího vyšetřovatele, který má být hlavním hrdinkám na stopě. Co se týče tohoto herce, tak o jeho komediálním talentu nemůže být pochyb. Dole přidáváme video s Cordenem, který se osobně proběhl se zmiňovaným Mattem Damonem všemi jeho slavnými filmy. Fyzička se mu určitě bude hodit. Co vy na to? Těšíte se do kina?

Zdroje: Deadline

Ocean's Eight

08.06.2018 | USA
Krimi
Info o filmu

Galerie: 7

Ocean's Eight: Kompletní obsazení, fotky z natáčení | Fandíme filmu Ocean's Eight: Kompletní obsazení, fotky z natáčení | Fandíme filmu Ocean's Eight: Kompletní obsazení, fotky z natáčení | Fandíme filmu Ocean's Eight: Kompletní obsazení, fotky z natáčení | Fandíme filmu Ocean's Eight: Kompletní obsazení, fotky z natáčení | Fandíme filmu Ocean's Eight: Kompletní obsazení, fotky z natáčení | Fandíme filmu Ocean's Eight: Kompletní obsazení, fotky z natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest