My Little Pony: Tak už i barevní poníci budou mít film

My Little Pony: Tak už i barevní poníci budou mít film | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Všechny hračky musí na plátna. A povinně.

Řekněme si to na rovinu. Když může být film o smajlících (Emoji ve filmu), tak film o kouzelných ponících zní vlastně úplně normálně. A když do něj nasypete jména jako Emily Blunt (Sicario), Liev Schreiber (X-Men Origins: Wolverine), Max Martini (Kapitán Phillips), Michael Peňa (Ant-Man), a teď zčerstva Zoe Saldana (Strážci Galaxie), tak to nezní úplně špatně. Tedy, pokud se dostanete k originálnímu znění, protože film bude animovaný.

Důvod vzniku tohoto filmu je ohromný úspěch aktuálního animovaného seriálu Můj malý Pony: Přátelství je magické, kterého se už odvysílalo šest sezón a sedmá je na cestě. Režie se i nyní ujme Jayson Thiessen, který pracuje i na seriálu. Stejně tak scénáristka Meghan McCarthy si od seriálu odskočí k celovečernímu snímku. Výše zmiňovaní herci budou hrát nějaké nové postavy. Co se týče hlasů hlavní šestice hrdinů, tak ty zůstávají stejné jako v seriálu (Tara Strong, Ashleigh Ball, Andrea Libman, Tabitha St. Germain a Cathy Weseluck).

Celá značka je samozřejmě mnohem starší. Pestrobarevné koníčky My Little Pony začal hračkářský gigant Hasbro vyrábět už v roce 1981 a ještě v osmdesátých letech hračky začaly provázet animované speciály, filmy a seriály. V těch poníci žijí v magickém světě vedle řady dalších kouzelných tvorů. Žijí mírumilovným životem plným her a písní. Ne všichni obyvatelé Ponylandu jsou však hodní. Jsou tu také různí trollové, goblini, čarodějnice a další stvůry, které chtějí koníky zničit, zotročit nebo jim nějak jinak ublížit.

Film má českou premiéru 12.10. a slovenskou 19.10. 2017. Přikládáme oficiální logo filmu (viz titulka).

Jste vy nebo vaše děti fanoušky seriálu? Má dle vás příběh potenciál na celovečerní film?

Zdroj: Variety

My Little Pony: The Movie

24.09.2017 | USA, Kanada
Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Fantasy, Rodinný, Hudební
Info o filmu

Galerie: 5

My Little Pony: Tak už i barevní poníci budou mít film | Fandíme filmu My Little Pony: Tak už i barevní poníci budou mít film | Fandíme filmu My Little Pony: Tak už i barevní poníci budou mít film | Fandíme filmu My Little Pony: Tak už i barevní poníci budou mít film | Fandíme filmu My Little Pony: Tak už i barevní poníci budou mít film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest