Star Wars: Mentora Hana Sola má hrát Woody Harrelson

Star Wars: Mentora Hana Sola má hrát Woody Harrelson | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Bude premiéra filmu odložená?

Obsazení Star Wars spin-offu s mladým Hanem Solem je pořád zajímavější a zajímavější. Aldena Ehrenreicha, Donalda Glovera a Emilii Clarke doplní ještě představitel Hanova staršího mentora. Nic bližšího o roli zatím nevíme, pouze to, že studio chtělo za každou cenu obsadit nějakého zkušenějšího staršího herce. Jednu chvíli byl zvažován Christian Bale, teď je nejžhavějším kandidátem Woody Harrelson. Ten spolupracoval s producentkou filmu Allison Shearmur už na Hunger Games, tak snad vyjednáváním nebude nic bránit. Harrelson je totiž přesně ten typ, u kterého si dokážete představit, že hraje chlapíka, od kterého Han Solo okoukal kus svých manýrů i špinavých triků.

Krom mentora produkce v současnosti hledá také představitele vedlejších rolí, přičemž castingový inzerát potvrzuje, že se film bude točit v ateliérech Pinewood v Londýně a na venkovních lokacích v Británii, a že natáčení filmu s krycím názvem Red Cup začne někdy na přelomu ledna a února. Původní datum premiéry bylo stanovené na 25. 5. 2018, nicméně server Making Star Wars (často velice dobře informovaný) teď tvrdý, že byl film odsunutý na 13.12. 2018. Změna by byla pochopitelná. Rogue One potvrzuje, že si Hvězdné války vedou ve vánočním termínu velice dobře, navíc květen je už tak dost nacpaný. Jen samotný Disney v rozsahu několik týdnů kolem původního termínu uvede Úžasňákovi 2 a Avengers 3. V prosinci 2018 má jít do kin Avatar 2, avšak Disney s Jamesem Cameronem spolupracuje na realizaci avatarovských zábavních parků, tak třeba ví něco o tom, že želený Jim termín opět nestihne. Ale zatím není nic oficiální, takže se zkrátka a dobře těšte na to, že film uvidíme v roce 2018.

Přikládáme slušný fanouškovský film s Hanem:

Mladého Hana Sola hraje Alden Ehrenreich, mladého Landa Donald Glover. Hlavní ženskou roli Emilia Clarke, Hanova mentora snad Woody Harrelson. Ve filmu se objeví také Chewbacca, režírují Phil Lord a Chris Miller, podle scénáře Lawrence a Jona Kasdanových. Datum premiéry je stanoveno na 25. 5. 2018.

Galerie: 7

Star Wars: Mentora Hana Sola má hrát Woody Harrelson | Fandíme filmu Star Wars: Mentora Hana Sola má hrát Woody Harrelson | Fandíme filmu Star Wars: Mentora Hana Sola má hrát Woody Harrelson | Fandíme filmu Star Wars: Mentora Hana Sola má hrát Woody Harrelson | Fandíme filmu Star Wars: Mentora Hana Sola má hrát Woody Harrelson | Fandíme filmu Star Wars: Mentora Hana Sola má hrát Woody Harrelson | Fandíme filmu Star Wars: Mentora Hana Sola má hrát Woody Harrelson | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest