A Wrinkle in Time: Obsazení se pěkně zakulatilo

A Wrinkle in Time: Obsazení se pěkně zakulatilo | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Chystaná sci-fi pro mladší ročníky má opravdu nabitý herecký ansámbl. K tomu datum premiéry.

Studio Walt Disney nás opět zve na výpravu do kouzelného světa plného divů a zázraků. Adaptace jednoho z nejoslavovanějších dobrodružných sci-fi románů 20. století A Wrinkle in Time byla svěřena do rukou talentované režisérky Avy DuVernay (Selma). Novela napsaná Madeleine L´Engle získala v době svého vydání (1963) celou řadu ocenění a vypráví příběh mladé dívenky Meg, jejíž otec zmizel za záhadných okolností během práce na utajeném vládním projektu. Společně se dvěma přáteli se Meg rozhodne podniknout nebezpečnou záchrannou misi.

A už nyní je jasné, že to bude parádní herecký večírek. Na tuto sci-fi sešlost by totiž měli dorazit skoro všichni, co v Hollywoodu něco znamenají. Ve filmu se objeví Reese Whiterspoon, Chris Pine, Oprah Winter, Zach Galifianakis, Michael Peňa (Marťan, Fury), André Holland (The Knick, Moonlight), Levi Miller (Pan) nebo Gugu Mbatha-Raw (Jupiter Vychází). Do hlavní role mladé hrdinky byla obsazena Storm Reid (12 let v řetězech). A Wrinkle in Time je pro Avu DuVernay s více než 100 miliónovým rozpočtem vstupenkou do nejvyšší ligy. Otázkou zůstává, zda nás dokáže přesvědčit, že tam skutečně patří. Odpověď na tuto otázku dostaneme 8. 4. 2018, kdy snímek dorazí do světových kin.

Zdroj: Deadline

A Wrinkle in Time

09.03.2018 | USA
Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 3

A Wrinkle in Time: Obsazení se pěkně zakulatilo | Fandíme filmu A Wrinkle in Time: Obsazení se pěkně zakulatilo | Fandíme filmu A Wrinkle in Time: Obsazení se pěkně zakulatilo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest