First Man: Ryan Gosling s oscarovým týmem letí na měsíc

First Man: Ryan Gosling s oscarovým týmem letí na měsíc | Fandíme filmu
FilmDistrict
Režisér snímků Whiplash a La La Land se spojil se scenáristou Spotlightu a společně přivedou na plátna příběh Neila Armstronga.

„Je to malý krok pro člověka, ale velký skok pro lidstvo“. Nesmrtelná slova z úst Neila Armstronga, prvního člověka, který stanul na měsíci, znovu obživnou prostřednictvím připravované biografie First Man. Příběh se bude přirozeně točit kolem proslulé mise Apolla 11, která je podrobně zachycena v biografii First Man: The Life of Neil A.Armstrong od Jamese Hansena.

Podle dostupných zdrojů se schyluje ke druhé spolupráci mezi Damienem Chazellem (Whiplash, La La Land) a Ryanem Goslingem, kteří v současné době okouzlují diváky po celém světě ve svém originálním muzikálu La La Land, jenž bude v nadcházející oscarové sezóně jedním z nejdiskutovanějších snímků. Scénář napsal Josh Singer (Spotlight).

Chtělo by se říci, že výše zmíněná jména jsou téměř zárukou hvězdného zážitku. Doufejme tedy, že trojice zmíněných dostojí své reputaci, a že nás v roce 2018 čeká zážitek odpovídající důležitosti jednoho z nejikoničtějších momentů lidských dějin.

První člověk

12.10.2018 |
Drama, Životopisný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest