Justice League: Nová fotka s Batmanem, Wonder Woman a Flashem

Justice League: Nová fotka s Batmanem, Wonder Woman a Flashem | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Zack Synder a Ezra Miller se rozpovídali o Justice League. A dočkáme se letos traileru?

Před časem jeden fanoušek potkal Zacka Snydera, vyfotil se s ním (viz galerie) a ještě se od něj dozvěděl, že máme brzy čekat nějaké promo k Justice League. Fanoušci začali doufat, že snad konečně dorazí trailer, o kterém se dříve říkalo, že by mohl přijít s Rogue One. Zatím však nic nenasvědčuje tomu, že bychom se nové upoutávky skutečně v nejbližší době dočkali. Docela klidně je možné, že přijde až někdy příští rok.

Ale promo, to nejsou jen trailery. Propagovat se dá i jinak. A zrovna dnes se objevila nová fotka s trojkou hrdinů, která zcela evidentně narazila na něco, co ji zarazilo. K fotce bylo připojeno také několik komentářů. Režisér Zack Snyder ze střižny vzkázal, že je velice spokojený s chemií, kterou mezi sebou hrdinové mají. Něco málo prozradil také Ezra Miller, představitel Flashe. Jeho hrdina používá humor k tomu, aby zakryl svoji bolest a ve skupině je jako Ringo Starr v Beatles – všechny štve, ale s nikým nemá vyložený konflikt. Aquaman je pro něj strejda bručoun, Batman taťka bručoun a Wonder Woman je sice z Flashe otrávená, ale je nesmírně ohleduplná, takže mu dává najevo svůj soucit. O Supermanovi Flash raději pomlčí.

V galerii na vás krom již zmiňovaných fotek čeká ještě jedna s Batmanem (Ben Affleck), která vznikla při natáčení Batman v Superman, při stejném focení jako momentka, která byla z filmu zveřejněna jako vůbec první. Jako bonus přidáváme intro z nového animovaného seriálu Justice League Action, který je doslova narvaný hrdiny.

Poháněný obnovenou vírou v lidstvo a inspirovaný Supermanovou vznešenou obětí, se Bruce Wayne za pomoci nového spojence, Diany Prince, postaví ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým nadlidí, který se postaví proti nově probuzené hrozbě. Avšak navzdory zformování bezprecedentní ligy hrdinů (Batman, Wonder Woman, Aquama, Cyborg a The Flash), může být na záchranu planety, která čelí útoku katastrofických rozměrů, už pozdě.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Režíruje Zack Snyder podle scénáře Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroje: EW, Mikah McCallister

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Justice League: Nová fotka s Batmanem, Wonder Woman a Flashem | Fandíme filmu Justice League: Nová fotka s Batmanem, Wonder Woman a Flashem | Fandíme filmu Justice League: Nová fotka s Batmanem, Wonder Woman a Flashem | Fandíme filmu Justice League: Nová fotka s Batmanem, Wonder Woman a Flashem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest