Power Rangers: Podrobnosti o ději, zelený Strážce, Goldar

Power Rangers: Podrobnosti o ději, zelený Strážce, Goldar | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků

Začneme galerií. Tam vidíte nejnovější fotku Rity Repulsy (Elizabeth Banks), plakát se Zordy, obálky komiksu Power Rangers Aftershock, který se bude odehrávat po událostech filmu a hračku filmového Goldara, jehož můžete vidět také v přiloženém videu, kde bojuje proti hračce Megazordu. To je z bezpečných zpráv vše, teď už následují jen potenciální spoilery.

Doteď se uvádělo, že ve filmu nebude mít cameo nikdo z Power Rangers seriálů. Blake Foster z Power Rangers Turbo teď nicméně tvrdí, že se má na plátnech objevit jeho starý kolega Jason David Frank, představitel Tommyho, původního zeleného strážce ze seriálů, který se objevil v tolika sériích, jako žádný jiný herec a je v seriálech považovaný za vůbec nejmocnějšího strážce. To k zelenému strážci není vše, ale popořadě.

Server The Wrap potvrzuje některé starší zvěsti a přidává další a je to docela síla. Rita Repulsa byla údajně před 65 miliony let zeleným strážcem. Sešla však na scestí a postavila se na stranu zla. Fanoušci spekulují o tom, že její kostým jsou vlastně zbytky uniformy zeleného strážce, a že krystal v její holi je silomince. Zordon (Bryan Cranston) býval před miliony let prapůvodním červeným strážcem, než se z něj stala bytost z čiré energie. Můžeme spekulovat o tom, že je za to Rita zodpovědná.

Na Zemi je už mnoho let ukrytý tzv. Zeo krystal, artefakt, který napájí Morfovací síť, což je rozměr, který prochází všemi živými věcmi, a který dává Strážcům vesmíru jejich sílu. Krystal je ukrytý proto, aby nebyl zneužitý jako zbraň. Rita se krystal snaží ukrát pro svého pána, Lorda Zedda, další postavu známou ze seriálu. Ve filmové mytologii Zeddovi shořela půlka tváře, když se jej v minulosti snažil ukrást. Goldar (bojovník s křídly a lví hlavou) je stvořený k jednomu jedinému účelu – aby dokázal projít smrtícím silovým polem, které Zeo krystal chrání.

Při pokusu o ukradení krystalu však byl Goldar rozložen na miliony částic a rozfoukán po celé Zemi. Jeho porážku bychom měli vidět v úvodu filmu, který se v dávných časech bude odehrávat. V současnosti se Rita snaží Goldara vzkřísit (proč otálela až doteď nevíme), proto se snaží posbírat co nejvíc zlata. Ve filmu konkrétně má být scéna, ve které se Rita pokusí ukrást zlaté valouny z centrální ruské banky. Strážci budou mít z nějakého důvodu jen 71 hodin na to, aby ji zastavili. A možná se dozvídáme také to, proč jsou Strážci vesmíru děti. Obvykle jsou totiž vybíráni z miliard potenciálních kandidátů napříč vesmírem, aby se našli ti nejlepší, a vybírají se v útlém věku, aby mohli co nejdřív začít s tréninkem. Je tedy možné, že podobný záměr měl původně Zordon i se strážci ze Země, jen se nebezpečí zkrátka objevilo dřív, než nejnovější strážci stačili dospět a dokončit trénink.

A to všechno nezní úplně marně, co říkáte? Rozhodně lépe, než by člověk čekal od filmu o Strážcích vesmíru.

PS: Alpha 5 (Bill Hader) je vyrobený ze speciálního flexibilního kovu.

Power Rangers pojednávají o pěti obyčejných studentech střední školy, kteří získají výjimečnou moc, když se dozví, že jejich městu Angel Grove a celému světu hrozí zničení od mimozemského nepřítele. Osudem vybraní hrdinové rychle zjistí, že jsou jediní, kdo může zachránit planetu. Ale k tomu budou muset překonat vlastní problémy a společně se spojit jako Strážci dřív než bude příliš pozdě.

Původní verzi scénáře připravili Burk Sharpless a Matt Sazama, následně po nich text upravili Ashley Miller a Zack Stentz. Režíruje Dean Israelite. V hlavních rolích hrají Elizabeth Banks, David Denman, Naomi Scott, Becky G., RJ Cyler, Ludi Lin a Dacre Montgomery. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.4. 2017.

Power Rangers

24.03.2017 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Power Rangers: Podrobnosti o ději, zelený Strážce, Goldar | Fandíme filmu Power Rangers: Podrobnosti o ději, zelený Strážce, Goldar | Fandíme filmu Power Rangers: Podrobnosti o ději, zelený Strážce, Goldar | Fandíme filmu Power Rangers: Podrobnosti o ději, zelený Strážce, Goldar | Fandíme filmu Power Rangers: Podrobnosti o ději, zelený Strážce, Goldar | Fandíme filmu Power Rangers: Podrobnosti o ději, zelený Strážce, Goldar | Fandíme filmu Power Rangers: Podrobnosti o ději, zelený Strážce, Goldar | Fandíme filmu Power Rangers: Podrobnosti o ději, zelený Strážce, Goldar | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest