Vetřelec: Covenant: Máme čekat tři různé druhy vetřelce

Vetřelec: Covenant: Máme čekat tři různé druhy vetřelce | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 8 obrázků
Jeden Xenomorph nestačí, hrůzu je třeba násobit.

Článek obsahuje potenciální spoilery k filmu Vetřelec: Covenant!

Už dříve jsme se dozvěděli, že ve snímku Vetřelec: Covenant uvidíme tvora, který momentálně přezdívaný jako Neomorph. Ten vznikl tak, že černá kapalina z Promethea zmutovala ekosystém na planetě, kde se bude děj filmu odehrávat. Na stromech začínají růst lusky, které ze sebe uvolňují výtrusy, Ty proniknou několika členům posádky lodi Covenant do organismu skrze ušní či nosní otvory. V těle následně roste Neomorph, bíle zbarvený tvor s páteřními ostny a špičatou lebkou, který ze svých obětí bude prorážet ven skrz záda a bude se pohybovat po čtyřech. Tenhle typ vetřelce by měl být i podle nové zprávy ve filmu nejobvyklejší.

Pak by se měl ve filmu objevit jakýsi primitivní druh Vetřelce, který už by se měl podobat tomu klasickému, jen mu mají chybět všechny části, které působí biomechanicky. Údajně jej vidíme na nedávno zveřejněném filmovém plakátu a snad by měl vzniknout v momentě, kdy Android David (samozvaný vládce planety, na které posádka lodi Covenant přistane) bude nějakým způsobem experimentovat s jedním z pozemšťanů a starým známým Facehuggerem, takovou tou obličejovou přísavkou, co klade hostitelům do plic vetřelčí zárodky.

Třetí tvor by měl zvyknout zkombinováním onoho primitivního Vetřelce s androidí „DNA“. Není úplně jasné, jak by něco takového mělo fungovat, každopádně s pomocí inženýrské černé kapaliny z Promethea by buď android David nebo nový android Walter měl „porodit“ biomechanického tvora, který už by snad mohl být oním Vetřelcem, kterého známe z původní ságy. Žádná z uvedených informací není oficiální, nicméně, minimálně část ze zveřejněných tvrzení se studio Fox snažilo z internetu odstranit, což naznačuje, že na zmínkách o třech vetřelcích něco bude.

Stále to také vypadá, že bychom do konce roku mohli Vetřelce: Covenant vidět v prvním teaser traileru.

Alien: Covenant je druhou kapitolou v prequelové trilogii k Vetřelci, která začala v Prometheovi a pojí se přímo na Scottovo klíčové dílo žánru sci-fi z roku 1979. Na cestě ke vzdálené planetě na konci galaxie objeví posádka kolonizační lodi Covenant něco, o čem si myslí, že je nezmapovaný ráj. Ve skutečnosti jde však o temný, nebezpečný svět, jehož jediným obyvatelem je syntetický David (Michael Fassbender), přeživší zatracené expedice Prometheus. V hlavní roli Katherine Waterston, dále hrají Danny McBride, Demián Bichir, Jussie Smollett, Amy Seimetz, Camern Ejogo, Callie Hernandez, Billy Crudup a Alexander England. Režíruje Ridley Scott, na scénáři se podíleli Michael Green, Jack Paglen a John Logan. Datum české premiéry je naplánováno na 4.8. 2017.

Zdroje: Alien-Covenant.com I, II

Vetřelec: Covenant

19.05.2017 | USA, Velká Británie, Kanada, Austrálie, Nový Zéland
Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 9

Vetřelec: Covenant: Máme čekat tři různé druhy vetřelce | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Máme čekat tři různé druhy vetřelce | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Máme čekat tři různé druhy vetřelce | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Máme čekat tři různé druhy vetřelce | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Máme čekat tři různé druhy vetřelce | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Máme čekat tři různé druhy vetřelce | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Máme čekat tři různé druhy vetřelce | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Máme čekat tři různé druhy vetřelce | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Máme čekat tři různé druhy vetřelce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest