Host: Novinka od autorky Stmívání v prvním teaseru

Host: Novinka od autorky Stmívání v prvním teaseru | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Stephenie Meyer nenapsala pouze Stmívání, ale také sci-fi román The Host (Hostitel), jehož filmové zpracování by mohlo zaujmout i její odpůrce. AKTUALIZOVÁNO o nové fotky.

AKTUALIZOVÁNO: Do galerie jsme přidali nejnovější fotky, které přinesl magazín People.

Stephenie Meyer je proslulá především díky Sáze Stmívání. Vedle ní ale napsala také sci-fi román (pro mládež) Hostitel, který je podle dostupných kritik přeci jen o něco lepší, než Twilight. Děj se odehrává v době mimozemské invaze, která globálně zasáhla celé lidstvo. Vetřelcům se říká „Duše“ a to proto, že jde o nehmotné bytosti, které se pokoušejí (podobně jako třeba démon ve vymítačských filmech) uchvátit lidská těla. Duše vstoupí do lidského vědomí a postupně tam maže původní osobnost daného člověka. Na Zemi už zbývá jen posledních několik neinfikovaných lidí a jedním z nich je i hrdinka Melanie Stryder.

Mimozemšťané ji unesou a pokusí se do ní implantovat Poutnici, zkušenou Duši, která předtím ovládla už osm různých těl, na osmi různých planetách. Poutnice ale zjišťuje, že Melanie se nehodlá vzdát bez boje, v těle stále zůstává a její vzpomínky a pocity se propojí s Poutniččinými. Ta se díky tomu rozhodne navázat na Melaniin starý život a žít mezi lidmi, což v důsledku může znamenat zásadní zvrat ve vývoji invaze.

Zápletka nezní úplně špatně a mohla by oslovit i diváky mimo obec fanoušků Twilightu. A ta šance je o to větší, že scénář i režii filmu má na starost Andrew Niccol – Specialista na hloubavé sci-fi, který má na kontě Gattacu, Simone nebo Obchodníka se smrtí. Že bychom se dočkali dobrého filmu podle předlohy Stephenie Meyer? Hlavní roli si zahraje talentovaná Saoirse Ronan (Hanna), kterou doplní Diane Kruger, Jake Abel, William Hurt nebo Max Irons. Natáčení začalo letos v únoru, s premiérou se počítá na příští březen.


 

Host: První teaser

Galerie: 2

Host: Novinka od autorky Stmívání v prvním teaseru | Fandíme filmu Host: Novinka od autorky Stmívání v prvním teaseru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest