Rogue One: Star Wars Story: Jedna z postav se může vrátit

Rogue One: Star Wars Story: Jedna z postav se může vrátit | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Jak to bylo s hereckými výplatami a jak si film povede o víkendu v kinech.

Článek obsahuje spoiler k Rogue One: Star Wars Story a potenciálně k dosud neuvedeným filmům!

Před premiérou Rogue One: Star Wars Story šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy zdůrazňovala, že je snímek zcela samostatný a nebude mít žádné pokračování. Ve filmu vyšlo zcela jednoznačně najevo, proč tomu tak je. Všechny hlavní postavy zemřely. Hollywood Reporter teď nicméně odhaluje, že Felicity Jones (Jyn Erso) podepsala opci na druhý film! Jde snad o klasickou situaci, kdy studio jednoduše ze začátku podepisovalo s herci rozsáhlé smlouvy, jen tak pro strýčka příhodu? Nebo opravdu existuje nějaký plán, dle kterého bychom Jyn mohli ještě někdy v budoucnu potkat? A pokud ano, tak v jaké podobě? Budou mít události Rogue One vliv na budoucnost a Jyn se objeví v nějakém flashbacku či vizi? Zahraje si herečka v některém z dalších Star Wars Stories? Třeba ve snímku o mladém Hanu Solovi? To všechno jsou zatím jen dohady.

Dozvěděli jsme se také, že Jones byla nejlépe zaplacenou herečkou filmu, což je jedině logické, vzhledem k tomu, že stráví na plátně nejvíc času ze všech a má nejvíc prostoru v reklamní kampani. Za film dostala něco kolem půl milionu dolarů, všichni ostatní výrazně méně. Během čtvrtečních předpremiér v USA snímek utržil 29 milionů dolarů, což je letošní rekord. Dnes by za mořem mělo být utrženo 65-70 milionů a za celých víkend krásných 135-145 milionů. Síla se probouzí utržila za stejnou dobu téměř 248 milionů. Mezinárodně se pak tržba do neděle odhaduje na 280-350 milionů. Síle se probouzí za stejné období mezinárodně utržila skoro 529 milionů. Zároveň se předpokládá, že tržby filmu by měly Disneymu pomoci k tomu, aby se stalo prvním hollywoodským studiem, které během jediného roku jen v kinech dosáhne na sedmimiliardové tržby. Zatím nejvíc během jediného roku utržil Universal, konkrétně to bylo loni 6,9 miliardy.

Rogue One: A Star Wars Story pojednává o nesourodé skupině bojovníků z hnutí odporu, kteří se společně vypraví na nebezpečnou misi. Pokusí se ukrást plány Hvězdy smrti a přinést tak galaxii novou naději. V hlavních rolích hrají Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Wen Jiang, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen a Alan Tudyk. Režíruje Gareth Edwards. Premiéra filmu je naplánována na 15.12. 2016. 

Zdroje: Fortune, THHR I, II, Deadline

Rogue One: A Star Wars Story

10.12.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 9

Rogue One: Star Wars Story: Jedna z postav se může vrátit | Fandíme filmu Rogue One: Star Wars Story: Jedna z postav se může vrátit | Fandíme filmu Rogue One: Star Wars Story: Jedna z postav se může vrátit | Fandíme filmu Rogue One: Star Wars Story: Jedna z postav se může vrátit | Fandíme filmu Rogue One: Star Wars Story: Jedna z postav se může vrátit | Fandíme filmu Rogue One: Star Wars Story: Jedna z postav se může vrátit | Fandíme filmu Rogue One: Star Wars Story: Jedna z postav se může vrátit | Fandíme filmu Rogue One: Star Wars Story: Jedna z postav se může vrátit | Fandíme filmu Rogue One: Star Wars Story: Jedna z postav se může vrátit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest