Padesát odstínů temnoty: Neslušný sex jen dobrovolně v 2. traileru

Padesát odstínů temnoty: Neslušný sex jen dobrovolně v 2. traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Jak nejlépe získat srdce ženy, která ví, že není moc rozumné si s vámi něco začínat? Přesvědčte ji, aby si sundala kalhotky v restauraci.

Je tady nová upoutávka na Padesát odstínů temnoty (Fifty Shades Darker), která staví na tom, co ukázaly předchozí trailery a krom rozuzlení odhaluje tak nějak všechno, čeho se ve filmu dočkáme. Christian Grey (Jamie Dornan) tak strašně moc touží po Anastasii (Dakota Johnson), že je kvůli ní ochotný potlačit své sado-maso choutky a svůj dominantní přístup k ženám. Dokonce zkusí chodit na normální rande. Zpočátku všechno vypadá skvěle. Pár vypadá spokojeně, láska hory přenáší a do ložnice (sprchy, výtahu, restaurace) si dvojice něco málo z „odvážnějších“ praktik přeci jen pořád bere, aby se série dál mohla i nadále chlubit tím, jak je hrozně rošťácká a pikantní.

Všechno dobré ale jednou musí skončit, a tak se objeví nové potíže i stíny minulosti. Občas celkem doslovné. To platí především v případě jedné z Christianovy bývalky (Bella Heathcote), která Anastasii neváhá hrozivě postávat v rozích zhasnutého bytu. Zatím jsme se nedozvěděli, jak se jí podaří vždycky tak rychle zmizet, ale film určitě přinese nějakou ďábelskou odpověď (nebo také nepřinese…). Každopádně je pravda, že Christianova učitelka sexu (Kim Basinger) Anastasii varovala, že rozhodně není první slečna, která by se chtivého pana Greye pokoušela napravit. A zároveň si je jistá, že Christian svoje libůstky prostě potřebuje (nebo dost možná chce mít něco z těch libůstek sama pro sebe). Pak je tu ještě Anastasiin slizký šéf (Eric Johnson) a Christianovi nebezpeční obchodní partneři. I po nejnovější upoutávce se tedy zdá, že by druhý film mohl přeci jen nabídnout o chlup víc děje, než roztahaná a prázdná jednička.

Ale to je samozřejmě naprosto vedlejší. Tady jde jen o to, přitáhnout do kin fanynky knížek a dostatek zvědavců, které má nalákat přisprostlý nádech.

Když se raněný Christian Grey pokusí přivábit opatrnou Anu Steel zpátky do svého života, požaduje Ana před tím než mu dá druhou šanci zásadní změny. Dvojice si pomalu začíná důvěřovat a nacházet balanc, avšak temné postavy z Christianovy minulosti kolem páru krouží, rozhodnuté zničit jeho naději na společnou budoucnost. V hlavních rolích druhého dílu se vrací Dakota Johnson a Jamie Dornan, dále hrají Luke Grimes, Eloise Mumford, Max Marinim, Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Rita Ora, Victor Rasuk, Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote a Eric Johnson. Režíruje James Foley, podle scénáře Nialla Leonarda. České a slovenské datum premiéry je stanoveno na 9.2. 2017.

Padesát odstínů temnoty

10.02.2017 | USA
Drama, Romantický
Info o filmu

Galerie: 9

Padesát odstínů temnoty: Neslušný sex jen dobrovolně v 2. traileru | Fandíme filmu Padesát odstínů temnoty: Neslušný sex jen dobrovolně v 2. traileru | Fandíme filmu Padesát odstínů temnoty: Neslušný sex jen dobrovolně v 2. traileru | Fandíme filmu Padesát odstínů temnoty: Neslušný sex jen dobrovolně v 2. traileru | Fandíme filmu Padesát odstínů temnoty: Neslušný sex jen dobrovolně v 2. traileru | Fandíme filmu Padesát odstínů temnoty: Neslušný sex jen dobrovolně v 2. traileru | Fandíme filmu Padesát odstínů temnoty: Neslušný sex jen dobrovolně v 2. traileru | Fandíme filmu Padesát odstínů temnoty: Neslušný sex jen dobrovolně v 2. traileru | Fandíme filmu Padesát odstínů temnoty: Neslušný sex jen dobrovolně v 2. traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest