Oscary 2017 uvede Jimmy Kimmel a už z toho má legraci

Oscary 2017 uvede Jimmy Kimmel a už z toho má legraci | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Gratulujte Jimmymu: Uvede Oscary a ještě si zasouložil. První zlaté sošky jsou rozdány.

Příští ročník předávání Oscarů uvede Jimmy Kimmel, tedy moderátor noční talk-show, který má svoje studio hned naproti Dolby Theatre, kde se ceny už od roku 2002 pravidelně předávají. Kimmel je taková bezpečná volba. Je známý tím, že s celebritami si dobře sedí, nebojí se je popíchnout (jeho „nenávist“ s Mattem Damonem už je vyloženě klasická) a být trochu peprnější, ale zároveň dovede být vstřícný a vyhýbá se vyloženým podpásovkám. Během posledních voleb se sice politicky trochu otevřel, ale jinak není příliš známý tím, že by se politickým a sociálním tématům (potažmo vtipům) věnoval nějak výrazně.

Úkol byl Kimmelovi dost možná svěřen proto, že si velice slušně vedl během předávání letošních cen Emmy. Na úvodní monolog z předávání se můžete podívat na konci článku, kde na vás čeká také video z Jimmyho show, kde moderátor s humorem nominaci okomentoval. Na předávání přijde v šortkách, na červeném koberci nechá rozdávat marihuanu a pochlubil se, že jeho žena čeká dítě, což dokazuje, že měl sex. Kdyby svému náctiletému já vyprávěl, že si jednou užije nebo bude moderovat Oscary, nevěřil by ani jednomu.

Ceny se budou předávat 26. 2. 2017, tedy přesně řečeno 27.2., ve 2:30 našeho času. Nominace budou oznámeny 24.1. 2017. Už teď ale známe jména několika vítězů. Čestného Oscara obdrželi Anne V. Coates, Lynn Stalmaster, Frederick Wiseman a především Jackie Chan, jedna z nejvýraznějších osobností historie akčního filmu, která pomáhala žánr globálně formovat.

Galerie: 4

Oscary 2017 uvede Jimmy Kimmel a už z toho má legraci | Fandíme filmu Oscary 2017 uvede Jimmy Kimmel a už z toho má legraci | Fandíme filmu Oscary 2017 uvede Jimmy Kimmel a už z toho má legraci | Fandíme filmu Oscary 2017 uvede Jimmy Kimmel a už z toho má legraci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest