Naznačil Winter Soldier, že převezme pozici Captaina Ameriky?

Naznačil Winter Soldier, že převezme pozici Captaina Ameriky? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Trollí Sebastian Stan fanoušky Marvelu nebo je v jeho šílenství metoda?

Představitel Winter Soldiera Sebastian Stan na své Instagramu zveřejnil fotku, na které má na zádech pověšený štít Captaina Ameriky, upravený ve Winter Soldierových barvách. Přidal #wintersoldier, #marvel a připsal, že se štít bude hodit. Snaží se snad Sebastian naznačil, že čas, kdy Bucky převezme po Captainovi štít, nadešel? Nejspíš ne.

Stan ve svém příspěvku totiž také děkuje Caseymu McBroomovi z Shield Labs. A Shield Labs není žádná odnož kostýmního oddělení Marvelu, ale malá firmička, která se zabývá výrobou pomůcek pro cosplayery. McBroom dal Stanovi štít jako dárek, ten se s ním za odměnu ukázal a všichni jsou vítězové. Sebastian se pobavil na účet fanoušků a má štít. Fanoušci mají o čem mluvit a na co koukat. A McBrom má obrovskou reklamu za cenu jednoho štítu. Stan se krom svého Instagramu se štítem ukázal ještě na festivalu Wizard World, kde pózoval a předváděl bojový pokřik (viz video).

Teď když jsme nohama zpátky na zemi, pojďme si trochu zaspekulovat. Captain America v Občanské válce štít položil na zem a vzdal se svojí superhrdinské identity. Nahradí jej někdo v jeho úloze? A kdo? Winter Soldier je zmražený ve Wakandě, Falcon (Anthony Mackie) se ukrývá neznámo kde. Stane se symbolem hodných hochů někdo jiný nebo bude kostým ležet ladem, dokud jej znovu neoblékne Steve Rogers (Chris Evans)? Jisté je snad jen to, že v rámci obrovské týmovky Avengers: Infinity War je prakticky nemyslitelné, že by Rogers při boji se zlem štít alespoň na chvíli nepozvedl.

Jak to ale bude do budoucna? Stále není zřejmé, zda Chris Evans po Avengers 4 podepíše další smlouvu a vlastně ani to, jestli Steve Rogers bude stále naživu. Šéf Marvelu Kevin Feige nedávno připustil, že na přeobsazování rolí Marvel v nejbližších letech nemyslí, ale předávání superhrdinských identit dalších osobnostem tak docela vyloučené není. Takže se znovu vracíme ke stejné otázce. Pokud by měl po roce 2019 štít někdo přebírat, kdo by to podle vás měl být? Bucky? Falcon? Nebo někdo úplně jiný? Svoje preference sdílejte v komentářích.

Zdroje: Shield Labs, Sebastian Stan

Galerie: 4

Naznačil Winter Soldier, že převezme pozici Captaina Ameriky? | Fandíme filmu Naznačil Winter Soldier, že převezme pozici Captaina Ameriky? | Fandíme filmu Naznačil Winter Soldier, že převezme pozici Captaina Ameriky? | Fandíme filmu Naznačil Winter Soldier, že převezme pozici Captaina Ameriky? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest