Avengers: Infinity War: Režiséři před námi tají kus natáčení

Avengers: Infinity War: Režiséři před námi tají kus natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Režiséři Infinity War pořídili tajuplnou fotku. Co znamená? A na co se v Avengers 3 nejvíc těší šéf Marvelu.

Bratři Russoovi, režiséři Avengers: Infinity War, se občas s fanoušky podělí o fotku z příprav svých filmů. Dostali jsme jich několik z natáčení Civil War a teď sdílejí fotky z obhlídky lokací Infinity War. Teď se ale stalo něco zvláštního. Režiséři jednu fotku zveřejnili a chvíli na to ji vymazali. Přitom fotka působí nevinně, jak se můžete přesvědčit dole, na prvním místě v galerii. Co mohl obrázek prozradit? Možná jde o Asgard a možná to na konci Thora: Ragnarok bude vypadat, že se bůh hromu do dalších dobrodružství jen tak nezapojí, tak nechtějí režiséři zbytečně nic vyzrazovat. Podle některých se fotka dokonce podobá architektuře z Thorovy vize v Avengers: Age of Ultron (na konci článku). Podstatně šílenější fanouškovská teorie pak tvrdí, že Marvel tajně získal zpátky práva na Fantastickou čtyřku a na fotce je hrad Doctora Dooma v Latverii. Ale to je opravdu hodně divoká teorie. Protože i kdyby Marvel skutečně získal práva na Doctora Dooma, tak by přece tohoto legendárního záporáka poprvé neukázal jako vedlejší postavu v příběhu jiného zlosyna. Nebo myslíte, že to možné je?

Vedle fotky z katakomb režiséři před časem zveřejnili ještě snímek ze schodiště. Také se jedná o snímek ze scoutingu. Lokace připomíná Doctora Strange, podle fanoušků by mohlo jít také o Avengers Mansion – jedno z mnoha sídel týmu Avengers. A co další jsme se v poslední době o Avengers 3 a 4 dozvěděli?

Novináři se zeptali šéfa Marvelu Kevina Feigeho na teorii, podle které by ve filmech mohla antropomorfickou Smrt (Thanosovu milou) nahradit Hela – vládkyně podsvětí, kterou potkáme v Thorovi 3 a hraje ji Cate Blanchett. Feige řekl, že možné je všechno, ale zároveň upozornil, že podrobná znalost komiksů sice může fanouškům občas něco prozradit, ale jindy je můžete také pořádně zmást, protože filmy se od komiksů v lecčem rozcházejí. Dále šéf Marvelu dodal, že kostým Hely v Thor: Ragnarok vypadá skvěle, a že bude digitálně dokreslený.

Pokud jde o Avengers: Infinity War, tam se Kevin těší především na setkávání různých postav, které se ještě nepotkaly. Samozřejmě se podle něj nejde netěšit na setkání Doctora Strange s Tonym Starkem, ale ve filmu máme čekat také spolupráce postav, které bychom opravdu neuhádli.

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Avengers: Infinity War: Režiséři před námi tají kus natáčení | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Režiséři před námi tají kus natáčení | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Režiséři před námi tají kus natáčení | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Režiséři před námi tají kus natáčení | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Režiséři před námi tají kus natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest